2014 Yarenleri! :)

şu an söylediğim size küfür gibi gelecek belki amaaa, şu son günler geçmek bilmiyo sanki yaaaaaa

Yok kuzum kesinlikle katılıyorum bu sözüne. Çünkü bizimde dağıtım iznine geleceği o son hafta geçmedi. Sinir oldum resmen

Yok öyle kendini bırakmak falan. Bak azıcık kaldı 14 güncük Keyifli ol kafanı dağıtacak şeylerle uğraş. Bayramda berabersiniz onu düşün

gelsin artık yaaaaaaa

bi de ayağım alçıda benim, burkmuştum bağlar kopmuş meğersee o yüzden bişey de yapamıyorum ayağımı uzatıp oturmak dışındaa

neyse ki o gelmeden 3 gün önce kurtuluyorum alçıdan

Aaaa ciddi misin kuzumm :26: Çok geçmiş olsun canım

Ama bu süre zarfında çok dikkat etmen gerek. Yanlış hareket yapma, üstüne basma yok o alçı süren uzar :26:

Bol bol kitap oku o zaman

Aaaa ciddi misin kuzumm :26: Çok geçmiş olsun canım

Ama bu süre zarfında çok dikkat etmen gerek. Yanlış hareket yapma, üstüne basma yok o alçı süren uzar :26:

Bol bol kitap oku o zaman

ediyorum zaten canım, sağolasın

koltuk değnekleriyle yürüyorum, ve diyorum ki Rabbim ayağını/bacağını kaybetmiş olanlara yardım etsin, sabır versin.. çok zormuş zıp zıp yaşamaya çalışmaakkk

yok kuzum bizim yaz okulu devam ediyor şimdi bize tatil yok :) kolay gelsin kuzucumm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol kuzumm sanada kolay gelsin:))
Kızlarrr selamm nasılsınız uzun zamandır gıremıyordum :)
Kuzumm dagitimi da yaptik hadi gözümüz aydin:))

Nisanlimda cumartesi teslim oldu bugunde albay postası olmus rahatiz artık galiba:)) seninki nerdeydi?

Aminnn kuzum aminnn. Zordur tabikide

Bitlis / Merkez :98:

Allah kavuştursun canım benimm Nişanlım henüz kendi karakoluna gidemedi. Bugün göndereceklermiş. Mavide kep veriyorlarmış nasılda yakışmıştır

Bitlis / Merkez :98:

Allah kavuştursun canım benimm Nişanlım henüz kendi karakoluna gidemedi. Bugün göndereceklermiş. Mavide kep veriyorlarmış nasılda yakışmıştır

Sizide Allah kavuştursun canım . Hakkımızda hayırlısı olsun

daha ne hayatım yaprak sarması var ayıptır sölemesi bizde dün sardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…