- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
canim dun haberlerde izledim..1 kasimda kurtlere sokaga cikin cagrisi yapıcaklarmis buyuk ihtimal ondan asmayin demiştr..ya sizin askerlik ne guzl sürekli gelip gidiyo:)Pofudukk topiğin ismi böyle daha güzel olmuş:) Napıyosunuz bakalım? Bizim yarın asker eglencemiz var abimi gönderiyoruz haftaya . Gökhanda yarn öglen burda :) Bayrak asacaktık arabalara benimki uyardı bilgi gelmiş onlara bu hafta hiç bi asker carsıya cıkmayacakmış olaylar oalcakmış sanırım bilmiyorum. Şaşırıyorum artık ya valla bayragımızı bile asamıyoruz gere gere geldiğimiz duruma bak..
AA ciddimisin eyvah eyvah demek ondan carsıları kitlendi. Serefsizler soyları kurusun hepsinin. Öyle canım cok sukur uc haftada bir geliyor işte gelemesse ben gidiyorumcanim dun haberlerde izledim..1 kasimda kurtlere sokaga cikin cagrisi yapıcaklarmis buyuk ihtimal ondan asmayin demiştr..ya sizin askerlik ne guzl sürekli gelip gidiyo:)
ne guzel canim Allah bozmasinAA ciddimisin eyvah eyvah demek ondan carsıları kitlendi. Serefsizler soyları kurusun hepsinin. Öyle canım cok sukur uc haftada bir geliyor işte gelemesse ben gidiyorumAbimin eglencesi olunca bide kesin dedim gelmen lazım kavalyem
iyiyiz canim sen nasilsin:)Kizlar merhabaaa nasilsinizzz bakalimm :)
ben çok iyiyim sen nasılsın tuce? :)Kizlar merhabaaa nasilsinizzz bakalimm :)
Pofudugun sevdiceği de sanırım yemekhanedeydi kkız aklıma o geldi şimdi :) rahhat olur canım benmkıde kantinde şimdi iyi para kaldırıyo cocukbnmkide yemekhanede olucak nobet flnda olmicak daha kesin degil ama büyük ihtimal
Cok iyiyim canim goremiyordum seni burda hosgeldin :)ben çok iyiyim sen nasılsın tuce? :)
Evet uzak kaldım bi süre dolasıp durdum ordan oraya :) özlrmişim burayı nasıl gidiyor canımCok iyiyim canim goremiyordum seni burda hosgeldin :)
Bende iyiyim benim sevgilim albay habercisi cok sukur hic nobet tutmadi insallah seninkide nobet tutmaz :)iyiyiz canim sen nasilsin:)
Idare ediyoruz canim ya safak sayiyoruz iste bildigin gibi :)Evet uzak kaldım bi süre dolasıp durdum ordan oraya :) özlrmişim burayı nasıl gidiyor canım
pofuduuk geçen nobette diyodu askerim,gelince bi sorayim..ooo kantin superrrrrPofudugun sevdiceği de sanırım yemekhanedeydi kkız aklıma o geldi şimdi :) rahhat olur canım benmkıde kantinde şimdi iyi para kaldırıyo cocuk
devam yani:) bizden sonra sıra sizde inşallah tezkere :)Idare ediyoruz canim ya safak sayiyoruz iste bildigin gibi :)
inşallah ztn Allahın daginda bari nöbet tutmasin saglik sorunlari var ztn bide asci yardimciligi yapmisti bi donm onunda faydasi olmus..albay habercisini ilk defa duyuyorum askerin nerdeBende iyiyim benim sevgilim albay habercisi cok sukur hic nobet tutmadi insallah seninkide nobet tutmaz :)
Evet canim nisanda gelecek insallah sizin ne zaman :)devam yani:) bizden sonra sıra sizde inşallah tezkere :)
benmkiside haberci canım . Hberci bölüğünde yani. Onunkide komutanın özel habercisi.inşallah tatlım ztn Allahın daginda bari nöbet tutmasin saglik sorunlari var ztn bide asci yardimciligi yapmisti bi donm onunda faydasi olmus..albay habercisini ilk defa duyuyorum askerin nerde
Artvinde canim benim :)inşallah tatlım ztn Allahın daginda bari nöbet tutmasin saglik sorunlari var ztn bide asci yardimciligi yapmisti bi donm onunda faydasi olmus..albay habercisini ilk defa duyuyorum askerin nerde
Şubat sonu mart başı inş tatlım :) izin kullanmayacakmı seninki?Evet canim nisanda gelecek insallah sizin ne zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?