- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
bn keşanda otryrm cnm buralıym eşimde gaziantepte yapıyo inşallah cnm herkesiiii :)))
ayy ne güzellll :) merkezde benimkiiiii haberci olarakk bende gidicemm cok yakında carsısına gezcez :) gezılecek yerler hakkında bilgi verirmsn bana :))
çarsıda ?orduevinde mi benm çalştıgm yere cok yakın karsı karsıyayız :)haberci ise iyimiş cok rahattır ama dikkat et keşanın kızları meşhurdur :))) benmkide yemekçiii yemek dağıtıyo
gezilcek pek bi yer yok cnm bi kipa migros var oraya yakın cennet bahçesi var ama erikliye flan gidersnz oralar güzel keşan içinde çok gezilcek bi yer yok bizde hep bundan şikayet ediyorz pazar günü bi kipa bi migros sonra gitmeye yer yok
keşan merkezde dedi canım ordu evinde değil bu habercilere ait biyermiş söförlere falan. ağustosta tugay komutanı şöförü olacak inşşalah rahatız yani bi skntı yokk ama eve kızları ve kadınlarıı.. bi olay yasadık zaten daha 1 ay olmadıAlışveriş merkezide olur caım erikliyi biliyorum gitmiştim oraya tatile çok güzel biyerr. Ama keşandan ne kadar suruyor orası bılmıyorum?
hmm çok var keşanda birlik daha aşağıda da olablir.keşandaki butun askerler rahat ztn :)) wallahi cnm oyle kızlar kadınlar varki yolunda gideni yoldan cıkarırlar bnde nefret ediyorum o yüzden buradan.alışveriş merkezi dediğm gbi cnm ikitane 2side karşılıklı bi gün kalıcaksan yeterli olur :)) erikli yarım saat 45 dk flandır :)))
Saol canım benim inşallah.. Niye görüşemeyesiniz ki? izinleriniz ne güne duruyor :)
sabah 9 da alıcam onu aksam 4 e kadar beraberiz işte gider yüzeriz güneşleniriz gezerizz :) tatil giibi valla oh hehehe
içimde kocamaaan bir sıkıntı var huzursuzum gerginim iyi değilim asla isyan etmiyorum ama çok bunaldım çok keyifsizim kızlar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bazen halden anlamıyorlar zaten gıcıklar
bu ara bizde öyleyiz konuşmada sıkıntı oluyor yinede sesini duyuyorum ya yetiyor bee
benim 5 günüm var vay be bir kısa dönem kadar zaman geçirdik haa ne ara geçti anlamadım o kadar zaman.geçmiyor diyoruz ama sanırım geçiyor yaa darısı diğer 6 aylık kısmın başına
bana da canm aynı sekılde nerde bı asker gorsem aglayasım gelıyor.ınsan basına gelmeden anlamıyo ıste allah herkese sabır versın cok zor
tabi canımm halâ aramadı ya benimki de
şükür darısı Temmuzun başınaa
canım nasılsın seninde şafağın nolmuş böyle yaa süper :)amin canım benim nasılsın alışabildin mi 9 aylara düşmene az kalmış
canım nasılsın seninde şafağın nolmuş böyle yaa süper :)
ah şu temmuzda bi bitse agustosta askerim geliyo
canım nasılsın seninde şafağın nolmuş böyle yaa süper :)
bence de bence de temmuz bitsin hemeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?