Aaa nasıl yani? Hani barışmistiniz? Ne oldu ki gene
Ayy ne güzel bi heyecan bu :)
Aa ciddi misin noldu ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle valla kuzum 6 yıldır birlikteyiz şimdi bu şafak kolay geliyor ama yinede işte insan görmeden iyi olduğunu bilmeden olmuyorAminn kuzum Allah herkese nasip etsin inşallahh
gormeden olmuyor kuzum telefonla bı yere kadr derdını anlatıyosun edıyosun yuz yuze gorusmek gıbı olmuyor
Kullanabiliyoruz canm 2 sene..
evet kuzumm :)) sen napıyosuun nasıl gidiyoor:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
MerhabaaaŞafağın ne güzelmişşşş senin öyleee
Ayyy teşekkür ederimmm
Sonunda ben de bunu duyabildiğim için çok mutluyum
Rica ederim canım bende bunları duyucammm inşallah birgün Sevdiceğin nerde asker canım
Merhaba günaydın canımm
Duyacaksın tabii
Sevdiceğim Ankara'da asker
Senin askerin nerde?
Nasılsın canım?
Sevdiğin nerede asker
ayyyy inşallah ağızından bal damlıyorKütahya'da canım :) sen nerde oturuyorsun peki?
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın :) Kütahya'da asker askerim :) senin sevdiceğin nerede peki :)
ayyyy inşallah ağızından bal damlıyorKütahya'da canım :) sen nerde oturuyorsun peki?
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın :) Kütahya'da asker askerim :) senin sevdiceğin nerede peki :)
Bende iyiyim tatlım şafak sayıyoruz
Hımm benim abimde Kütahyada yaptı acemiliğini ustalığını ise Ankarada
Sevdiğim acemilik Safranbolu ustalığımız ise Bitlis
Konyadayım ben de, yakınız görüşüyoruz
Siz de görüşebiliyor musunuz?
Allah tez zamanda kavuştursun inşallahhhh :) Bizimkinin her 2side Kütahya canım :) kolay görüşebiliyor musunuz peki?
ayyy süper :)) bizim aramızda 5 saatlik yol vartelefonda konuşabiliyoruz .. Çarşıya çıktığındada işte nette görüşebiliyoruz
Daha yeni gitmiş askerin, Ustaya geçti mi canım? Bitti mi acemiliği?
2 ay acemilik yaptı canım. Ramazan başında ustaya geçti aynı yerinde kaldı :) celp boşluğu olduğundan takılıyorlar öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?