2014 Yarenleri! :)

ayy ne güzellll :) merkezde benimkiiiii haberci olarakk bende gidicemm cok yakında carsısına gezcez :) gezılecek yerler hakkında bilgi verirmsn bana :))

çarsıda ?orduevinde mi benm çalştıgm yere cok yakın karsı karsıyayız :)haberci ise iyimiş cok rahattır ama dikkat et keşanın kızları meşhurdur :))) benmkide yemekçiii yemek dağıtıyo

gezilcek pek bi yer yok cnm bi kipa migros var oraya yakın cennet bahçesi var ama erikliye flan gidersnz oralar güzel keşan içinde çok gezilcek bi yer yok bizde hep bundan şikayet ediyorz pazar günü bi kipa bi migros sonra gitmeye yer yok

keşan merkezde dedi canım ordu evinde değil bu habercilere ait biyermiş söförlere falan. ağustosta tugay komutanı şöförü olacak inşşalah rahatız yani bi skntı yokk ama eve kızları ve kadınlarıı.. bi olay yasadık zaten daha 1 ay olmadı Alışveriş merkezide olur caım erikliyi biliyorum gitmiştim oraya tatile çok güzel biyerr. Ama keşandan ne kadar suruyor orası bılmıyorum?

hmm çok var keşanda birlik daha aşağıda da olablir.keşandaki butun askerler rahat ztn :)) wallahi cnm oyle kızlar kadınlar varki yolunda gideni yoldan cıkarırlar bnde nefret ediyorum o yüzden buradan.alışveriş merkezi dediğm gbi cnm ikitane 2side karşılıklı bi gün kalıcaksan yeterli olur :)) erikli yarım saat 45 dk flandır :)))

sabah 9 da alıcam onu aksam 4 e kadar beraberiz işte gider yüzeriz güneşleniriz gezerizz :) tatil giibi valla oh hehehe

Saol canım benim inşallah.. Niye görüşemeyesiniz ki? izinleriniz ne güne duruyor :)

izin kullanması taraftarı değilim pek canım gerçi büyük konuşmayayım kısmet tabi ama..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

içimde kocamaaan bir sıkıntı var huzursuzum gerginim iyi değilim asla isyan etmiyorum ama çok bunaldım çok keyifsizim kızlar..

Ay niye o kadar laf ettiniz ki şimdi Keşan'ın kızlarına, ben de oralı sayılırım

içimde kocamaaan bir sıkıntı var huzursuzum gerginim iyi değilim asla isyan etmiyorum ama çok bunaldım çok keyifsizim kızlar..

hayirdir insallah canimm skma tatli canini gececek insallah canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…