2014 Yarenleri! :)

Günaydın yarenler :)
işgüç yoğunluk ramazan bayram derken uzun zamandır girmeye fırsat bulamadım nasılsınız nasıl gidiyor askerlik

Günaydınn
Süper gidiyor askerlik, siz de mi asker bekliyorsunuz, çizelgeniz olmadığı için sordum
Gunaydin mutella :) nasilsin bakalim :)

$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!

İyiyim canımm, cumartesi evci kaçırıyoruz yârimi inşallah çok mutluyum
Sen nasılsınn?

Günaydın yarenler :)
işgüç yoğunluk ramazan bayram derken uzun zamandır girmeye fırsat bulamadım nasılsınız nasıl gidiyor askerlik

Günaydın canm :) evet Bayadan beri yoksun buralarda kaçak :) valla benim yarim yanımda izne geldi :) sen nasılsın askerin nasıl bakalım :)

Günaydınn
Süper gidiyor askerlik, siz de mi asker bekliyorsunuz, çizelgeniz olmadığı için sordum

İyiyim canımm, cumartesi evci kaçırıyoruz yârimi inşallah çok mutluyum
Sen nasılsınn?

Ohhhh süpermiş canim sevindim adina :))) kac gundur gormuyordun peki canim? kaçırıyoruz derken yaşadığı şehre mi getireceksiniz :)

Ohhhh süpermiş canim sevindim adina :))) kac gundur gormuyordun peki canim? kaçırıyoruz derken yaşadığı şehre mi getireceksiniz :)

Evet canım yaşadığımız şehre kaçırcaz, şşş komutanlar duymasın

20 gündür görüşmüyo olcaz geldiği gün

Evet canım yaşadığımız şehre kaçırcaz, şşş komutanlar duymasın

20 gündür görüşmüyo olcaz geldiği gün

Tamam tamam aramizda :))) oyy kuzum ya ne kadar kalicak peki cnm :)

Benn coook Iyiyim cook sukur bu gunlerimize :) sen nasilsin bakalim canm :)

ben de çok iyiyiim evett şükürrr :) bildiğin gibi iş güç mesai basladi tatil bitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de çok iyiyiim evett şükürrr :) bildiğin gibi iş güç mesai basladi tatil bitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bos durani sevmez kuzum çalış çalış :)) benim tatil devam :) sen neden birleştirmedin canm haftayı :)

sağol canım ben istanbuldayım. o aradıkça görüşebiliyoruz sadece

Hmmm Allah yardımcınız olsun canm benim :) su gibi geçer zaman inşallah :) bende istanbuldayim :) istanbulun neresindensin?

evet canım bende asker bekliyorum ismim yazıyor olması lazım yaklaşık 1 aydır giremiyorum iş yoğunluğundan
Allah kavuştursun
Şafak kaç?

Oyyy, merak etme geçicek Ben de çok zorlanmıştım ikinci ayrılıkta, hatta kendim gelmiştim onu orda bırakıp. Tüm yol boyunca ağlamıştım hiç unutmuyorum. İnsan kandırılmış gibi, elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissediyor
Ama alışıyoruz yaa, insanoğlu her şeye alışıyor.

Aynen insan herşeye alışıyor .. :) çabucak biter inşallah :) eee hazırlıklar nasl gıdıyor peki canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…