insallah canim beniim haberdar et beni dee:*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam tatlım yazarim :)
napiyosun oruc tutuyo musun tatlim
napiyosun oruc tutuyo musun tatlim
Yok cnm tutmuyorum ikinci günü zorlandim ondan biraktim.sen devam ediyorsun dimi tutmaya
Aşkımın dugun şarkımız olsun dediği şarkıyı dinliyorum:)) duygusala bağladım uleyynnn
Aşkımın dugun şarkımız olsun dediği şarkıyı dinliyorum:)) duygusala bağladım uleyynnn
tamam bitanem demen iyi olmus kuzu baya aferin hayatim sanaa :)
ya bebisiim uyku duzenim gitti cöktü resmen bak iftara kadar yatayim dedim 10 dakika uyudum kalktim noluyor bana :/
evet devam canım allahin izniyleee..
aradi mii? hangi sarki o kuzu
hangi şarkı hangi şarkııı
hangi şarkı hangi şarkııı
sen bizi merakta bırak git
konuşamadıkki uyuyakaldı sanırım birden gtti saat işareti çıktı ekranda telefonuna bakmadı sanırım uyudu bi kaç kere uyudun mu yazdım buruk uyucaz bu geceAradi konuştuk bebegim yatcam smdi yazayim dedm çıkıyorum yarn görüşürüz:) siz naptinz iyimsnz
işte ben böle bi insanım hep alttan alan uyanıkof ya hala sallantıdayız uyumuş uyudun mu diyip duruyorum adama
aaaa btanem dikkat et bak sende özele ismini yazar mısın merak ediyorum benimkibni herkes biliyo ben yazmadım o yuzden tatlım kendine bi saat belirle o saatte mutlaka uyu uyku düzeni çok önemli benm bi ara süperdi 10 yatar 8 de kalkardım ama şimdi 1 yatıp 10da kalkıyorum
Soner arica deniz gözlüm:) aradi az once konuştuk nihayet mutlu mutlu uyuyabilirim artik:)
Yatiyorum gnlde canim arada giryrum ama yinede :) suan npiyosunuz?Iyiyiz canm sen napiyosun gündüz goremiyoruz burda seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?