yok ya ticaret yapıcak kadar getireemez
Hepsi aynı demekki bizde şafak saymıyoruzsöyle 100günlere düşersek o zaman saycaz inş Günaydın bu arada canım
hmmm anladım kuzummhem içkiyi napıcak ticaret mi Günaydın balım bu arada
Amin sağol
Bende iyiyim çok şükür yarimi bekler dururum bendeCelp boşluğu varmış şimdi kolay alışır canım bizimki diyo hiç asker yok öyle takılıyorlarmış keyfi yerinde acemilikteki gibi değil çooook şükür Günaydın canım bu aada
günaydın tatlım teravihten spnra parta spor aletlerine bindim gelincede braz mekik çektim sen sahura kadar bekledn mi
kız naci çarşıya çıktı yazamazsam kusura bakmayın
ay kimsecikler de yok ama ben sevincimi paylaşayım askerimle konuşuyoruz doya doya şu sıralar maşallah bize yaaa :)) bir de gitmiş ikinci gün hastalanmış revire çıkmış hemen bana daha yeni anlatıyorr kuzum ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hislerim kuvvetli benm dicektin:) imsallah iyi gecer tatlım öpüyorum bn artik yatayim yarin şans dileyin bana bol bol dua edin:)
bekledim canım yeni uyanıyorum şimdiii ben squatta yapmadım ya uykusuzluktan soylemesi ayiptir sahurdan sonra yatarken 22 saat uykusuzdum direkt vurdum kafayi yattim
ohh hemen satış iyisin valla kız
ohh ne güzel ne güzeeel
hahah bende bugün hiç bişey yapmadım valla uyuudum durdum daha yeni kalktım
hahahaha ay sorma uyucaktım valla gitsin diye bekledim kaşın gözün kaydı diyo bana uyucaktım az daha konuşurkenkapatınca yattım hemen telefonum falan yerlere düşmüş aramış beni telkefon kapalı kendimden geçmişim
uyuyrsam uyanamam diye mi yatmıyosun tatlım sen normaldede çok geç mi yatarsınoh maşallah ben anca askerim arayınca uyandım işte 1 gibiydidayanabilirsem yine sahura kadar ayaktayım bu gece
hahahhaha o kadar da belli ettin yani ama cidden uykun gelmiş kuzu baksana baya dağılmışsınn
sen nasılsınn ayağınn nasıl oldu canımmm?
uyuyrsam uyanamam diye mi yatmıyosun tatlım sen normaldede çok geç mi yatarsın
sorma valla hayatım ya dağıldım bildiğinnasıl gidiy ilk günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?