2014 Yarenleri! :)

demistimm sana kuzummm bakk :) cok sevindim sizin adiniza:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet yaa hislerin kuvvetlu çıktı bitanem bnm ya aramak icin fırsat kolluyormus.bizde onlari uzuyoruz dimi ne kadr fedakarlık yapiyorlar aslinda orda

Evet yaa hislerin kuvvetlu çıktı bitanem bnm ya aramak icin fırsat kolluyormus.bizde onlari uzuyoruz dimi ne kadr fedakarlık yapiyorlar aslinda orda

heralde be canim onlar bize muhtaclar resmen o kadar ihtiyaclari var ki bize tek destekleri biziz..

heralde be canim onlar bize muhtaclar resmen o kadar ihtiyaclari var ki bize tek destekleri biziz..

sabah kavga ediyorduk alttan aldı yemin ediyorum bir faciadan döndük bnm hatam off sinir oluyorum kendime

sabah kavga ediyorduk alttan aldı yemin ediyorum bir faciadan döndük bnm hatam off sinir oluyorum kendime

iste bir kisinin alttan almasi lazim zaten yoksa facialar kacinilmaz ayy ben de oyle bi an soyluyorum lafi sonra kendime kiziyorunm

iste bir kisinin alttan almasi lazim zaten yoksa facialar kacinilmaz ayy ben de oyle bi an soyluyorum lafi sonra kendime kiziyorunm

Bnde öyleyim alakasiz bisey diyorum o da haliyle kiziyor sacmaladigimi o diyince farkediyorum:)

inşallah canım beniiimmm o da olacak zamanla :)) Allahın izniylee :)

Hep beraber gorcez inşallah o gunleri canımcımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…