kötüüüalçıya alındı
sen bulmuşsun ayarıhem uyursam uyuyamam hem de sabahın köründe uyanırım 7de falan vakit geçmez normalde erken yatarım işe gittiğim için kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaa dedim ben sanane kadar durcak alçıdaa
dışarı çıktım geldim hava sıcak susadımm biraz onun dışında iyi gibiyim Allaha şükürrr :))
tatlım noldu sanaaaa çok geçmiş olsun
ayağımı burktummm, bağlar kopmuşş
sen bulmuşsun ayarı
20 gün
hahahah tabi canımmm
of bende acı biber dizdim balkona astım ellerim acıyo
tatlım kıyamam sana ya okudum şimdi elinde eşyalar olmasaydı böyle olmazdı ağırken yük binince tabi olan olmuş tüh ya ama askerin gelmeden iyileşiceksin bak ağrın var mı hala
canım sınava girdin dimi sen nasıldı nasıl geçti?Hislerim kuvvetli benm dicektin:) imsallah iyi gecer tatlım öpüyorum bn artik yatayim yarin şans dileyin bana bol bol dua edin:)
yanar tabi insanın ellerii:/
Kizlarr yoldayim bitaneme gidiyorum:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOooooooooooo yıl dönümüne mi
Kizlarr yoldayim bitaneme gidiyorum:))
amann eyvah eyvah :// bu arada sen uykucusun ben de oyle baksana kestirdim 1 saat uyandim simdisorma arkadaş tavşan bulmuş ormanlık yere salalım dedi ya da birine verelim bende tamam dedm aldım marul falan geliyorum dedi bana hazırladndım dışarda bekliyırum aramıyoda gerizekalı kardeşim alcakmış demez mi delirdim salak gibi onu bekliyorum orda aceleden acı ellerimi gözüme falan sürdüm hazırlnırken bekletmiyim diye bağırdım yolun ortasında ne gerizekalısın sen diye
sağol canımmm
ağrım yok dururken şükür
iyi geliyo ama dimi ben hem uykucu hem sinirliamann eyvah eyvah :// bu arada sen uykucusun ben de oyle baksana kestirdim 1 saat uyandim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?