2014 Yarenleri! :)

evet ya tatlım şafağım artık aydınlanıyor iyiyim hayatım sen nasılsın oruç biraz sarstı beni askerimi değil yiyicem yemekleri düşünüyorum bu ara
aynen ya bende öyleyim çok şükür tutabiliyorum ama uyuyarak :) izin kullandı 10 gün cuma günü gitti biraz onun depresyonu var suan samette:/msjlasmaya sivile alıştı şimdi tekrar oraya alışmaya çalışıyor işte bende hem onun gitmesi hem ramazan kalakaldım böyle.sizde ne var ne yok

allah kabul etsin kuzum bizimde kedi pirelendi kuduz aşıları falan gelmiş veteriner geldi onla uğraştık şimdi ay ben alıştım galiba nacisizliğe ufaktan ama gelse süper olur o yok diye istemediğim insnalarla arkadaş oluyorum ya gıcık gıcık olaylar benimki gideli 3 bucuk ay oldu agustosun 18inde gelcek daha izne çok var

Ay niye o kadar laf ettiniz ki şimdi Keşan'ın kızlarına, ben de oralı sayılırım

Bende trakyaliyimm ama deneyimlerime gore edirnede bahsetmeye calistigimiz kizlardan cok varr hepsi degil tabikide zaten arkadasta kesanda otruyor dedigi gibi bisey biliyoki konusuyor..

bende alışmıştım ama izinden sonrası çok zor oluyo bide ben 2 kere yanına gitmiştim ama yinede çok zor geldi tekrar göndermek benimde şimdiki hedefim 23 ağustos yıldönümümüz yanına gidicem inşallah :) ama dediğin gibi daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…