2014 Yarenleri! :)

aman aman masallahhh nazar degmesiiiin :) kavga etmeyin ya kiyamamm
ayy sağol canım benimm

3 gün bile insana batıyo dimi ya göze çok geliyo 6 aylara insek rahatlıcaz zaten

evet ay batmazmı bir gün geç gitti dağıtımda şuan 220 olcaktım aslında ben izinleri aldıktan sonra içerde kalcak ya biraz onlarıda düşcez şafaktan o zmn süper olcak
büyük ihtimalle sen bnden önce kavuşcan

Kızlar nasılsınız ? Hayırlı ramazanlar :) bi sorum olucak sıze benm nısanlım cok alıngan oldu bu aralar ya onu hıc dusunmedıgımı umursamadıgımı sanıyo gecen gun hasta olmus nasıl oldun ıyımıısın dıye soruyorum yalandan yere sorma sımdı bana dıyo sen benı beklemezsın dıyo..halbukı onu kızdırıcak sınırlendırıcek aklını bırakacak hıc bısı yapmıyorum sızın askerlerınızde boyle mı valla ısın ıcınden cıkamadım

3 gün falan önce kavuşabilirim senen aynen izni saymasak falan 198 olduk şu an

Ustaliga giderken hep böyle oluyor nedense sende ayni duygulara girmissin bak banada çok zor gelmisti ilk hafta gecmek bilmemisti ama smdi iyiyim sende alisirsin tatlım benim

inşallah kuzum.. Allahtan calisiyorum kafam dagiliyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım kişiden kişiye değişiyodur belki onun yapısı öle alttan al ne diyim bilemedim evet fazla ilgi istiyolar çocuk gibi

o boşluk 1 ay yyip bitiriyo insanı izinden dönüş çok kötü bişey seni anlıyoruz hayatım allah kavuştursun sesini duymuşsun ya rahatlarsın bakalım memnun kalıcak mı usta birliğinden

inşallah memnun kalır yaa memnun olursa izne bile gelme demeyi dusunuyorum acikcasiii saka maka zor arkadasim cok zorlanicaz 1 ay kadar hissedebiliyorum..

Iyiyim canm sen nasılsın, sanada hayırlı ramazanlar:) bizde yaşadık canım aynı seyleri dahada yaşıyoruz zaten askerlik bitene kadar daha çok duyarız bunları:) ustayada gitmisti dimi seninki oraya alisamadiysa ondan sana sariyordur biz zaten dert taşı olduk resmen sinirleri bozuldumu bize sariyorlar hemen.

inşallah memnun kalır yaa memnun olursa izne bile gelme demeyi dusunuyorum acikcasiii saka maka zor arkadasim cok zorlanicaz 1 ay kadar hissedebiliyorum..

ilk hafta her dakika ağlardım ya çaresizlik var ya bide 1 sene gelemiceğnin çaresizliği insanı yiyo o ay kız moral verdim sana da kusura bakma:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…