Hoşbulduk bebeim bnde duşa filan grdim off sıcak ya uzanmistim bnde. Arkadsla sinava gircez para yatrdik geldik bugün. seninki aramamis halâ gece arar kuşum gecende öyle olmustu
canım uykusuz gittim yine işe e oruç var birde. geziye falan gittik cocuklar aksamustu iyice hareketlendiler peslerinde kostur dur canim cikti bir ogretmen izinde onun sinifinla da ilgileniyorum haliyle ogrenci sayim iki katina cikti o yuzden ve askim aramadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün çarşıya çıkmış ben yatıyorum malak gibi gene evdebi baktım mesaj atmış açtım yok dedim gittmiki
gel,p ben gelmeynce snra aradı kpss kaydı yapıyorum dedi bi rahatladım sonra geldi konuştukta konuştuk ben seni ne zman mal yerine koydum fikrini sormadım falan filan muhabbetleri oldu sonra dedimki boşluktan herkesin gezçmişte yaptığı kötü anılarım canlanıyo dedim ilk okuldaki bile sonra aşkım bana diyo ki senin ne pis bi özel gün bunalımın varmış allah bana sabır versin dedisonrada burda yaşlı bi kadın varmış 5 hafta yemek temizlik ve kadını tuvalete getr götür istiyolarmış gitsemmiki dedim sakın diyo zaten kırdın kafayı iyice kötü olursun dedi zaten hassassın yaşlılar zordur falan dedi öyle öyle barıştık gitti
ne bileyim caniko çatlamak uzereyiim meraktan
aynen belki genel bir olay vardir dedigin gibi :/
kız benimki de aramadı
E barismissiniz artık ne güzel:) gercekten özel gunler daral geliyor onlarada yansiyor hemen anliyorlar zaten:) bncede yaşlı bakmak zordur bi de yatalakmi nasil zorlanma kafa dagitcam diye:)
Hoşbulduk bebeim bnde duşa filan grdim off sıcak ya uzanmistim bnde. Arkadsla sinava gircez para yatrdik geldik bugün. seninki aramamis halâ gece arar kuşum gecende öyle olmustu
değilmişte kaının evini falan temizlicewm bi de yatılı yani akşam 5e kadar olsa neyse
buraya kocaman bir park yapildi sahalar kortlar parklar piknik alanlari göl falan da var dere gibi daha dogrusu guzel yer valla spor aletleri falan
Ooo bosver o zmn ya cok yorucu olur o hem kkya giremezsn:)
senin işinde zor hayatım allah yardımcın olsun ne diyim bu günde gttn mi okula
aynen inşallah canım beklicez bakalım ne sınavı kız
gelirdin tabi her aksam kolundan tutar gotururdum seni spora
yazmamissin valla20 tahmin etmistim ben 1 yas buyukmussun konunun en kucumeni benim zati
hahaha hem kkya giremem hemde naci yalan olur artık 5 hafta
hadi ya ne güzel o aletlere falan binersin işte yemekten sonra yürürsün etrafında ama yemekten yarım saat sonra
Halkbank sınavı bebegim bundada dencem şansımı bakalim olcakmi yine ders calismam lazim offf
tabi canım her gün okuldayım ben haftaiçi amaaa 11i soon senelik izne cikiyorum tee bayramdan sonra gitcem okula :)
Aa aaa sizin ikiside ayni zamnda aramiyor sozlesmis gibi:) ararlar gece kesin bebegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?