Cnm onceden bu kadar rahatsiz degildim yillar gectikce daha batmaya basladi bu haller insan bi dersten cikinca kahve icelim hadi diyen birini istio ya kafa dagitmak istiyorum . Mezuniyet seneye cnm ya artik o cevre degismez kideğiştir kuzum çevreni senin elinde olan bir şey aslında memnun değilsen kimseyle mecburen konuşmak zorundasın diye bir şey yok :/
o da doğru okul ve iş kolay kolay değişmez her gün gördüğün insanlar çünkü, sen de artık evde hoş vakit geçirebileceğin şeyler yapmaya bakcaksın kuzu bu kahveleri bir bir yaz sevdiceğinle içersin gelincee :))Cnm onceden bu kadar rahatsiz degildim yillar gectikce daha batmaya basladi bu haller insan bi dersten cikinca kahve icelim hadi diyen birini istio ya kafa dagitmak istiyorum . Mezuniyet seneye cnm ya artik o cevre degismez ki
Sen neler yapiosun kuzum yakin arkadasin var mi :)o da doğru okul ve iş kolay kolay değişmez her gün gördüğün insanlar çünkü, sen de artık evde hoş vakit geçirebileceğin şeyler yapmaya bakcaksın kuzu bu kahveleri bir bir yaz sevdiceğinle içersin gelincee :))
inşallah arar hemencecik:)aynen valla kuzuzaten sabah 7den beri konuşamıyoruz aramadı hala bekliyorum bakalım
var çok şükür çok yakın değil, yakın bir iki arkadaşım var çok şükür onlarla yuvaarlanıp gidiyoruzSen neler yapiosun kuzum yakin arkadasin var mi :)
aradım askeriyeyi nöbete gitmiş yeni muhtemelen şimdi nöbete gidince arar cepten inşallah yanii♥inşallah arar hemencecik:)
Ins cnm sevindim ya :)aradım askeriyeyi nöbete gitmiş yeni muhtemelen şimdi nöbete gidince arar cepten inşallah yanii♥
inşallah kuzum müjdeli haberi vereyim arayınca artıkIns cnm sevindim ya :)
hadi bakalım. .kac kaç nobet tutuyor canim?aradım askeriyeyi nöbete gitmiş yeni muhtemelen şimdi nöbete gidince arar cepten inşallah yanii♥
Haha bencede caniminşallah kuzum müjdeli haberi vereyim arayınca artık
ya 10-12dir ya 11-1 yavrum bilemiyorum ikisinden biri ama eminim :)hadi bakalım. .kac kaç nobet tutuyor canim?
Bak 3ayi gecmis bile kuzum masaAllah.. Benimki daha gitmedi bilebnmkide uzun donm canım bnde ağustosta gonderdim hala alisamadim
Direk soyle bence yaa :)ay çoğ heycanlınasıl desem ki sence
tamam kuzum öyle yapayım mademDirek soyle bence yaa :)
zor zamanlar gecirdik..hele gittigi gunun aksami sudan cikmis balığa dönmüştüm..cok gec saatte bindi otobüse ailem bilmiyo gidememistim,aradi askim hakkını Helal et biniyorum bn dedi tutamamis aglamistim..gitme diyodu icim ama söyleyemedimBak 3ayi gecmis bile kuzum masaAllah.. Benimki daha gitmedi bileonumuzdeki yaz sen kavusucaksin sevdicegine ben hala gun sayiyo olucam her zaman bardagin dolu tarafini gormeye calis tatlim biliyorum cok zor ama kendimizi boyle avutmaliyiz..
Tabiiki geri alicaksin Allah'in izniyle canim benimm.. Bi tanidigimda tuncelide yapmisti askerligini aslanlar gibi yapti geldi yine olsa yine giderim derdi hep.. Dualarimizi eksik etmeyelim.. Bize dusen sabretmek ve bool bol dua etmek.. Ben sizin icinde dua edicem kuzucum..zor zamanlar gecirdik..hele gittigi gunun aksami sudan cikmis balığa dönmüştüm..cok gec saatte bindi otobüse ailem bilmiyo gidememistim,aradi askim hakkını Helal et biniyorum bn dedi tutamamis aglamistim..gitme diyodu icim ama söyleyemedimsimdi yazarken bile gözlerim doldu .
ama alisilmiyo ozlem ayni hep ...birazda yerimiz sıkıntılı ama Allah buyuk inşallah burnu bile kanamadan geri alicam onu...
saol kuzumm..inşallah yapıp gelicek..bnde butun askerlerimize dua ediyorum hepTabiiki geri alicaksin Allah'in izniyle canim benimm.. Bi tanidigimda tuncelide yapmisti askerligini aslanlar gibi yapti geldi yine olsa yine giderim derdi hep.. Dualarimizi eksik etmeyelim.. Bize dusen sabretmek ve bool bol dua etmek.. Ben sizin icinde dua edicem kuzucum..
Gunaydin tatliiiiiim :) mutlu sabahlaaar :) gunumuz guzel gecsin insaAllah :);-);-)huhuuu günaydın canlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?