of ya bu nasıl bir şanstır bende seni teravihe götürürdüm1 ay sonra tığ gibi olurduk
sen kaçsın 20 mi
calis kuzu napcan elinden geleni yapcaksin ki muradina eresin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabi canım her gün okuldayım ben haftaiçi amaaa 11i soon senelik izne cikiyorum tee bayramdan sonra gitcem okula :)
Benmki olsa isyaaaannn diye bagirirdi hergun kavga ederdik kesin hic cekemem valla kavga mavga:)) töbe töbe büyük konusmayimda başıma geliyor sonra:))
Seninki izin alırsa o zmn kullansana bn oyle yapcam bebegim
tabiki bebeğim sonra bir sigaraaabugün fena canım istiyor icicem iftardan sonra
seninki aradı mı bende tatbikat var diye düşünüyodum çnkü hep konuşurduk baya bi ilk defa böyle oldu ya da telefona kızıp aldılar:18:
Aynen canm ya olursa en azindan haftasonları benm olur rahat olurum burdaki is iyi değil ondan h.ici izin ve calisma saati fazla
hadi dinlenirisn kuzu çok iyi gelir sana bu izin valla hakediyorsunuz fazlasıyla
hahaha dogru soyluyosun ya teravihe bu sene hic gidemedim :/ calisinca olmuyr be arkadasim.bir de oruc
kac gosteriyorum
tatlım ben kursa gişderkne oruç bile tutmuyordum az dayanmıyorsun hem çocuk peşlinde koş hem aç susuz gez allah kabul etsin ben butun gün evdeyim bana göre hva hoş ben hepimize dua ediyoprum orda merak etmeyin
Yok almamislardir teli canim yaa. Musait olamamıslardir kesin.biz konustuk canim bugün carsiya cikti soylemesi ayiptr goruntulu konustk yine. Sizinkiler aramamis soylemk istemdm ayip olmasn diyede. Ondn bugun sevincliydm:)
seni ben benden büyük zannediyordum kız olgunsun baya
Valla kiz masallah de arasa kapiscak gibi oluyoz kilpayi dönüyoruz:)) aman sizde etmeyin toparlamiskenkız sus aramızda kavgasız gürültüsüz bi sen varsın nazar değircen aynen hergün kavga dövüş hadi sölediğim için kavga etmesekte 5 hafta hiç konuşamamak allah korusun
Anladm canm tabi o zmn kullanmak zorundasin biraz zaman gecsin öyle alsn zaten geride az zaman kalsn daha hizli geçer:)malesef yaz okulunda kullanabiliyoruz izinlerimizi bebegim.ama mudurem kendi sordu seninki gelcekse temmuz agustosta ona gore verelim falan dedi ama malesef burda olmuyor benimki iznimde
Evet canm inşallah olur rahat calisma hayatina kavusurumhadi yaa:/ kurtulmak istiyosan elinden geleni yap bebegim sinav ne zaman
bir de Agustosun ikinci haftasi yine 1 hafta iznim var o yuzden izne kadar sabrediyorum sabir diyorum tatile cikcaksin dinlencekksiinn az sabiir
Valla kiz masallah de arasa kapiscak gibi oluyoz kilpayi dönüyoruz:)) aman sizde etmeyin toparlamisken
Anladm canm tabi o zmn kullanmak zorundasin biraz zaman gecsin öyle alsn zaten geride az zaman kalsn daha hizli geçer:)
Evet canm inşallah olur rahat calisma hayatina kavusurum
Valla kiz masallah de arasa kapiscak gibi oluyoz kilpayi dönüyoruz:)) aman sizde etmeyin toparlamisken
Anladm canm tabi o zmn kullanmak zorundasin biraz zaman gecsin öyle alsn zaten geride az zaman kalsn daha hizli geçer:)
Evet canm inşallah olur rahat calisma hayatina kavusurum
söyle deliii allah seni napmasın başladı sizinde çarşılar çok şükürçok çektin kuzummm çarşılarınız her hafta olun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?