- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Ben artık topikte takılmıyorum pek o olaydan sonra
Ondan alt devrelere de bakmıyorum
Aaa niye kuzum senin topiğin orası gir konuşş muhabbetini et anlaştıklarınla
Canım Annem diyoo yemeğimizi yiyelim de bi düşünelim arkadaşlarına sorar heralde bu ucuz taksilerden
Yazıkk cik dusunceliler ama bizi düşünüyorlar hep:) biz kobayfareyle facede eklestik bugün:) senide bekliyoruz
ah inş hayatım saol 200ler çok yıprattı umarım 100ler kolay geçer
Amaaan ben burda daha çok eğleniyorum
tel eğlencem çarşılar valla inş çıkarsınız bebeğim iyi moral oluyor
kısa dönem can ya valla çok kıskanıyorum siziGeçer geçer, arada sıkıştıracak şafak elbette, bizi 60'lar çok sıkıştırdı, geçmek bilmedi
Yazıkk cik dusunceliler ama bizi düşünüyorlar hep:) biz kobayfareyle facede eklestik bugün:) senide bekliyoruz
ben ilk zmanları hatırlamıyorum bile ya unutmuşum hep çarşıya çıktı sanıyorum naciyi kız acemilikte çarşı yokmuş sonradan öğrendim geçmiş geçiryor gidiyor demkki hemen hafızadaninşallah canım beniimm bakalım tadicaz insallah carsinin tadini bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooo bensiiizzzcanım benim eklemelere kapalı bana mesaj atın siz ekliyim ben sizi
Amaaan ben burda daha çok eğleniyorum
bulursun ya merak etme sen rahatsın sanırım ben şimdi ölüp ölüp dirilirdim nolcak nolcak diye
hangi topic kızlar o sorun ne merak ettim
kısa dönem can ya valla çok kıskanıyorum sizi
kızlar hepimiz burdayız maşallahh, eve geldimmm geberiyorum yorgunluktan attım kendimi yatağa ve diş ağrısından kıvranıyorum(
ben ilk zmanları hatırlamıyorum bile ya unutmuşum hep çarşıya çıktı sanıyorum naciyi kız acemilikte çarşı yokmuş sonradan öğrendim geçmiş geçiryor gidiyor demkki hemen hafızadan
Sorun yok canım ya kafalar uyuşmadı sadece. 354. dönemdik biz.
Canım ya deme öyle kötü hissediyorum kendimi
adını yaz özele
hahahhahaa yaslaniyoruz be kuzu genc yasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?