2014 Yarenleri! :)

valla haftasonu evdeyim haftaiçi işteyim oburluğu gel bende gör sen bir de vallahi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

limonuda yapmadım ağzım ekşimesin diye öle bi keyfime düşkünlüktür artık sonrada en sevdiğim ne varsa yedim şimdide çikolata kahve yapıyorum

limonuda yapmadım ağzım ekşimesin diye öle bi keyfime düşkünlüktür artık sonrada en sevdiğim ne varsa yedim şimdide çikolata kahve yapıyorum

ohhh, limon zaten ramazanda olmaz kız sonra midene yan etki yapar mapar belli olmaz zarar görme ramazandan sonra başlarsın

ohhh, limon zaten ramazanda olmaz kız sonra midene yan etki yapar mapar belli olmaz zarar görme ramazandan sonra başlarsın

doğru sölüyosun hayatım 18 saat aç kalıp limonu içseydim delerdim artık mideyi allah korusun

herkes karnını doyurdu şimdi tatlı keyfi mi yapıyor çay kahve mi bilemeyeceğimm ses seda yoook kimseciklerden

herkes karnını doyurdu şimdi tatlı keyfi mi yapıyor çay kahve mi bilemeyeceğimm ses seda yoook kimseciklerden

ben burkulan ayağıma buz keyfi (!) yapıyorummm

aynen tatlım bakalım umarım yarınki sınavın iyi gecer bende nacinin kardeşini aradım oda giricek sınava başarılar dilemek için senden duyup dershane gibisin kız diyo

Hislerim kuvvetli benm dicektin:) imsallah iyi gecer tatlım öpüyorum bn artik yatayim yarin şans dileyin bana bol bol dua edin:)

Yawrucum ben yatiyorum gece kaynatirsiniz artik siz.bana dua et sende sinav için:)) yarın görüşürüz:)

ayy geçmiş olsun nasıl oldu canım ya :/

sağol canımmm, pazara çıkmıştık, elim doluyken, evin sokağında, arkamdan koşarak geçen bir çocuk kaktırınca dengemi kaybettim, burkuldu

çoooooook acıyoooo

sağol canımmm, pazara çıkmıştık, elim doluyken, evin sokağında, arkamdan koşarak geçen bir çocuk kaktırınca dengemi kaybettim, burkuldu

çoooooook acıyoooo

hay Allah ya doktora gittin mii?

gitmedim canım, buzla idare etmeye çalışıyorumm yarın sabah kalkınca aynı olursa, gidicem acile

aynen git yani sarılması dinlenmesi gerekir belki veya sıcakken anlamazsın da soğuyunca Allah muhafaza daha buyuk bir sey cikmasin tedbirini al sen :)

Gelcek o gunler ve sonra hiç bitmicek tatlım.oruc degilim canm ya gecen zorlandm baya tutmadm ondn sonra.senin masallahin var hepsini tuttun

Onlara hic gecmiyordur artık:) bnmkinin şafağa bile bakmıyor banada soylettirmiyor:)

Hepsi aynı demekki bizde şafak saymıyoruz söyle 100günlere düşersek o zaman saycaz inş Günaydın bu arada canım

otobüsle tek başına imkansız burdan mersin mersnden gemi aslında mersnde arkadaşım var ama bilmiyorum olcak iş değil dönerken bişeyler planlıyoruz hem gemi içki getirmekiçin daha avantajlı

hmmm anladım kuzumm hem içkiyi napıcak ticaret mi Günaydın balım bu arada

Sizin içinde hayırlısıı..

Amin sağol

Bende iyiyim çok şükür yarimi bekler dururum bende Celp boşluğu varmış şimdi kolay alışır canım bizimki diyo hiç asker yok öyle takılıyorlarmış keyfi yerinde acemilikteki gibi değil çooook şükür Günaydın canım bu aada

yok ya ticaret yapıcak kadar getireemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…