Hayırlı iftarlar herkeseeees
valla haftasonu evdeyim haftaiçi işteyimoburluğu gel bende gör sen bir de vallahi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karışık degil aslinda sende kpss derdine düşersn anlicaksn beni:))
limonuda yapmadım ağzım ekşimesin diye öle bi keyfime düşkünlüktür artık sonrada en sevdiğim ne varsa yedim şimdide çikolata kahve yapıyorum
doğru sölüyosun hayatım 18 saat aç kalıp limonu içseydim delerdim artık mideyi allah korusunohhh, limon zaten ramazanda olmaz kız sonra midene yan etki yapar mapar belli olmaz zarar görme ramazandan sonra başlarsın
doğru sölüyosun hayatım 18 saat aç kalıp limonu içseydim delerdim artık mideyi allah korusun
herkes karnını doyurdu şimdi tatlı keyfi mi yapıyor çay kahve mi bilemeyeceğimm ses seda yoook kimseciklerden
aynen tatlım bakalım umarım yarınki sınavın iyi gecer bende nacinin kardeşini aradım oda giricek sınava başarılar dilemek için senden duyup dershane gibisin kız diyo
herkes karnını doyurdu şimdi tatlı keyfi mi yapıyor çay kahve mi bilemeyeceğimm ses seda yoook kimseciklerden
Yawrucum ben yatiyorum gece kaynatirsiniz artik siz.bana dua et sende sinav için:)) yarın görüşürüz:)
ben burkulan ayağıma buz keyfi (!) yapıyorummm
Yawrucum ben yatiyorum gece kaynatirsiniz artik siz.bana dua et sende sinav için:)) yarın görüşürüz:)
ayy geçmiş olsun nasıl oldu canım ya :/
sağol canımmm, pazara çıkmıştık, elim doluyken, evin sokağında, arkamdan koşarak geçen bir çocuk kaktırınca dengemi kaybettim, burkuldu
çoooooook acıyoooo
hay Allah ya doktora gittin mii?
gitmedim canım, buzla idare etmeye çalışıyorummyarın sabah kalkınca aynı olursa, gidicem acile
Gelcek o gunler ve sonra hiç bitmicek tatlım.oruc degilim canm ya gecen zorlandm baya tutmadm ondn sonra.senin masallahin var hepsini tuttun
Onlara hic gecmiyordur artık:) bnmkinin şafağa bile bakmıyor banada soylettirmiyor:)
otobüsle tek başına imkansız burdan mersin mersnden gemi aslında mersnde arkadaşım var ama bilmiyorum olcak iş değil dönerken bişeyler planlıyoruz hem gemi içki getirmekiçin daha avantajlı
Sizin içinde hayırlısıı..
iyi valla Allaha şükür usta birliğimize alışmaya çalışıyoruz her şey yolundaaa sen nasılsınn :) ben de genelde telefondayımm :)
günaydın tatlım teravihten spnra parta spor aletlerine bindim gelincede braz mekik çektim sen sahura kadar bekledn miaynen canikooomee naptın bakalımmm :)
Hepsi aynı demekki bizde şafak saymıyoruzsöyle 100günlere düşersek o zaman saycaz inş Günaydın bu arada canım
hmmm anladım kuzummhem içkiyi napıcak ticaret mi Günaydın balım bu arada
Amin sağol
Bende iyiyim çok şükür yarimi bekler dururum bendeCelp boşluğu varmış şimdi kolay alışır canım bizimki diyo hiç asker yok öyle takılıyorlarmış keyfi yerinde acemilikteki gibi değil çooook şükür Günaydın canım bu aada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?