ikiniz de ne diyeceğini ne yapacağınızı bilmiyorsunuz galiba şuan neyse tez zamanda düzelir inşallah yoluna girer her şey kuzum
hahahahaa iftara yarım saat keyfim yerine geldi mesela ben şu an onu düşünüyoruminşallah canım hahha aynenn insanın korktuğu başına gelirmiş kapatalım biz bu konuyu bence daha fazla üstüne düşmeyelimmm
iyi kuzuliii iftarı ve askerimin aramasını bekliyorrumm sende ne var ne yoook?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beni dün tanımış gibi davranma o zman dedi bende tamam btanem dedim şimdi yazmıyo ya uyudu ya da devriye atıyodüzeliyo sanırım alttan alıcam artık yemek yememesine çok üzüldüm zaten aşırı zayıfladı
hahahahaa iftara yarım saat keyfim yerine geldi mesela ben şu an onu düşünüyorum
Napiyim canım aynı pinekliyorum evde gökim nobete gitti şimdi
İyi akşamlarr kızlar nasılsınızzz bakalım napıyosunuzz
kızlar askerim aradı akşamüstü olan konuşmaya göre daha da iyiydi gece tekrar arayacak Allahın izniyle o daha da iyi olacak.. çok şükür bugünlerimize♥♥
bnmde canm sıkılmısti ya iyiki geldin:) sevndm hadi bak duzeliyorsunuz tatlım aşkım filan diyosa tamamdr bu iş:))
tek tük diyor ama diyor sonuctahosgeldim o zaman bebegiim
Ayy eveeett hosgeldin:) bu sana baya ders oldu uzun bir süre takismazsiniz:))
hoşbulduk kuzumm beniimaynen vallahi hiç sormaaa ya gerci her iliskide olur tek tuk olcak boyle kavgalar ama ilk defa boyle kirgin kizgin gordum ben onu, ben tartistigimiz zaman diyorum 1 hafta aramaz inadi tutar ama yok masallah kuzum duramiyor ertesi gun arayiveriyor
Arasinlar ya aramazlarsa biz noluruz burda biliyormusun:)) bnmkide hala aramadi yaa bu saatlerde ariyordu ama gec aricak galiba
eminim fırsat olmamıştır kuzum ben bu gece geçte olsa arıcak seni eminim öyle hissediyorum nedensebiliyorumm aramadığı zaman o berbat duyguyu yasiyorum cok cirkin bir durum
Saate bakip duruyorum arasin artik diye:) inşallah arar canım yaa guzel dedin inş çıkar dediğin:)
inşallah canım bennimki aradı uzun konuşamadık ben disardaydim o da uykuluydu baya ama baya iyi konustuk ya anlayisliydi sakin sakin :))
insallah kuzu benimkinin 12/1de aradigini bile biliyorum valla yeter ki firsat olsun kesin arar:)Gecmis o zmn kizginligi yarına daha iyi olursunuz:) off biz hala konusmadk yaa 11bucukta arar belki
insallah kuzu benimkinin 12/1de aradigini bile biliyorum valla yeter ki firsat olsun kesin arar:)
Evet kesin musait olamadi ondan ariyamadi bakalim bekliyorum daha gece uzun arar umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?