2014 Yarenleri! :)

kizlar ya sevgilim bi sey duymus acaba boyle bisey mumkun mu ya..

askere gidecekti 10 gun sonra ama kpss girdi polis olmak icin puani yetiyo erken alim yapilirsa askere gitmesine gerek kalmiyomus.. dogru olabilir mi?

Günaydın yarenler :)
işgüç yoğunluk ramazan bayram derken uzun zamandır girmeye fırsat bulamadım nasılsınız nasıl gidiyor askerlik

daha yeni görüyorum mesajı iyi gidiyor kuzum bildiğin gibii, evet uzun süredir yoktunn.. senin nasıl gidiyoor? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bos durani sevmez kuzum çalış çalış :)) benim tatil devam :) sen neden birleştirmedin canm haftayı :)

$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!

tabi canım çalışmak iyidir ne bileyim gerek duymadım haftaya Cuma tekrar izine çıkıyorun zaten

Gunaydin kizlar 😊

selamlarr:)benim sevgilim askerde değil ama polis ve şırnakta şu an.ve gelişine 699 gün kaldı ve özlem cok zorrrr cok zor.benim psikolojim bozuldu.hiç bu kadar ayrı kalmadık ve nasıl yürür bilemiyorum.tavsiyeniz var mı sizler neler yapıyorsunuz bu özlemin sizi hırçınlaştırmaması için.çünkü biz sevgilimle ayrılma noktasndayız şu an.2 yıl oldu nerdeyse .ya işte kızlar yalnızım ilk defa şafak sayıyorum,ne yapmalıyım.o da gergin ben de .

selam canımm hoşgeldiin..zordur tabi zor olmaz mı. yıpratıcı bir süreç.. Allah hepimize sabır versin. yani kendine bir hobi edinmeye calis, calisiyor musun bilmiyorum isinle ilgilen. ve ne olursa olsun o aradigi an ikinizde gerginliklerinizi atin yani ne o sana yansitsin ne sen ona. cunku o dakikalarin kiymetini bilmek sart. o an her seyden uzaklasin ki keyifli vakit gecirebilesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…