Günaydın yarenler :)
işgüç yoğunluk ramazan bayram derken uzun zamandır girmeye fırsat bulamadım nasılsınız nasıl gidiyor askerlik
Gunaydin mutella :) nasilsin bakalim :)
$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!
Günaydın yarenler :)
işgüç yoğunluk ramazan bayram derken uzun zamandır girmeye fırsat bulamadım nasılsınız nasıl gidiyor askerlik
Günaydınn
Süper gidiyor askerlik, siz de mi asker bekliyorsunuz, çizelgeniz olmadığı için sordum
İyiyim canımm, cumartesi evci kaçırıyoruz yârimi inşallah çok mutluyum
Sen nasılsınn?
Ohhhh süpermiş canim sevindim adina :))) kac gundur gormuyordun peki canim? kaçırıyoruz derken yaşadığı şehre mi getireceksiniz :)
Evet canım yaşadığımız şehre kaçırcaz, şşş komutanlar duymasın
20 gündür görüşmüyo olcaz geldiği gün
Günaydınn
Süper gidiyor askerlik, siz de mi asker bekliyorsunuz, çizelgeniz olmadığı için sordum
evet canım bende asker bekliyorum ismim yazıyor olması lazım yaklaşık 1 aydır giremiyorum iş yoğunluğundan
Günaydın canm :) evet Bayadan beri yoksun buralarda kaçak :) valla benim yarim yanımda izne geldi :) sen nasılsın askerin nasıl bakalım :)
evet canım iş yerinde girebiliyorum sadece inanki o kadar yoğundumki su içmeye vaktim yoktu giremedim benim yarimde 25 gün önce yanımdaydı gitti ilk hafta bunalımdaydı şimdi biraz daha iii canım rahat telde konuşuyor her gün 2 saat nöneti var 2 saat boyunca konuşuyoruz mesajllaşıyoruz çok güsel geçiyor hadi gözün aydın canım bol bol valit geçirin.nerde yapıyodu seninki
Benn coook Iyiyim cook sukur bu gunlerimize :) sen nasilsin bakalim canm :)
Hmm iyiyse sorun yok kısmen ozaman :) Allah askerini sağ salim kavuştursun sana ve hepimize..sen nerdensin peki? Rahat görüşrbiliyor musunuz?
ben de çok iyiyiim evett şükürrr :) bildiğin gibi iş güç mesai basladi tatil bitti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canımben istanbuldayım. o aradıkça görüşebiliyoruz sadece
Günaydın canm :) evet Bayadan beri yoksun buralarda kaçak :) valla benim yarim yanımda izne geldi :) sen nasılsın askerin nasıl bakalım :)
evet canım iş yerinde girebiliyorum sadece inanki o kadar yoğundumki su içmeye vaktim yoktu giremedim benim yarimde 25 gün önce yanımdaydı gitti ilk hafta bunalımdaydı şimdi biraz daha iii canım rahat telde konuşuyor her gün 2 saat nöneti var 2 saat boyunca konuşuyoruz mesajllaşıyoruz çok güsel geçiyor hadi gözün aydın canım bol bol valit geçirin.nerde yapıyodu seninki
Bakalim bizim ki gittiginde Napicamsimdi hersey cok guzel hosta ne bilim offf ( telefon sokabildiyse super yaa :) aynen butun birlikteyiz giderken koyacak zor olacakta napicaz bilmiyorum sağol canm benm darisi basina tekrar Ozaman :) kutahyada canm benm ki :) senin ki nerde yapiyor peki?
Allah kavuştursunevet canım bende asker bekliyorum ismim yazıyor olması lazım yaklaşık 1 aydır giremiyorum iş yoğunluğundan
Bakalim bizim ki gittiginde Napicamsimdi hersey cok guzel hosta ne bilim offf ( telefon sokabildiyse super yaa :) aynen butun birlikteyiz giderken koyacak zor olacakta napicaz bilmiyorum sağol canm benm darisi basina tekrar Ozaman :) kutahyada canm benm ki :) senin ki nerde yapiyor peki?
Allah kavuştursun
Şafak kaç?
Oyyy, merak etme geçicekBen de çok zorlanmıştım ikinci ayrılıkta, hatta kendim gelmiştim onu orda bırakıp. Tüm yol boyunca ağlamıştım hiç unutmuyorum. İnsan kandırılmış gibi, elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissediyor
Ama alışıyoruz yaa, insanoğlu her şeye alışıyor.
Aynen insan herşeye alışıyor .. :) çabucak biter inşallah :) eee hazırlıklar nasl gıdıyor peki canm :)
Hmmm Allah yardımcınız olsun canm benim :) su gibi geçer zaman inşallah :) bende istanbuldayim :) istanbulun neresindensin?
Harika
Genel olarak çeyiz hazırlıklarım var, görmek istersen beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=613023
Allah hepimizin yardımcısı olsun :) bağcılardayım
Gördüm kii :))) maşallah cnm Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?