- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Allah sabir selamet versin tatlim.. Zaman su gibi akip gecer sag salim sevdigine kavusursun insaAllahyaa canm sevdicegimi usta birliğine yollayali 20 gun oluyo. .tunceliye yolladım...20 gundur ktm deydi..yrn karakoluna teslim olucak ve tel kullanması orda kesinlikle yasakmis..ne guzl msjlasiyoduk destek oluyodum ona..yrndan sonra o da yok..sanki en basa sardim yeni askere gonderiyo gibiyim
amin kuzum cok saol..hepimiz sag salim kavusuruz inşallah sevdiceklerimize..Allah sabir selamet versin tatlim.. Zaman su gibi akip gecer sag salim sevdigine kavusursun insaAllah
ayy insan aklina anilar geldikce ozluyorhahaha nadiren benimki de yapıyor bunu yaay kurban olurum bunu söyleyiş tarzı aklıma geliyor da ayy nasıl özlediim tabi ben hemen savunmaya geçiyorum özledim tabiki falan diyorum tamam tamam ben de sana sataşmayı özlemiştim ondan öyle dedim diyor
Amiiiin tatlimmamin kuzum cok saol..hepimiz sag salim kavusuruz inşallah sevdiceklerimize..
inşallah canım ya. .senn askern nerdeAmiiiin tatlimmgecicek Allah'in izniyle bugunler.. Bize dusen sabredip dua etmek.. Dondukleri zaman bugunleri hatirlayip bu yazdiklarimiza bakip gulumseyecegiz ve hamdedicez insaAllah :)
Benimki henuz gitmedi tatlim onumuzdeki hafta ugurluycam allah izin verirse.. Manisa alasehire gidiyo.. Uzun doneminşallah canım ya. .senn askern nerde
özlenmez mi ah ah :) canım 1-2 haftadır telefonu soktu içeri mesajlaşma taraftarı değiliz biz telefonu sokunca bir iki mesajlaştık sonra nöbetlerde falan arıyor işte cepten görüşüyoruz genelde sabah ankesörlü akşam cep genel olarak :) bana kalsa mesaj yaparız da bizim hattımız orda çekmiyor pek yani bir şey anlamadık daha telefon kullanmaktanayy insan aklina anilar geldikce ozluyor...canim siz msjlasabiliyo musunuz tel kullaniyo mu
Ayy pofuduk ya aklima ilk gonderdigimiz zamanlar geldi :)özlenmez mi ah ah :) canım 1-2 haftadır telefonu soktu içeri mesajlaşma taraftarı değiliz biz telefonu sokunca bir iki mesajlaştık sonra nöbetlerde falan arıyor işte cepten görüşüyoruz genelde sabah ankesörlü akşam cep genel olarak :) bana kalsa mesaj yaparız da bizim hattımız orda çekmiyor pek yani bir şey anlamadık daha telefon kullanmaktanhat değiştirmesi falan lazım çarşıya çıkınca hallederse rahat rahat mesajlasıcaz
ay bana da şuan daha dün gibi geliyor yaa halbuki yarıladık ahh ahhh :))Ayy pofuduk ya aklima ilk gonderdigimiz zamanlar geldi :)
ay bana da şuan daha dün gibi geliyor yaa halbuki yarıladık ahh ahhh :))[/QUOTE
Cok agladik ama ya off ben hala agliyorum gerci :)
Bak bende oyleyim bir yandan allahim hersey cok guzel olacak hele sinavida kazanirsa harika olacak safak saymicam o zaman diorum sonrada birden cok ozledim diye basliyorum aglamaya bide normal hayatta bu duygulari paylasacak kimsem yok arkadaslarim anlayamiyorlarben ağlamıyorum desem :) ya ne bileyim içimde öyle koskocaman ümitler hayaller var kii onların güzelliği bastırıyor sanki gözyaşlarımı :) ama arada ipleri koparıyorum o ayrı konu
heryerin bi sorunu var desene..Onlar rahat olsunda bir kere konussakta yeter napalım:)özlenmez mi ah ah :) canım 1-2 haftadır telefonu soktu içeri mesajlaşma taraftarı değiliz biz telefonu sokunca bir iki mesajlaştık sonra nöbetlerde falan arıyor işte cepten görüşüyoruz genelde sabah ankesörlü akşam cep genel olarak :) bana kalsa mesaj yaparız da bizim hattımız orda çekmiyor pek yani bir şey anlamadık daha telefon kullanmaktanhat değiştirmesi falan lazım çarşıya çıkınca hallederse rahat rahat mesajlasıcaz
aynen kuzum aynen, yanında halden anlayan birini istiyor insan.. şu an bir iki arkadaşım var ama beni anlayamıyorlar iş arkadaşım biri biri çocukluk arkadaşımBak bende oyleyim bir yandan allahim hersey cok guzel olacak hele sinavida kazanirsa harika olacak safak saymicam o zaman diorum sonrada birden cok ozledim diye basliyorum aglamaya bide normal hayatta bu duygulari paylasacak kimsem yok arkadaslarim anlayamiyorlareskilerden kimse kalmadi bi sen bi ben iste
bnmkide uzun donm canım bnde ağustosta gonderdim hala alisamadimBenimki henuz gitmedi tatlim onumuzdeki hafta ugurluycam allah izin verirse.. Manisa alasehire gidiyo.. Uzun donem
aynen valla kuzuheryerin bi sorunu var desene..Onlar rahat olsunda bir kere konussakta yeter napalım:)
Aslinda bilio numarasi yapsalar mesela bi arkadasom evlendi ayrildi ve cocugu var simdi yeniden evlenecek ben ona akil veriorum ben yasadim mi boyle bisey yoo yasamadim ben nasil fikir veriosam millette bana versin aman isteyen herseyi yapio benceaynen kuzum aynen, yanında halden anlayan birini istiyor insan.. şu an bir iki arkadaşım var ama beni anlayamıyorlar iş arkadaşım biri biri çocukluk arkadaşımama yok yani aynı düşünemiyoruz bu konuda çünkü yaşamadılar bilmiyorlar bu durumları
aslında sen de haklısın.. aman kuzu biz varız ya burda boşver yaAslinda bilio numarasi yapsalar mesela bi arkadasom evlendi ayrildi ve cocugu var simdi yeniden evlenecek ben ona akil veriorum ben yasadim mi boyle bisey yoo yasamadim ben nasil fikir veriosam millette bana versin aman isteyen herseyi yapio bence
Valla oyle ya canim ne biliyim insan istiyo yinede of ne kadar garip insan varsa arkadas olmusum bende sevfilimde gidince yanliz kaldim yaaslında sen de haklısın.. aman kuzu biz varız ya burda boşver ya
değiştir kuzum çevreni senin elinde olan bir şey aslında memnun değilsen kimseyle mecburen konuşmak zorundasın diye bir şey yok :/Valla oyle ya canim ne biliyim insan istiyo yinede of ne kadar garip insan varsa arkadas olmusum bende sevfilimde gidince yanliz kaldim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?