2014 Yarenleri! :)

değiştir kuzum çevreni senin elinde olan bir şey aslında memnun değilsen kimseyle mecburen konuşmak zorundasın diye bir şey yok :/
Cnm onceden bu kadar rahatsiz degildim yillar gectikce daha batmaya basladi bu haller insan bi dersten cikinca kahve icelim hadi diyen birini istio ya kafa dagitmak istiyorum . Mezuniyet seneye cnm ya artik o cevre degismez ki

Cnm onceden bu kadar rahatsiz degildim yillar gectikce daha batmaya basladi bu haller insan bi dersten cikinca kahve icelim hadi diyen birini istio ya kafa dagitmak istiyorum . Mezuniyet seneye cnm ya artik o cevre degismez ki
o da doğru okul ve iş kolay kolay değişmez her gün gördüğün insanlar çünkü, sen de artık evde hoş vakit geçirebileceğin şeyler yapmaya bakcaksın kuzu bu kahveleri bir bir yaz sevdiceğinle içersin gelincee :))

Sen neler yapiosun kuzum yakin arkadasin var mi :)

bnmkide uzun donm canım bnde ağustosta gonderdim hala alisamadim
Bak 3ayi gecmis bile kuzum masaAllah.. Benimki daha gitmedi bile onumuzdeki yaz sen kavusucaksin sevdicegine ben hala gun sayiyo olucam her zaman bardagin dolu tarafini gormeye calis tatlim biliyorum cok zor ama kendimizi boyle avutmaliyiz..

Bak 3ayi gecmis bile kuzum masaAllah.. Benimki daha gitmedi bile onumuzdeki yaz sen kavusucaksin sevdicegine ben hala gun sayiyo olucam her zaman bardagin dolu tarafini gormeye calis tatlim biliyorum cok zor ama kendimizi boyle avutmaliyiz..
zor zamanlar gecirdik..hele gittigi gunun aksami sudan cikmis balığa dönmüştüm..cok gec saatte bindi otobüse ailem bilmiyo gidememistim,aradi askim hakkını Helal et biniyorum bn dedi tutamamis aglamistim..gitme diyodu icim ama söyleyemedim simdi yazarken bile gözlerim doldu.
ama alisilmiyo ozlem ayni hep ...birazda yerimiz sıkıntılı ama Allah buyuk inşallah burnu bile kanamadan geri alicam onu...

Tabiiki geri alicaksin Allah'in izniyle canim benimm.. Bi tanidigimda tuncelide yapmisti askerligini aslanlar gibi yapti geldi yine olsa yine giderim derdi hep.. Dualarimizi eksik etmeyelim.. Bize dusen sabretmek ve bool bol dua etmek.. Ben sizin icinde dua edicem kuzucum..

sa
saol kuzumm..inşallah yapıp gelicek..bnde butun askerlerimize dua ediyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…