2014 Yarenleri! :)

Şubat sonu mart başı inş tatlım :) izin kullanmayacakmı seninki?
20 kasimda 3 gun mazeret izninden kullanicak o kadar canim sinava giricek onun icin baska kullanmicaz sabrediyoruz :)

Ilk artvin hopa karakoldaydi cnm albay haberciligi icin secilince artvin merkeze geldi cok guzel bir sehir ya ben cok seviyorum karadenizi
cok guzl ya merkeze gelmesi..bizde cok istiyoduk Artvin'i kısmet değilmiş. .oyle olsaydi gider görürdum. .sen gidiyo musun tatlım yanına. .nisanli misiniz?

20 kasimda 3 gun mazeret izninden kullanicak o kadar canim sinava giricek onun icin baska kullanmicaz sabrediyoruz :)
Anladım canım inşallah dayanabilrrrsiiniz :) genelde kullanmam diyenlerii çok gördum o yuzden dedim. Kullanmaması bi yandan iyi evet erken çıkar hem . :)

sonradan mi kantine gecti canim
Canım ilk gökhan Komutan şöförü ve habercisiydi paşa şöförüydü yani. Sonra daha iyi iş cıktı kantine girmek istedi. Şimdi bi kaç aydır kantinde hem para kazanıyor hem kafası dagılyor nobet zaten yok en ust devre oldukları için artık.

her iki durumda iyimis ne guzell..oyle degistirildigini bilmiyodum..bizde son 4 aya geliriz inşallah:)

Anladım canım inşallah dayanabilrrrsiiniz :) genelde kullanmam diyenlerii çok gördum o yuzden dedim. Kullanmaması bi yandan iyi evet erken çıkar hem . :)
Kullanmak istesede komutan izin vermiyor cnm :)

Aynen kuzum :) eeee napiyosunuz bakalim ne var ne yok :) ceyiz hazirliklari falan
valla canım biz ailemle evi taşıcaz onun telaşındayım şu sıralar iş yerinde de bir takım sorunlar var onlarla boğuşuyorum bu ay için çeyizi bıraktım diyebilirim valla açıkçası telafi edicem en kısa zamanda bildiğin gibi yavrum yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın nasıl gidiyoor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…