2014 Yarenleri! :)

günaydın tatlımm aynenn yatıyorlarmış normalde ama yemekhanedeki asker oruçlu diye bizimkini yemekhaneye vermişler Ramazan boyunca dunden itibaren herkes yatıyor ben çalışıyorum diyor ayneen acemiliğe bin basar iyiyim falan diyor ama çok şukur bugunlerimizee :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın tatlım teravihten spnra parta spor aletlerine bindim gelincede braz mekik çektim sen sahura kadar bekledn mi

bekledim canım yeni uyanıyorum şimdiii ben squatta yapmadım ya uykusuzluktan soylemesi ayiptir sahurdan sonra yatarken 22 saat uykusuzdum direkt vurdum kafayi yattim

ay kimsecikler de yok ama ben sevincimi paylaşayım askerimle konuşuyoruz doya doya şu sıralar maşallah bize yaaa :)) bir de gitmiş ikinci gün hastalanmış revire çıkmış hemen bana daha yeni anlatıyorr kuzum ya

Son düzenleme:

ohh ne güzel ne güzeeel

hahah bende bugün hiç bişey yapmadım valla uyuudum durdum daha yeni kalktım

ohh hemen satış iyisin valla kız

hahahaha ay sorma uyucaktım valla gitsin diye bekledim kaşın gözün kaydı diyo bana uyucaktım az daha konuşurken kapatınca yattım hemen telefonum falan yerlere düşmüş aramış beni telkefon kapalı kendimden geçmişim

hahah bende bugün hiç bişey yapmadım valla uyuudum durdum daha yeni kalktım

oh maşallah ben anca askerim arayınca uyandım işte 1 gibiydi dayanabilirsem yine sahura kadar ayaktayım bu gece

hahahhaha o kadar da belli ettin yani ama cidden uykun gelmiş kuzu baksana baya dağılmışsınn

uyuyrsam uyanamam diye mi yatmıyosun tatlım sen normaldede çok geç mi yatarsın

hem uyursam uyuyamam hem de sabahın köründe uyanırım 7de falan vakit geçmez normalde erken yatarım işe gittiğim için kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…