2014 Yarenleri! :)

aynen aynen akıl alıncak olursa naciyle ilgili sana sorarım sen anlıyosun beni başkaları çok abartılı tepki veriyo sinir oluyorum o kim ki falan diye

evet onları anlamıyorum zaten sanki kendileri ilişkilerinde mükemmel ne demkse öyle o kimki filn. sanki elin adamı benm sevdiğim insan yani aşağılar gibi kendileri öyle hareket ediyor herlde ilişkilernde
konuşuruz tatlım danışırız birbirimize sorun oldumu

millet bişey dedi mi bende gidiyorum naciye dır dır sen bana bunu yaptın diye etkilenip tanımızı kaçırıyorum

yok izinleri çıkarmalarını diyorum belki izin günleri evde olduklarından askerlik olarak saymıyolardır sonuçta biz gene beklicez 20 gün daha geç dönmüş olucaklar askerlik ya da değil
öfff kafam karıştı iyice yaaaa

millet bişey dedi mi bende gidiyorum naciye dır dır sen bana bunu yaptın diye etkilenip tanımızı kaçırıyorum

boş ver takma sen öyle her denileni bnde bazen etkileniyorum ama ilişkiye taşımamak lazım burda konuşulanları herkesin ilişkisi farklı çünkü tavırları yaklaşımları falan.ters tepebilir sende veya bende sn her zaman yaptığın gibi ol ilişkinde huyunu suyunu sen biliyorsun çünkü o konuşan değil tatlım

gene de insannetkileniyor canım ya yapamıyorum biri bişey diyince düzeltmem lazım bu huyumu ama hemen moralim bozuluyor evet ya ben gene böle sayıcam valla erken gelirse ya da tam tarih belli olursa düzeltirim

kız 20 gün izni çıkarıyo bunlar aynı bence şafak 20 gün izinde olunca saymıyolar onu evdeyiz diye erken gelceği yokta izinde evde olcsan asker değilim mantığı

Ama izin 24 gün toplamda smdi gelirken kac alcakti o 15 alsa 9 gun filan kaliyor değişik bi hesaplama yapiyorlar o zmn:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ıyıyım kuzum tesekkurler :) yok daha gıtmedı cumartesı gunu ızne gelıcek 1 haftalıgına 12 temmuzda gıdıyor usta bırlıgıne :) ben onu anlıyorum 5 gun kaldı gelmesıne zaman gecmıyor cok sıkıldım dıyor kolay degıl.Sorma kuzum dert tası gıbıyız artık telefonum calınca korkarak acıyorum moralı ınsallah duzgundur dıyerek Bişide diyemıyorum desem kavga cıkıcak cunku hep alttan alıyorum.cumartesı gelsın bı guzel dovucem kendıne getırıcem onu nasıl oluyomus bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…