2014 Yarenleri! :)

Allah sabir selamet versin tatlim.. Zaman su gibi akip gecer sag salim sevdigine kavusursun insaAllah

ayy insan aklina anilar geldikce ozluyor ...canim siz msjlasabiliyo musunuz tel kullaniyo mu

ayy insan aklina anilar geldikce ozluyor ...canim siz msjlasabiliyo musunuz tel kullaniyo mu
özlenmez mi ah ah :) canım 1-2 haftadır telefonu soktu içeri mesajlaşma taraftarı değiliz biz telefonu sokunca bir iki mesajlaştık sonra nöbetlerde falan arıyor işte cepten görüşüyoruz genelde sabah ankesörlü akşam cep genel olarak :) bana kalsa mesaj yaparız da bizim hattımız orda çekmiyor pek yani bir şey anlamadık daha telefon kullanmaktan hat değiştirmesi falan lazım çarşıya çıkınca hallederse rahat rahat mesajlasıcaz

Ayy pofuduk ya aklima ilk gonderdigimiz zamanlar geldi :)

ben ağlamıyorum desem :) ya ne bileyim içimde öyle koskocaman ümitler hayaller var kii onların güzelliği bastırıyor sanki gözyaşlarımı :) ama arada ipleri koparıyorum o ayrı konu

ben ağlamıyorum desem :) ya ne bileyim içimde öyle koskocaman ümitler hayaller var kii onların güzelliği bastırıyor sanki gözyaşlarımı :) ama arada ipleri koparıyorum o ayrı konu
Bak bende oyleyim bir yandan allahim hersey cok guzel olacak hele sinavida kazanirsa harika olacak safak saymicam o zaman diorum sonrada birden cok ozledim diye basliyorum aglamaya bide normal hayatta bu duygulari paylasacak kimsem yok arkadaslarim anlayamiyorlar eskilerden kimse kalmadi bi sen bi ben iste

heryerin bi sorunu var desene..Onlar rahat olsunda bir kere konussakta yeter napalım:)

aynen kuzum aynen, yanında halden anlayan birini istiyor insan.. şu an bir iki arkadaşım var ama beni anlayamıyorlar iş arkadaşım biri biri çocukluk arkadaşım ama yok yani aynı düşünemiyoruz bu konuda çünkü yaşamadılar bilmiyorlar bu durumları

Aslinda bilio numarasi yapsalar mesela bi arkadasom evlendi ayrildi ve cocugu var simdi yeniden evlenecek ben ona akil veriorum ben yasadim mi boyle bisey yoo yasamadim ben nasil fikir veriosam millette bana versin aman isteyen herseyi yapio bence

aslında sen de haklısın.. aman kuzu biz varız ya burda boşver ya

aslında sen de haklısın.. aman kuzu biz varız ya burda boşver ya
Valla oyle ya canim ne biliyim insan istiyo yinede of ne kadar garip insan varsa arkadas olmusum bende sevfilimde gidince yanliz kaldim ya

Valla oyle ya canim ne biliyim insan istiyo yinede of ne kadar garip insan varsa arkadas olmusum bende sevfilimde gidince yanliz kaldim ya
değiştir kuzum çevreni senin elinde olan bir şey aslında memnun değilsen kimseyle mecburen konuşmak zorundasın diye bir şey yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…