- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
zaten bana durmadan ay naci çok çirkin diyip duruyo ve kendi güzel bir kız değil nacide çirkin bi çocuk değil annemn yanında bi kere ölcek bu dedi annem bişeye naciyyide ben aalırım dedi annem çok bozuldu yolda bana naci bunu napsın travesti gibi bu dedi sinir oldu kadın sonrada ay ben naciyi napim dedi ben sinirlenince naci çok çirkin dedi bana
pofuduk günaydın internetim yoktu bayagadır foruma gelemiyordum geçmiş sayfaları biraz okudumda nişanlın aradı mı
ayyyy terbiyesizzzz fitne ficuuuuur
Tatlım napiyon bakalim günaydin nasılsın haber aldınmı askerinden?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ha alır erkek erkeğe gezerler naci onu görse bana tapar
günaydın hoşgeldin canım yok aramadı bugün gideli 3. gün ama..
pofuduğum aradı mı askerin bulamadım yazını alıntılayamadım günaydın
ha alır erkek erkeğe gezerler naci onu görse bana tapar
işteyim canım iyi olmaya çalışıyorum, henüz haber alamadım..
hahahahgüldürdün kız beni
konuşma o kızla tatlım ondan gelcek şey kalsın boşver hep zarar verir
hahahah kiz ne guzel dedin 😄😄😄
naci dedi biliyo musun tanımadan hiç işey anlatmadım da o kzı hiç sevmedim konuşma dedi dinlemedim erkekler nasıl anlıyo anlamıyorum hiç
ay yeni gördüm bana yazmışsın uykusuzluktan dikkatim dağıldı galiba yok btanem aslında pek naciylede alakası yok gibide birikti her şey bi arkadaş sinirlerimi bozdu çok dün nacide durmadan teravihe gidiyorum diye tavır yaptı konuşmamaızı bölüp gidiyorum ama arkadaşım geliyo bekliyo gitmemei napcam ben ya dün ona tavır yaptı çünkü nette konuşurken bu geldi bilgisayarın fişini çekti kapandı onu açtım gittim kahve yaptım nacide dei 10dk konuşamadık bi keyfinden kaybediver dedi buda fişi çekince iyice sinir oldu biz konuşuyoruz naci tavır yapıyo askım yapma falan diyorum ben bana tutturdu büşra bu çocuk sevmiyo diyo ay deliricem sölediği şeye bakar mısın salak senin yüzünden aramız bozuldu bizim bende ne alaka diyorum kıskançlık yapma dedim sonunda artık sustu hala sevmiyo diyo bide utanmadım sinir oldum anneme anlattyım iyice uykum kaçtı zaten çok hassasım her şeyi takarım kafaya
dur bakalım canım ya her yerin olayı farklı belki onlarında telefonları bozuktur ya da çok kalabalıktır telefonların başı
evet o konuda haklısın anlıyorlar hemen biz iyi niyetliyiz farketmiyoruz. herkes aynı diyor o zmn sende yapman gerekeni yap arana mesafe koy o kızla canikommmm
merak etmeyin kuzum bugünden itibaren koyucam arama mesafe
kafana takıyondur sen şimdi iştede dikkat et kendine tatlım dün konuştunuz dimi? orda hersey düzene otursun arar zaten seni hergün merak etme tatlım
inş hayatım ya ona da hak veriyorum kendimede iki aradayım yaniiyice bekliyorlar ki canım askerde kendini ona ada başka bir şey yapma kimseyle görüşme falan ama olmuyor işte belli ki o da şuan orda sıkıntısı var inşallah düzelirsiniz kısa zamanda..
yok hiiç aramadı gittiğinden beri kuzum ya.. kafaya takılmaz mı hiç insan merak ediyor yani naptı netti diye..
Benim sevgilimde oyle, bi cok arkadasimi tanidigimi uzaklastirtti .o zmanlar hatta kiziyodum ama sonrasin da o insanlarin gercek yuzunu gorunce dua ettim askima.. nasil goruyolar gercekten cok garipmerak etmeyin kuzum bugünden itibaren koyucam arama mesafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?