2014 Yarenleri! :)

Yazıkk cik dusunceliler ama bizi düşünüyorlar hep:) biz kobayfareyle facede eklestik bugün:) senide bekliyoruz

ooo bensiiizzz canım benim eklemelere kapalı bana mesaj atın siz ekliyim ben sizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım beniimm bakalım tadicaz insallah carsinin tadini bakalim

ben ilk zmanları hatırlamıyorum bile ya unutmuşum hep çarşıya çıktı sanıyorum naciyi kız acemilikte çarşı yokmuş sonradan öğrendim geçmiş geçiryor gidiyor demkki hemen hafızadan

bulursun ya merak etme sen rahatsın sanırım ben şimdi ölüp ölüp dirilirdim nolcak nolcak diye

Tatlım bende öyleyim aslında öyleydim.. Ama boşuna kafama takmıyorum çunkü elbet blunacak birşey gideceğim allahın izniyle eğer gitmeme ihtimalm olmasa bende cok takardım ama

ben ilk zmanları hatırlamıyorum bile ya unutmuşum hep çarşıya çıktı sanıyorum naciyi kız acemilikte çarşı yokmuş sonradan öğrendim geçmiş geçiryor gidiyor demkki hemen hafızadan

hahahhahaa yaslaniyoruz be kuzu genc yasta

Sorun yok canım ya kafalar uyuşmadı sadece. 354. dönemdik biz.
Canım ya deme öyle kötü hissediyorum kendimi

kırıldın mı kız moral vermek için söyledim bizimde olmuştu öyle bir sorunbumuz ama burada bulduk birbirimizi bu topiği bulmamızı sağladı bak uyuşmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…