sesi bile yetiyor yaaahadi gözümüz aydın bizimde bu hafta çarşı iptal olmuş dün de diyo sana bi haberim var bende iyi bişey zannediyorum çarşı iptal oldu dedi öle mi sölenirmiş diye kızdım buna bu da hayatın bi cilves,i olsunmuş cilve yapcam ben sana da olmucak burdan
askerim beni aramadı bugün hiç,böyle yapmazdı merak ediyorum.gecede kötü rüyalar gördüm
yok be caniko işteyim hala 8de çıkcamciktin mi isten simdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla öyle olcak kuzum.. yapıcaz bi şekilll
Selam kızlar.. Bugun keşana bilet ayırttım en erken sabah 5.30 a o değilde o saatte burdan otobus yok metro yokKaldım öyle taksiye binsem otogara 25 tl yazar en azzz :26:
yaaa iyi düşünn :/ fırsatı olmamıştır kuzu sabret arayacaktır eminiim :/
herkese merhaba :)) kızlar sevgilim ağustosta asker olacak hayırlısıyla, heyecanla acemi birliğinin açıklanmasını bekliyorum, anladığım kadarıyla siz bu dönemleri geçirmişsiniz bana da yardımcı olursanız rahatlarım biraz olsun yani öyle düşünüyorum :)))
oo eyvah eyvah :/ neyse sevdicek için değer :))
yok be caniko işteyim hala 8de çıkcam
bizede haber et bulunca çözüm yolu merakta bırakma
aradı kız bu yazıyı yazdıktan yarım saat sonra filngeç aradı ondan telaş yaptım bnde napiyim
bakcazz annemle bi çözüm yolu bakalım bebegim plaslanın dediği gibi sizede haber ederimmm annem diyo niye bi geece kalmıyosundedim anne pazar günü çarşısı yokki olsaydı kalırdın diyo bana
bakcazz annemle bi çözüm yolu bakalım bebegim plaslanın dediği gibi sizede haber ederimmm annem diyo niye bi geece kalmıyosundedim anne pazar günü çarşısı yokki olsaydı kalırdın diyo bana
oh boyle anneye can kurban hadi insallah bi cozum yolu bulursunuz cabucak
Ne heyecanlar vay bee
inşallah canım yaa
bnde ondan korkuyorum bugün akşam konuşunca sorcm bakalım bişey olurmu diye
kızzz 10 tane aynı alııntıyı yaptın hahahah
Beni öpsena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?