2014 Yarenleri! :)

senin işinde zor hayatım allah yardımcın olsun ne diyim bu günde gttn mi okula

E barismissiniz artık ne güzel:) gercekten özel gunler daral geliyor onlarada yansiyor hemen anliyorlar zaten:) bncede yaşlı bakmak zordur bi de yatalakmi nasil zorlanma kafa dagitcam diye:)

E barismissiniz artık ne güzel:) gercekten özel gunler daral geliyor onlarada yansiyor hemen anliyorlar zaten:) bncede yaşlı bakmak zordur bi de yatalakmi nasil zorlanma kafa dagitcam diye:)

değilmişte kaının evini falan temizlicewm bi de yatılı yani akşam 5e kadar olsa neyse

Hoşbulduk bebeim bnde duşa filan grdim off sıcak ya uzanmistim bnde. Arkadsla sinava gircez para yatrdik geldik bugün. seninki aramamis halâ gece arar kuşum gecende öyle olmustu

aynen inşallah canım beklicez bakalım ne sınavı kız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buraya kocaman bir park yapildi sahalar kortlar parklar piknik alanlari göl falan da var dere gibi daha dogrusu guzel yer valla spor aletleri falan

hadi ya ne güzel o aletlere falan binersin işte yemekten sonra yürürsün etrafında ama yemekten yarım saat sonra

senin işinde zor hayatım allah yardımcın olsun ne diyim bu günde gttn mi okula

tabi canım her gün okuldayım ben haftaiçi amaaa 11i soon senelik izne cikiyorum tee bayramdan sonra gitcem okula :)

hadi ya ne güzel o aletlere falan binersin işte yemekten sonra yürürsün etrafında ama yemekten yarım saat sonra

tabiki bebeğim sonra bir sigaraaa bugün fena canım istiyor icicem iftardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…