2014 Yarenleri! :)

Allah iyilik versin kuzumm:))
Oyle heycanliyim ki cumartesi bincem otobuse gece kavuşcaz:)

Masaallah ya yirmi sadece şaka gibi:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohh Allah hayırlı yolculuk nasip etsin canım beniim çok seviniyorum sizin içiiinn :))

Aynen balim yaa 😁😁 denk gelemiyoruz 😓 telden giriyorum online Kim goremiyorm ki 😒 nasilsin bebekimm

iyi valla Allaha şükür usta birliğimize alışmaya çalışıyoruz her şey yolundaaa sen nasılsınn :) ben de genelde telefondayımm :)

kıbrısta tatlım evet siz kıymetini bilin valla keşke bizimde öle bi imkanımız olsaydı burnumda tütüyo valla 5 dakkika görmek için bile yanına giderdim yakında olsa
Oov en korktugum yerdi kibris uzaklik acsindan.. aslinda izin skntin olmasa giderdin belki canim:/

beni aradı öğlen onada dert yandım gülüyo oruç zede diyo bana

benimki aradı ben konuştum 1 saat öncee hiç dert yanmadım ben zaten yürüyüşe başladım bugün dedim işte aradığında dedim yürüyüşteyim diyee hafif bozuldu ama dedim gelinliğin içinde daha güzel durmam için zayıflamam lazım sen zayıfladın senin yanında şişko patates kalmak istemiyorum falan diyorum hemen de yumuşattım oy kurban olduğum çooook seviyoruumm çooook♥♥

ohh Allah hayırlı yolculuk nasip etsin canım beniim çok seviniyorum sizin içiiinn :))

Amin canimm cok sağol rabbim sizide en yakın zamanda kavustursun inşaallah

Amin canimm cok sağol rabbim sizide en yakın zamanda kavustursun inşaallah

inşallah canımm hepimizi inşallaaah♥♥ e napiyosun bakalim :)

inşallah canımm hepimizi inşallaaah♥♥ e napiyosun bakalim :)

Napiyim kuzum heyecandan yerimde duramiyorum:))
Sen nasılsın napiyosun?

bende3 dedim yürüyüşe başlıcam diye otur oturduğun yerde yürüyüşe gitcekmiş diyo ayıcık ya bende gitmek istiyom yürüyüşe :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…