2014 Yarenleri! :)

Canım açtığın konuya baktımda ayrılık senin için daha mantıklı geldi bana. :) İyice bir düşün kendinide fazla yıpratma. :)

evet sanirim haklisin.. bu iliskinin sonu hayirli degil bencede.. zaten yürümüyor.. dedigin gibi kendimi yipratmayada degmez.. hakkimda hayirlisi olsun..

oh ne güzel valla napayım ben de çay içiyorum ya aşkımın aramasını bekliyorum
Ay canim ya ne var ne yok bakalim ben sinifta ses kaydi yapiyorum simdi onlari dinletip not cikaricam :)

Ay canim ya ne var ne yok bakalim ben sinifta ses kaydi yapiyorum simdi onlari dinletip not cikaricam :)
hadi kolay gelsin canım benim şimdi kayınvalidem ve kayınpederim aradı onlarla konuştuk oturuyorum şimdi bir yandan odamı toplamaya devam ederim birazdan da :)

fistiiiiik yarin canim askim gelicek yanimaa saclarimi yapioruuum beeeen onun icin susleniceem aziciiik sen napiosuuuun bakalim:)
bugün bana 4 tane fotoğraf gönderdi durup durup onlara bakıyorum canım napayım hüzünlüyüm biraz, ohh hazırlan valla o kadar özledim ki giyinip süslenip dolaşmayı aşkım yok ya saldım çayıra mevlam kayıra doğallıktan ölcem

Hehehe :) cok tatlisin yaa:) azzz kaldi kuzucuuum sevdigin gelince boool boool suslenir puslenirsin :)

inşallah canım benimm canım bir şey sorucam emin olmak için soruyorum seninki askerde değil dimi daha gidecek diye hatırlıyorum da
Aynen tatlim haftaya cuma gunu nasipse birligine teslim edicez bitanemi normalde denizlideydik ikimizde is sebebiyle ama o gecen hafta ayrildi isinden aydina dondu oyuzden ben onu gecen hafta ugurlamis gibi hissediyorum elbette gercekten ugurladigimla bir olamaz ama gecicek gecicek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…