2014 Yarenleri! :)

neden kötü hayatım günün

canım uykusuz gittim yine işe e oruç var birde. geziye falan gittik cocuklar aksamustu iyice hareketlendiler peslerinde kostur dur canim cikti bir ogretmen izinde onun sinifinla da ilgileniyorum haliyle ogrenci sayim iki katina cikti o yuzden ve askim aramadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acaba gene tatbikat mı var kuzu hepimiz aynı anda haber alamıyoruz birde bizim haberleşmemiz çok kolaydı butn gün yazışırdık kesin onun gibi bir şey tatlım içini ferah tut

ne bileyim caniko çatlamak uzereyiim meraktan

napam dana gibi yatıyorum bacım iftar saati yaklaşsa da parka gitsem parkta accaz orucumuzu komsularla sen napiyon annem hosgeldiin

aaaaa ne güzel olur ya yakın olsam gelirdim valla ne güzel mahhalle orası

aaaaa ne güzel olur ya yakın olsam gelirdim valla ne güzel mahhalle orası

buraya kocaman bir park yapildi sahalar kortlar parklar piknik alanlari göl falan da var dere gibi daha dogrusu guzel yer valla spor aletleri falan

Yok canım benimki öyle kavga olaylarına girmezde telefon yüzünden çıkmış.

napam dana gibi yatıyorum bacım iftar saati yaklaşsa da parka gitsem parkta accaz orucumuzu komsularla sen napiyon annem hosgeldiin

Hoşbulduk bebeim bnde duşa filan grdim off sıcak ya uzanmistim bnde. Arkadsla sinava gircez para yatrdik geldik bugün. seninki aramamis halâ gece arar kuşum gecende öyle olmustu

Hihihi iyi yapmissin rahatlamisindr:) napiyon bakalim konusmayali neler oldu

dün çarşıya çıkmış ben yatıyorum malak gibi gene evde bi baktım mesaj atmış açtım yok dedim gittmiki
gel,p ben gelmeynce snra aradı kpss kaydı yapıyorum dedi bi rahatladım sonra geldi konuştukta konuştuk ben seni ne zman mal yerine koydum fikrini sormadım falan filan muhabbetleri oldu sonra dedimki boşluktan herkesin gezçmişte yaptığı kötü anılarım canlanıyo dedim ilk okuldaki bile sonra aşkım bana diyo ki senin ne pis bi özel gün bunalımın varmış allah bana sabır versin dedi sonrada burda yaşlı bi kadın varmış 5 hafta yemek temizlik ve kadını tuvalete getr götür istiyolarmış gitsemmiki dedim sakın diyo zaten kırdın kafayı iyice kötü olursun dedi zaten hassassın yaşlılar zordur falan dedi öyle öyle barıştık gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…