son 25 dakika
Allah Allah hem kışkırtıyo sonra sorumluluğu kabul etmiyorbn şimdi gidiyorum alıyım eve gtcem görüşrüz yarım saate
Aynn canm kendimizi şımartma günümz olsun
Allah iyilik versin kuzumm:))
Oyle heycanliyim ki cumartesi bincem otobuse gece kavuşcaz:)
Masaallah ya yirmi sadece şaka gibi:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sofra hazrlama vakti hepinznkni Allah kabl etsn canlar
Aynen balim yaa 😁😁 denk gelemiyoruz 😓 telden giriyorum online Kim goremiyorm ki 😒 nasilsin bebekimm
Oov en korktugum yerdi kibris uzaklik acsindan.. aslinda izin skntin olmasa giderdin belki canim:/kıbrısta tatlım evet siz kıymetini bilin valla keşke bizimde öle bi imkanımız olsaydı burnumda tütüyo valla 5 dakkika görmek için bile yanına giderdim yakında olsa
beni aradı öğlen onada dert yandım gülüyo oruç zede diyo bana
görüşürüz hayatım malum ben iftardan sonra buralarda olamıyorum teravih falan hayat bana iftardan sonra başlıyo
Pofuduguuuuuuummm
ohh Allah hayırlı yolculuk nasip etsin canım beniim çok seviniyorum sizin içiiinn :))
Amin canimm cok sağol rabbim sizide en yakın zamanda kavustursun inşaallah
bitaneeeemmmm
Napiyosunnnn askos
inşallah canımm hepimizi inşallaaah♥♥ e napiyosun bakalim :)
nacide kıbrıs diye tutturdu istediği oldu şimdi memnun allahtan ilk başta hatta hala sıcağında şikayet etse de artık çok mutluymuş sıkılmış sadeceOov en korktugum yerdi kibris uzaklik acsindan.. aslinda izin skntin olmasa giderdin belki canim:/
Gece bizim gece bizim diyosun:))
benimki aradı ben konuştum 1 saat öncee hiç dert yanmadım ben zaten yürüyüşe başladım bugün dedim işte aradığında dedim yürüyüşteyim diyee hafif bozuldu ama dedim gelinliğin içinde daha güzel durmam için zayıflamam lazım sen zayıfladın senin yanında şişko patates kalmak istemiyorum falan diyorum hemen de yumuşattım oy kurban olduğum çooook seviyoruumm çooook♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?