aynen ya bende öyleyim çok şükür tutabiliyorum ama uyuyarak :) izin kullandı 10 gün cuma günü gitti biraz onun depresyonu var suan samette:/msjlasmaya sivile alıştı şimdi tekrar oraya alışmaya çalışıyor işte bende hem onun gitmesi hem ramazan kalakaldım böyle.sizde ne var ne yokevet ya tatlım şafağım artık aydınlanıyor iyiyim hayatım sen nasılsın oruç biraz sarstı beni askerimi değil yiyicem yemekleri düşünüyorum bu ara
Teravih cok uzun ya tövbe ama baya uzun sürüyor.belki hepsi yoğundur teravih gitmek istemiyorum arkadaş var zorla götürüyo bnei
Biliyom yaa daha 6 ayi bitirmedk farkndayim:)kız dur daha yarılamadık 183 olunca yarılıcaz
çok iyi ya baksana 6 ya düşücen bende yakında 4 e düşücem inşallahkız çok mutlu oldum öle demene
Teravih cok uzun ya tövbe ama baya uzun sürüyor.
Biliyom yaa daha 6 ayi bitirmedk farkndayim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sorma eve 11 bucukta geliyoruz yatıyorum 3te sahura kalkıyorum bide ağlayasım geliyo valla
ya sana çok özeniyorummmmm
hayirdir insallah canimmskma tatli canini gececek insallah canimm
Ondan sana zor geliyo kalkmasi iste.evde kıl namazını gtmdn
ne zman vardı askeriyeye kaç gündür aramıyo
nazar etme noluuur, bekle senin de olur
aynen ya bende öyleyim çok şükür tutabiliyorum ama uyuyarak :) izin kullandı 10 gün cuma günü gitti biraz onun depresyonu var suan samette:/msjlasmaya sivile alıştı şimdi tekrar oraya alışmaya çalışıyor işte bende hem onun gitmesi hem ramazan kalakaldım böyle.sizde ne var ne yok
Ay niye o kadar laf ettiniz ki şimdi Keşan'ın kızlarına, ben de oralı sayılırım
çok iyi ya baksana 6 ya düşücen bende yakında 4 e düşücem inşallah
bende alışmıştım ama izinden sonrası çok zor oluyo bide ben 2 kere yanına gitmiştim ama yinede çok zor geldi tekrar göndermekallah kabul etsin kuzum bizimde kedi pirelendi kuduz aşıları falan gelmiş veteriner geldi onla uğraştık şimdi ay ben alıştım galiba nacisizliğe ufaktan ama gelse süper olur o yok diye istemediğim insnalarla arkadaş oluyorum ya gıcık gıcık olaylarbenimki gideli 3 bucuk ay oldu agustosun 18inde gelcek daha izne çok var
Ondan sana zor geliyo kalkmasi iste.evde kıl namazını gtmdn
200lerde iyice ilerleyince aramızdaki farkın az olduğunu farkettin sendesenle benim aram azmış kız evet ya buaylar düşünce insanın gözüne güzel görünüyo
nazar etme noluuur, bekle senin de olur
dün sabah vardı canım işte henüz ses seda yok..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
200lerde iyice ilerleyince aramızdaki farkın az olduğunu farkettin sendeçok şükür atlattık ilk ayları son aylardayım dicem yakında ben
bekle bakalım bugün yarın arar hayatım merak etme nereye gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?