2014 Yarenleri! :)

ikiniz de ne diyeceğini ne yapacağınızı bilmiyorsunuz galiba şuan neyse tez zamanda düzelir inşallah yoluna girer her şey kuzum

beni dün tanımış gibi davranma o zman dedi bende tamam btanem dedim şimdi yazmıyo ya uyudu ya da devriye atıyo düzeliyo sanırım alttan alıcam artık yemek yememesine çok üzüldüm zaten aşırı zayıfladı

tamam bitanem demen iyi olmus kuzu baya aferin hayatim sanaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahahahaa iftara yarım saat keyfim yerine geldi mesela ben şu an onu düşünüyorum

ya bebisiim uyku duzenim gitti cöktü resmen bak iftara kadar yatayim dedim 10 dakika uyudum kalktim noluyor bana :/

kızlar askerim aradı akşamüstü olan konuşmaya göre daha da iyiydi gece tekrar arayacak Allahın izniyle o daha da iyi olacak.. çok şükür bugünlerimize♥♥

bnmde canm sıkılmısti ya iyiki geldin:) sevndm hadi bak duzeliyorsunuz tatlım aşkım filan diyosa tamamdr bu iş:))

bnmde canm sıkılmısti ya iyiki geldin:) sevndm hadi bak duzeliyorsunuz tatlım aşkım filan diyosa tamamdr bu iş:))

tek tük diyor ama diyor sonucta hosgeldim o zaman bebegiim

Ayy eveeett hosgeldin:) bu sana baya ders oldu uzun bir süre takismazsiniz:))

hoşbulduk kuzumm beniim aynen vallahi hiç sormaaa ya gerci her iliskide olur tek tuk olcak boyle kavgalar ama ilk defa boyle kirgin kizgin gordum ben onu, ben tartistigimiz zaman diyorum 1 hafta aramaz inadi tutar ama yok masallah kuzum duramiyor ertesi gun arayiveriyor

Arasinlar ya aramazlarsa biz noluruz burda biliyormusun:)) bnmkide hala aramadi yaa bu saatlerde ariyordu ama gec aricak galiba

Arasinlar ya aramazlarsa biz noluruz burda biliyormusun:)) bnmkide hala aramadi yaa bu saatlerde ariyordu ama gec aricak galiba

eminim fırsat olmamıştır kuzum ben bu gece geçte olsa arıcak seni eminim öyle hissediyorum nedense biliyorumm aramadığı zaman o berbat duyguyu yasiyorum cok cirkin bir durum

Saate bakip duruyorum arasin artik diye:) inşallah arar canım yaa guzel dedin inş çıkar dediğin:)

Saate bakip duruyorum arasin artik diye:) inşallah arar canım yaa guzel dedin inş çıkar dediğin:)

inşallah canım bennimki aradı uzun konuşamadık ben disardaydim o da uykuluydu baya ama baya iyi konustuk ya anlayisliydi sakin sakin :))

inşallah canım bennimki aradı uzun konuşamadık ben disardaydim o da uykuluydu baya ama baya iyi konustuk ya anlayisliydi sakin sakin :))

Gecmis o zmn kizginligi yarına daha iyi olursunuz:) off biz hala konusmadk yaa 11bucukta arar belki

Gecmis o zmn kizginligi yarına daha iyi olursunuz:) off biz hala konusmadk yaa 11bucukta arar belki
insallah kuzu benimkinin 12/1de aradigini bile biliyorum valla yeter ki firsat olsun kesin arar:)

insallah kuzu benimkinin 12/1de aradigini bile biliyorum valla yeter ki firsat olsun kesin arar:)

Evet kesin musait olamadi ondan ariyamadi bakalim bekliyorum daha gece uzun arar umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…