kııızzzz napıyon bakeemmm
Amin canm benm 300 lerden dustuk ya 100 lerede gelırız elbet
İnşallahhh inşallahh bende o günleri bekliyorumm
bı gelse o gunler zatenn :)
Ahhh Ahhh2,5 ay sonra sevdiğim gelecek ve düğün salonumuzu tutucasss o bile heyecan verici
cıddımısın canım ayy cok sevındım hadı gozun aydın allah utandırmasın ne kadar heyecanlsındır sımdı cok guzel bı duyguu
Harika bir duygu kuzum anlatamamAskerlik şafağını bile unutturuyor insana Yıllardır bu zamanı bekledik. Allahıma binlerce kez şükürler olsun
benim şafak geldi tatlım ayrıldık ama içimde mutluluk var biraz problemliydi ilişkimiz
Ahhh Ahhh2,5 ay sonra sevdiğim gelecek ve düğün salonumuzu tutucasss o bile heyecan verici
Bana ayıp olmaz akşam yicem nasılsa
Ay minik minik minik nasıl uğraştık anlatamam
Aaa nasıl yani? Hani barışmistiniz? Ne oldu ki gene
Ayy ne güzel bi heyecan bu :)
bu sefer onlardan değil canım kesin barışmak istemiyoruz iki tarafta aynı fikirdeyiz
bu sefer onlardan değil canım kesin barışmak istemiyoruz iki tarafta aynı fikirdeyiz
Sagol kuzumm sanada kolay gelsin:))
Kuzumm dagitimi da yaptik hadi gözümüz aydin:))
Nisanlimda cumartesi teslim oldu bugunde albay postası olmus rahatiz artık galiba:)) seninki nerdeydi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim şafak geldi tatlım ayrıldık ama içimde mutluluk var biraz problemliydi ilişkimiz
günaydın kızlarrr
günaydın kuzucuumm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm benm kıyamam sana o kadar sure beklemıssınız surda ne kaldı safak sana vız gelıyordur :) ayy darısı bızım basımıza tum bekleyenlerın basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?