2014 Yarenleri! :)

Kizlar kimse yok mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

84. günü de bitirdik :)
erkek arkadaşım hakkari otluca'da askerlik yapıyor. doğuda görev yapanlar 2 hafta falan daha erken terhis oluyormuş sanırım bunu duyunca çok sevindik. vakit buldukça arıyor beni günde 3 defa falan. telefonunu da akşamları bazen kullanıyor. haber alabiliyorum ya o bana yetiyor.

Kizlar kimse yok mu

Merhabaa ben varım şuan

senin adına çok sevindim eğer 2hafta önce çıkarıyorlarsa :) ama ilk defada sizden duydum bunu inş. aldığınız haber dooğrudur

Selam güzel yarenlerr

bana erkek arkadaşım söyledi biraz da araştırdım sanırım öyleymiş :)

Ayyy süper Ozaman :) bizimkiler icinde olaydi ne guzel olurdu ( askeriyede birgun bile kalmak onlar icin azap oluyor erkek arkadasin nerede yapiyor askerligini?

$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!

hoşbulduk bebeğiim nasılsınızz

Benn coook Iyiyim cook sukur bu gunlerimize :) sen nasilsin bakalim canm :)

yaa tabi Mutii nöbetteydin sen dün gece

Ayyy süper Ozaman :) bizimkiler icinde olaydi ne guzel olurdu ( askeriyede birgun bile kalmak onlar icin azap oluyor erkek arkadasin nerede yapiyor askerligini?

Günaydın kızlar

hakkari otlucada. önce hakkari diyince şemdinli yüksekova falan geldi aklıma çok korkmuştum ama otluca biraz daha iyi en azından.

Günaydın yarenler :)
işgüç yoğunluk ramazan bayram derken uzun zamandır girmeye fırsat bulamadım nasılsınız nasıl gidiyor askerlik

hakkari otlucada. önce hakkari diyince şemdinli yüksekova falan geldi aklıma çok korkmuştum ama otluca biraz daha iyi en azından.

Hmm iyiyse sorun yok kısmen ozaman :) Allah askerini sağ salim kavuştursun sana ve hepimize.. sen nerdensin peki? Rahat görüşrbiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…