- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
bu sozler çok tanıdık gelyorrrrrrfırsat bulamamış olabilir, telefonlar bozuk olabilir, telefon kartı bitmiş olabilir...
üzme kendini..
emin ol ki ilk fırsatta arayacaktır
ben de bazen benimkine söyleniyorum, sabah aramadn, öğlen aramadın vs diye.. diyo ki, "aşkım, fırsatını bulunca ilk işim seni aramaya koşmak oluyo, bundan şüphen olmasın"
arar yani merak etmeeee
bu sozler çok tanıdık gelyorrrrrr
hıç sorma konusamıyoruz doğru düzgün :/Banadaaaa benimkide usta birlimte daha yoğun anlamadım ben bu işi birde yanında tel var.
bu sozler çok tanıdık gelyorrrrrr
Banadaaaa benimkide usta birlimte daha yoğun anlamadım ben bu işi birde yanında tel var.
bişeyin yok dedi yolladı oruç oruç susadığımla kaldım uykun kaçtığında iç dedi uyku hapı verdi btane
çok sinir bozucu ama ya haber alamamakkk(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne güzel işte sağlamsın haptan at bi tane deliksiz uyu geceleri
amin hayatım hepimize dua ediyorum orda
hastanede naci aradı askım bedava diye piskoloğa mı gdilir diye dalga geçti benle
Sağol canmm bnde dua ederken hepinizi aklmdan geçiryrum hepimzn askerlerne edyrumİftar sofralrnda da brbrmzi unutmylm
ihihihi psikolojimi bozdun diye takılsaydın
hahha gitmen lazım aşkım diyo neden diyorum e bedava çünkü diyo manyak ya işi gücü dalga geçmekaynen gelsin solücem
ben senn yüzünden ağladım uykum kaçında dedim daha dalga geçiyo ağlamaya yer arıyon zaten diye iyi bari ya morali düzgün bana anlat sonrada derdini dedi şuleyi anlatsam mı acabaeğlence çıkmış onada
ben senn yüzünden ağladım uykum kaçında dedim daha dalga geçiyo ağlamaya yer arıyon zaten diye iyi bari ya morali düzgün bana anlat sonrada derdini dedi şuleyi anlatsam mı acaba
eğlence çıkmış onada
benimki bi sorunun oldumu bana anlat benden gizleme diyor ama seninki ne der bilemedim
ama anlat ya ne dicek ki
az kaldı canım dayan biraz dahayemek yaptım hastaneye gt gel bide ölüyorum susuzluktan
şuleye gtme diyince ben gitmedim dedim ona anlatmadım pek ama teravihe gittiğimizi söledim ona daha önceden belki enden şimdide sölemiyon diyebilir:44:
az kaldı canım dayan biraz daha
bi kaç gündür gelip gidiyor diye soyle sende yada anlatma hiç sonra o kızla kopunca dersn canını sıkmamak için anlatmamıştım sana dersin
gelip duruyo derim ya sinir ediyo derim o da ben sana demiştim diye havalanır
fırsat bulamamış olabilir, telefonlar bozuk olabilir, telefon kartı bitmiş olabilir...
üzme kendini..
emin ol ki ilk fırsatta arayacaktır
ben de bazen benimkine söyleniyorum, sabah aramadn, öğlen aramadın vs diye.. diyo ki, "aşkım, fırsatını bulunca ilk işim seni aramaya koşmak oluyo, bundan şüphen olmasın"
arar yani merak etmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?