2014 Yarenleri! :)

aynen ben de öyle dusunmeye calisiyorum firsat bulamamistir canim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bişey olduğundan değilde işte insanın aklına hasta mı acaba noldu falan geliyo hani durumunu merak ediyo sakın aklına kötü bişey geitrme bak

Benim sevgilimde oyle, bi cok arkadasimi tanidigimi uzaklastirtti .o zmanlar hatta kiziyodum ama sonrasin da o insanlarin gercek yuzunu gorunce dua ettim askima.. nasil goruyolar gercekten cok garip

bilmiyorum ki ya dedemde böleydi benim hemen bişey derdi yaşlı adam ya hı bi bildiği var derdik naciyi ben pek takmadım beni kısıtlıyo diye al gördüm günümü

günaydın hoşgeldin canım yok aramadı bugün gideli 3. gün ama..

canım sevgilim ustaya gittiği zaman çok ozr günler geçirmiştim ama inan geçiyor arayacak içini ferah tut biliyorum çok ama mecburuz buna

inşallah canım heralde yoğundur falan oyle umuyorum firsat olmamistir veya

kötü bişey olmamıştır merak etme tatlım üzme kendinide arar bugün o.telefon filnda bozuk olabilir ustada hep öyle oluyor bizimde bozuktu teller

canım sevgilim ustaya gittiği zaman çok ozr günler geçirmiştim ama inan geçiyor arayacak içini ferah tut biliyorum çok ama mecburuz buna

aynen tek sorun o MECBURUZ sabrediyoruz o kadar..

kötü bişey olmamıştır merak etme tatlım üzme kendinide arar bugün o.telefon filnda bozuk olabilir ustada hep öyle oluyor bizimde bozuktu teller

çok sinir bozucu ama ya haber alamamakkk (

çok sinir bozucu ama ya haber alamamakkk (

fırsat bulamamış olabilir, telefonlar bozuk olabilir, telefon kartı bitmiş olabilir...

üzme kendini..

emin ol ki ilk fırsatta arayacaktır

ben de bazen benimkine söyleniyorum, sabah aramadn, öğlen aramadın vs diye.. diyo ki, "aşkım, fırsatını bulunca ilk işim seni aramaya koşmak oluyo, bundan şüphen olmasın"

arar yani merak etmeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…