Kızlar cips kola mı yiyonuz bna haber vermeden davetsz misafir geliyorumm
geçermi diyon o zmn alcam bndeakşam filmde izlicem ohhh keyif yapcam sınav öncesi
gel canım gel sensiz olurmubugün birlikte cips partisi yapalım
evet kuzum ya aslında sizin şafaklara bakınca benimki güzel gibi görünüyo ama aslında aramızda pek bi fark yok baya karanlık şafaklar sen 200lere bi in hiç geçmiyo 200ler
Kızlar cips kola mı yiyonuz bna haber vermeden davetsz misafir geliyorumm
Kesinlikle yaa bizde 200 den dussek bi diye bekliyoruz agustosun sonuna dogru insallah yarilamis olacagiz.. ama bu zamana kadar guzel gecti cok bi skntmz olmadi anlamadik bile o yuzden..
Hahaha biri cipss bi dedii az once aldim bende kolayla aksam film keyfi yapicaaaamm
yarından sonraaaasınav ne zman kız al keyif yap moralin yerine gelsin
Asla hayr demiyceğim bişey:) Oruçlyken insann canı herşey istermiş ya nasl canm çekti ama sivilce yapcak diye alamyrum yaa
Asla hayr demiyceğim bişey:) Oruçlyken insann canı herşey istermiş ya nasl canm çekti ama sivilce yapcak diye alamyrum yaa
yarından sonraaaaalcam sanırım yaaa
bi kereden bişey olmaz ya bnde bayadr yemiyordum bugün yiyim
zaman geçtikçe azaldığını değil beklediğini sayıyosun tatlım ama ne güzel sizin güzel geçmesi darısı başımıza şu izinden sonra rahatlıcaz bizde 4 ay kalcak benm okul olunca iyi oluyoda tatillerde zor geçiyor zman
kaç yaşındasın tatlım eskiden benmde öleydi sivilceler yüzünden yiyemezdim hiç
hahahaha gel tatlım hoşgeldin:118::118::118:
Allah Allah hem kışkırtıyo sonra sorumluluğu kabul etmiyoriftara son 50 dakikahaha o kiloların sivilcelerin selülitlerin sorumlusu ben değilim bak ona göre
iftara son 50 dakikahaha o kiloların sivilcelerin selülitlerin sorumlusu ben değilim bak ona göre
Aynen bende farkettim kalan degilde iste; gideli su kadar ay olmus vay be oluyor insan..:) tatillerde bosuz cunku yapicak bisey olmayinca agir geciyo zaman. Canim 2 bck saat uzakligimda oldugu icin gidip gelme olanagimiz var o yuzden fazla koymuyor,Allah size sabir versin nerede yapiyor askerlugini?
22ye grdm canm çok fzla olmuyo ama ynede bi tane ble çksn istmyrum çok çok canm çekerse yerim ama ozmn gözm bişey görmüyo
hahaha bişey olmaz canım ya her gün mü yiyoruz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?