inşallah canımm beniim nasılsıınn?♥Gunaydin tatliiiiiim :) mutlu sabahlaaar :) gunumuz guzel gecsin insaAllah :);-);-)
Iyiyim cook sukur tatlimmm :) kahvalti yapip temizlige girisicemmmm.. sen nasilsiiiin? Napiosuuun:)inşallah canımm beniim nasılsıınn?♥
ben de kahvaltıdan kalktım şimdi evi toparlıyorum daha sonra evi toparlıcaz bakalım yavaş yavaş nasipse :)Iyiyim cook sukur tatlimmm :) kahvalti yapip temizlige girisicemmmm.. sen nasilsiiiin? Napiosuuun:)
Sevdiceginle olucak evinizi mi yavas yavas toplucaksiniz tatlim? Tam anlayamadimda :)ben de kahvaltıdan kalktım şimdi evi toparlıyorum daha sonra evi toparlıcaz bakalım yavaş yavaş nasipse :)
yok yok kuzum biz ailemle taşınıcaz da 2 haftaya kadar falan ondan evi toparlayalım dedik yavaş yavaş kullanılmayacak eşyaları falan :)Sevdiceginle olucak evinizi mi yavas yavas toplucaksiniz tatlim? Tam anlayamadimda :)
Hiii anladim tatlim hayirli ugurlu olur insallah yeni eviniz :) kolay gelsin :)yok yok kuzum biz ailemle taşınıcaz da 2 haftaya kadar falan ondan evi toparlayalım dedik yavaş yavaş kullanılmayacak eşyaları falan :)
sağol canım benim inşallah bakalım gözümde çok büyüyor valla ev taşımakta :)Hiii anladim tatlim hayirli ugurlu olur insallah yeni eviniz :) kolay gelsin :)
Biraz zordur ev tasimak ama tasindiktan sonra miss gibi olur:) tertemiiiz, en guzel anilarin paylasilcagi yepyeni bi baslangic :)sağol canım benim inşallah bakalım gözümde çok büyüyor valla ev taşımakta :)
aynen canım inşallah, ailemle birlikte çok şükür cidden huzura adım atıcaz inşallah :)Biraz zordur ev tasimak ama tasindiktan sonra miss gibi olur:) tertemiiiz, en guzel anilarin paylasilcagi yepyeni bi baslangic :)
Canım açtığın konuya baktımda ayrılık senin için daha mantıklı geldi bana. :) İyice bir düşün kendinide fazla yıpratma. :)
Iyilik cnm evde yanlizim tv izliyorumkızlaar napıyosunuzz
oh ne güzel vallaIyilik cnm evde yanlizim tv izliyorumsen ne yapiyorsun
Ay canim ya ne var ne yok bakalim ben sinifta ses kaydi yapiyorum simdi onlari dinletip not cikaricam :)oh ne güzel vallanapayım ben de çay içiyorum ya aşkımın aramasını bekliyorum
hadi kolay gelsin canım benim şimdi kayınvalidem ve kayınpederim aradı onlarla konuştuk oturuyorum şimdi bir yandan odamı toplamaya devam ederim birazdan da :)Ay canim ya ne var ne yok bakalim ben sinifta ses kaydi yapiyorum simdi onlari dinletip not cikaricam :)
fistiiiiik yarin canim askim gelicek yanimaa saclarimi yapioruuum beeeenkızlaar napıyosunuzz
bugün bana 4 tane fotoğraf gönderdi durup durup onlara bakıyorum canım napayım hüzünlüyüm biraz, ohh hazırlan valla o kadar özledim ki giyinip süslenip dolaşmayı aşkım yok ya saldım çayıra mevlam kayırafistiiiiik yarin canim askim gelicek yanimaa saclarimi yapioruuum beeeenonun icin susleniceem aziciiik sen napiosuuuun bakalim:)
Hehehe :) cok tatlisin yaa:) azzz kaldi kuzucuuum sevdigin gelince boool boool suslenir puslenirsin :)bugün bana 4 tane fotoğraf gönderdi durup durup onlara bakıyorum canım napayım hüzünlüyüm biraz, ohh hazırlan valla o kadar özledim ki giyinip süslenip dolaşmayı aşkım yok ya saldım çayıra mevlam kayıradoğallıktan ölcem
inşallah canım benimmHehehe :) cok tatlisin yaa:) azzz kaldi kuzucuuum sevdigin gelince boool boool suslenir puslenirsin :)
Aynen tatlim haftaya cuma gunu nasipse birligine teslim edicez bitanemiinşallah canım benimmcanım bir şey sorucam emin olmak için soruyorum seninki askerde değil dimi daha gidecek diye hatırlıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?