bende alışmıştım ama izinden sonrası çok zor oluyo bide ben 2 kere yanına gitmiştim ama yinede çok zor geldi tekrar göndermekbenimde şimdiki hedefim 23 ağustos yıldönümümüz yanına gidicem inşallah :) ama dediğin gibi daha çok var
Kayseriye gitti kuzum, inşallahh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok kız kıbrısada gidilmez ben 3saatlik yola zorlanarak gidiyorum kıbrıs olsaydı zaten aklımdan bile geçirmezdim boşver sen evinde beklemeye devamtatlım ne güzel ya sen yanına gidebiliyosun bende gitcektm sözde ama biletler çok pahalı yazın kıbrısa ve kalıcak yer ayarlamamız falan çok tutcak gidemiyorum öle olunca bizimde 17 temmuz az kaldı
kız uçakla bi saat kıbrıs otobüsle bende gitmemyok kız kıbrısada gidilmez ben 3saatlik yola zorlanarak gidiyorum kıbrıs olsaydı zaten aklımdan bile geçirmezdim boşver sen evinde beklemeye devamaz kaldı iftara hadi afiyet olsun canım
Valla bende gidemyrum teraviye küçükken ne giderdik be . Annem evde kılıyo bn yatsıyı kılıyorum sadece ne kadar üşengeciz be
manyak arkadaşım geliy yürü gidek diyo bide bende napim gidiyim bari diyorum dün ağladım sahurda babamlar güldü
Yatsiyla beraber zaten baya uzun sürüyor teravi.kucukken giderdik camilere ama 1-2 yil oldu herlde en son gttigim:) Kadir Gecesinde gitmistim
Ayy kiyamam sana artik dengesizlikten napcagimizi bilmiyoruz:)
ya ben severimde bu sefer biye böle oldu anlamaıdm hiç sahur ölüm gibi töbe töbe alah günah yazmasın çok şikayet ettim
ya sorma ya böle saçma şeylere ağlayınca ben bile gülüyorum sonradan
Baya sitemkar gördüm seni:) olsun tatlim sen görevini yapiyon.ben bugün baya zorlandim ya neden böyle oldu anlamadm evdeyim şuan bayilcam yani acıktım çok
Hem gülüp hem aglamak cok yaşadım anlayabiliyorum seni:)
Bugün tartildim 49 kiloyum:)) bm yarın tutamicam galiba bugun baya zor geldi.evet tatlım az kldi Allah kabul etsin şimdiden afiyet olsunson dakikalar tatlım bende naci mesaj attı dışardaydım eve koştum baya bi suusadım ama göbek gitti gibi
Bugün tartildim 49 kiloyum:)) bm yarın tutamicam galiba bugun baya zor geldi.evet tatlım az kldi Allah kabul etsin şimdiden afiyet olsun
okuldada köpeğe sahip bulmuştum btane veririken ağlamıştım ya o geldi aklıma 2 saat köpeğe bakıvermiştim alana kadar veririken ağladım herkes dalga geç.mişti
kız sen kuş gibisin boyun kaç allah seni napmasın ben 56 kiloyum ayı gbiyim senin yanında
Hayvanları seviyorsun sen baya:)
inş bu akşam arar hayatım meraklanma sen bazen naci 3 gün aramazdı nasıl üzülürdüm arayınca derdi ankesörlüler bozulmuş oh derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?