2014 Yarenleri! :)

kırıldın mı kız moral vermek için söyledim bizimde olmuştu öyle bir sorunbumuz ama burada bulduk birbirimizi bu topiği bulmamızı sağladı bak uyuşmamak

Yok kuzucum kırılmam hiç sadece senin üzüldüğünü düşündüm ondan kötü hissettim.

kırıldın mı kız moral vermek için söyledim bizimde olmuştu öyle bir sorunbumuz ama burada bulduk birbirimizi bu topiği bulmamızı sağladı bak uyuşmamak

Sen de mi o dediği yerle anlaşamadın kuzum neyse önemli olan anlaşabildiklerimizi bulmak zaten cicim. Adını soyadını yazsana baka ben ekliyim seni

Sen de mi o dediği yerle anlaşamadın kuzum neyse önemli olan anlaşabildiklerimizi bulmak zaten cicim. Adını soyadını yazsana baka ben ekliyim seni

Nidaa siz ekleşin sonra bana önerin öylelikle ben de eklerim şimdi bilgisayara giremiyorum telefondan tık tık ekliyim hemen siz ekleşin de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hepimiz burdayız maşallahh, eve geldimmm geberiyorum yorgunluktan attım kendimi yatağa ve diş ağrısından kıvranıyorum (

Bebegim kiyamam sana disle ugrasmasi zor ya

bendeee bendeee:82:
Ozelden yaz bn kapaliyim sanirim aramaya:)

ooo bensiiizzz canım benim eklemelere kapalı bana mesaj atın siz ekliyim ben sizi

aramayada mi kapali kuş bnmde kapalida aciyim ozmn

Hihihi:)) bu topik iyidir candir burasi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…