2014 Yarenleri! :)

of ya bu nasıl bir şanstır bende seni teravihe götürürdüm 1 ay sonra tığ gibi olurduk

hahaha dogru soyluyosun ya teravihe bu sene hic gidemedim :/ calisinca olmuyr be arkadasim.bir de oruc

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

calis kuzu napcan elinden geleni yapcaksin ki muradina eresin

Aynen canm ya olursa en azindan haftasonları benm olur rahat olurum burdaki is iyi değil ondan h.ici izin ve calisma saati fazla

Benmki olsa isyaaaannn diye bagirirdi hergun kavga ederdik kesin hic cekemem valla kavga mavga:)) töbe töbe büyük konusmayimda başıma geliyor sonra:))

kız sus aramızda kavgasız gürültüsüz bi sen varsın nazar değircen aynen hergün kavga dövüş hadi sölediğim için kavga etmesekte 5 hafta hiç konuşamamak allah korusun

Seninki izin alırsa o zmn kullansana bn oyle yapcam bebegim

malesef yaz okulunda kullanabiliyoruz izinlerimizi bebegim.ama mudurem kendi sordu seninki gelcekse temmuz agustosta ona gore verelim falan dedi ama malesef burda olmuyor benimki iznimde

seninki aradı mı bende tatbikat var diye düşünüyodum çnkü hep konuşurduk baya bi ilk defa böyle oldu ya da telefona kızıp aldılar:18:

Yok almamislardir teli canim yaa. Musait olamamıslardir kesin.biz konustuk canim bugün carsiya cikti soylemesi ayiptr goruntulu konustk yine. Sizinkiler aramamis soylemk istemdm ayip olmasn diyede. Ondn bugun sevincliydm:)

Aynen canm ya olursa en azindan haftasonları benm olur rahat olurum burdaki is iyi değil ondan h.ici izin ve calisma saati fazla

hadi yaa:/ kurtulmak istiyosan elinden geleni yap bebegim sinav ne zaman

hadi dinlenirisn kuzu çok iyi gelir sana bu izin valla hakediyorsunuz fazlasıyla

bir de Agustosun ikinci haftasi yine 1 hafta iznim var o yuzden izne kadar sabrediyorum sabir diyorum tatile cikcaksin dinlencekksiinn az sabiir

hahaha dogru soyluyosun ya teravihe bu sene hic gidemedim :/ calisinca olmuyr be arkadasim.bir de oruc

tatlım ben kursa gişderkne oruç bile tutmuyordum az dayanmıyorsun hem çocuk peşlinde koş hem aç susuz gez allah kabul etsin ben butun gün evdeyim bana göre hva hoş ben hepimize dua ediyoprum orda merak etmeyin

tatlım ben kursa gişderkne oruç bile tutmuyordum az dayanmıyorsun hem çocuk peşlinde koş hem aç susuz gez allah kabul etsin ben butun gün evdeyim bana göre hva hoş ben hepimize dua ediyoprum orda merak etmeyin

Allah razı olsun valla kuzum sağolasınn :) bizim de bir isimiz var nisanlimla bir sonuc bekliyoruz 30 Ekimde belli olcak onun icin de bana dua eder misinn:) bizim icin cok onemli bir sonucta :/

Yok almamislardir teli canim yaa. Musait olamamıslardir kesin.biz konustuk canim bugün carsiya cikti soylemesi ayiptr goruntulu konustk yine. Sizinkiler aramamis soylemk istemdm ayip olmasn diyede. Ondn bugun sevincliydm:)

söyle deliii allah seni napmasın başladı sizinde çarşılar çok şükür çok çektin kuzummm çarşılarınız her hafta olun inş

seni ben benden büyük zannediyordum kız olgunsun baya

hahahhaa yook be annem 19 gerçekte görsen millet bir gün olgun halimi goruyor cok olgun tavirlarin var masallah diyor bir gun goruyorlar bizimki yine cocuklugunu ozlemis derler hatta iki karakterliyim biraz iste duruma karsimdaki kisiye gore iki yuzumdrn birini kullaniyorum

kız sus aramızda kavgasız gürültüsüz bi sen varsın nazar değircen aynen hergün kavga dövüş hadi sölediğim için kavga etmesekte 5 hafta hiç konuşamamak allah korusun
Valla kiz masallah de arasa kapiscak gibi oluyoz kilpayi dönüyoruz:)) aman sizde etmeyin toparlamisken

Anladm canm tabi o zmn kullanmak zorundasin biraz zaman gecsin öyle alsn zaten geride az zaman kalsn daha hizli geçer:)

hadi yaa:/ kurtulmak istiyosan elinden geleni yap bebegim sinav ne zaman

Evet canm inşallah olur rahat calisma hayatina kavusurum

aynen canım daha yeni gitti biraz dayanayım yokluguna.. insallah hepimiz rahat is hayatina kavusuruzz tatliim

alttan almak en iyiside bana gelenler geldi bu ara size bile yansıtıyorum farkındaysanız:26:

söyle deliii allah seni napmasın başladı sizinde çarşılar çok şükür çok çektin kuzummm çarşılarınız her hafta olun inş

Ayda bir oluyor kuzum Allah'a şükür bu da iyidr en azindan gorduk birbirimizi:) ne bileyim demedim bn siz uzulmeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…