Bakalim bizim ki gittiginde Napicamsimdi hersey cok guzel hosta ne bilim offf ( telefon sokabildiyse super yaa :) aynen butun birlikteyiz giderken koyacak zor olacakta napicaz bilmiyorum sağol canm benm darisi basina tekrar Ozaman :) kutahyada canm benm ki :) senin ki nerde yapiyor peki?
üzülme alışıyorsun ilk günler zor olsada alışıyorsun bizimki çanakkale geliboluda cnm şafak 277 :)
Allah kavuştursun
Şafak kaç?
277 :) çeyiz hazırlığımı yapıosun sende bendensin :)
Âmin âmin inşallah :) bunuda atlatıcaz inş :) istanbulun bir ucundasın :)
$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!
sağol canımben istanbuldayım. o aradıkça görüşebiliyoruz sadece
Bakalim bizim ki gittiginde Napicamsimdi hersey cok guzel hosta ne bilim offf ( telefon sokabildiyse super yaa :) aynen butun birlikteyiz giderken koyacak zor olacakta napicaz bilmiyorum sağol canm benm darisi basina tekrar Ozaman :) kutahyada canm benm ki :) senin ki nerde yapiyor peki?
üzülme alışıyorsun ilk günler zor olsada alışıyorsun bizimki çanakkale geliboluda cnm şafak 277 :)
Bakalım canm görücez hep beraber :) Ben ay olarak sayiyorum safagi :))
Aminn canım benim
sen neresindesin :)
kizlar ya sevgilim bi sey duymus acaba boyle bisey mumkun mu ya..
askere gidecekti 10 gun sonra ama kpss girdi polis olmak icin puani yetiyo erken alim yapilirsa askere gitmesine gerek kalmiyomus.. dogru olabilir mi?
Günaydın yarenler :)
işgüç yoğunluk ramazan bayram derken uzun zamandır girmeye fırsat bulamadım nasılsınız nasıl gidiyor askerlik
Allah bos durani sevmez kuzum çalış çalış :)) benim tatil devam :) sen neden birleştirmedin canm haftayı :)
Gunaydin kizlar 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlarr:)benim sevgilim askerde değil ama polis ve şırnakta şu an.ve gelişine 699 gün kaldı ve özlem cok zorrrr cok zor.benim psikolojim bozuldu.hiç bu kadar ayrı kalmadık ve nasıl yürür bilemiyorum.tavsiyeniz var mı sizler neler yapıyorsunuz bu özlemin sizi hırçınlaştırmaması için.çünkü biz sevgilimle ayrılma noktasndayız şu an.2 yıl oldu nerdeyse .ya işte kızlar yalnızım ilk defa şafak sayıyorum,ne yapmalıyım.o da gergin ben de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?