2014 Yarenleri! :)

ayyyy terbiyesizzzz fitne ficuuuuur

pofuduk günaydın internetim yoktu bayagadır foruma gelemiyordum geçmiş sayfaları biraz okudumda nişanlın aradı mı

günaydın hoşgeldin canım yok aramadı bugün gideli 3. gün ama..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım napiyon bakalim günaydin nasılsın haber aldınmı askerinden?

işteyim canım iyi olmaya çalışıyorum, henüz haber alamadım..

işteyim canım iyi olmaya çalışıyorum, henüz haber alamadım..

kafana takıyondur sen şimdi iştede dikkat et kendine tatlım dün konuştunuz dimi? orda hersey düzene otursun arar zaten seni hergün merak etme tatlım

naci dedi biliyo musun tanımadan hiç işey anlatmadım da o kzı hiç sevmedim konuşma dedi dinlemedim erkekler nasıl anlıyo anlamıyorum hiç

evet o konuda haklısın anlıyorlar hemen biz iyi niyetliyiz farketmiyoruz. herkes aynı diyor o zmn sende yapman gerekeni yap arana mesafe koy o kızla canikommmm

iyice bekliyorlar ki canım askerde kendini ona ada başka bir şey yapma kimseyle görüşme falan ama olmuyor işte belli ki o da şuan orda sıkıntısı var inşallah düzelirsiniz kısa zamanda..

dur bakalım canım ya her yerin olayı farklı belki onlarında telefonları bozuktur ya da çok kalabalıktır telefonların başı

aynen ben de öyle dusunmeye calisiyorum firsat bulamamistir canim..

kafana takıyondur sen şimdi iştede dikkat et kendine tatlım dün konuştunuz dimi? orda hersey düzene otursun arar zaten seni hergün merak etme tatlım

yok hiiç aramadı gittiğinden beri kuzum ya.. kafaya takılmaz mı hiç insan merak ediyor yani naptı netti diye..

inş hayatım ya ona da hak veriyorum kendimede iki aradayım yani

yok hiiç aramadı gittiğinden beri kuzum ya.. kafaya takılmaz mı hiç insan merak ediyor yani naptı netti diye..

fırsat bulamadı o zmn kuşum baya yoğun geçiyorsa bugün arar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…