yok ya ilk defa bu kadar sarsıldım valla canımaa geçmiş olsun tatlım. .sık sık olur mu böyle
Kıyamam ya .. askerin aradi mi kuzum sesini duyarsan iyi gelir belkiyok ya ilk defa bu kadar sarsıldım valla canım
yok canım bugün daha hiç konuşmadık benim de hiç arayacak halim yok yatıcam birazdan o ararsa kalkarım zaten aramazsa da dinlenirim sabaha kadarKıyamam ya .. askerin aradi mi kuzum sesini duyarsan iyi gelir belki
sağol canım benim hoşgeldiingecmis olsun kuzum
uyu dinlen kuzum inşaallah sabaha bisicigin kalmaz. .yok canım bugün daha hiç konuşmadık benim de hiç arayacak halim yok yatıcam birazdan o ararsa kalkarım zaten aramazsa da dinlenirim sabaha kadararamak istiyorum da uykusuzluk çok ağır basıyor
inşallah canım benimm♥uyu dinlen kuzum inşaallah sabaha bisicigin kalmaz. .
niye uyumadin hala bakim:)kızlar ya ben uyumadım halanapıyosunuzz
komşuya çıktım iki dakika orda oturdum kaldım eve geldim görümcem aradı 35 dakika onunla konuştukniye uyumadin hala bakim:)
oooo gorumceyle:) bnde uyusam uyumasam kararsizim. .bu saatten sonra aramaz heraldekomşuya çıktım iki dakika orda oturdum kaldım eve geldim görümcem aradı 35 dakika onunla konuştukkaçtı uykum
dayanabiliyorsan dayan kuzu çok yorgunsan yat uyu tabi, yaa canım ablam benim oo♥oooo gorumceyle:) bnde uyusam uyumasam kararsizim. .bu saatten sonra aramaz heralde
ya bn anlayamıyorum tel yasakta ankesorlude mi yasak nie aramiyodayanabiliyorsan dayan kuzu çok yorgunsan yat uyu tabi, yaa canım ablam benim oo♥
kuzum fırsat bulamıyordur inan aklına geliyordur ama eli telefona gidemiyordur yorgundur gergindir yoğundurya bn anlayamıyorum tel yasakta ankesorlude mi yasak nie aramiyo
gorumce candir:)dayanabiliyorsan dayan kuzu çok yorgunsan yat uyu tabi, yaa canım ablam benim oo♥
daha dun gittide ne bilim hemn arardi bni merak edecegimi bilir. .iyi olsunda napalım sabirrrkuzum fırsat bulamıyordur inan aklına geliyordur ama eli telefona gidemiyordur yorgundur gergindir yoğundur
yaa çook güzelll Allahım hayırlısıyla bana da nasip etsinn o günlerii bir aksilik çıkmasın da gidebileyim askerimin yanınaaa♥
aynenn öyle kuzum böyle düşünmeye devamm böyle diye diye biticek Allahın izniyle♥
aynen canım iyi yapmışsın uzatmaya gerek yok sen elinden geleni yap alttan al, hep sabır kuzuumm heeppp :)
isteyim canim calisiyorum siz napiyosunuz?Aynen kuzum :) eeee napiyosunuz bakalim ne var ne yok :) ceyiz hazirliklari falan
aradi tatlim cok sukur sesini duydum dunyam aydınlandıZamansizim 29 ekim dolayisiyla yogunlardi cok bugun arar insallah merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?