2014 Yarenleri! :)

Pofudukk topiğin ismi böyle daha güzel olmuş:) Napıyosunuz bakalım? Bizim yarın asker eglencemiz var abimi gönderiyoruz haftaya . Gökhanda yarn öglen burda :) Bayrak asacaktık arabalara benimki uyardı bilgi gelmiş onlara bu hafta hiç bi asker carsıya cıkmayacakmış olaylar oalcakmış sanırım bilmiyorum. Şaşırıyorum artık ya valla bayragımızı bile asamıyoruz gere gere geldiğimiz duruma bak..

canim dun haberlerde izledim..1 kasimda kurtlere sokaga cikin cagrisi yapıcaklarmis buyuk ihtimal ondan asmayin demiştr..ya sizin askerlik ne guzl sürekli gelip gidiyo:)

canim dun haberlerde izledim..1 kasimda kurtlere sokaga cikin cagrisi yapıcaklarmis buyuk ihtimal ondan asmayin demiştr..ya sizin askerlik ne guzl sürekli gelip gidiyo:)
AA ciddimisin eyvah eyvah demek ondan carsıları kitlendi. Serefsizler soyları kurusun hepsinin. Öyle canım cok sukur uc haftada bir geliyor işte gelemesse ben gidiyorum Abimin eglencesi olunca bide kesin dedim gelmen lazım kavalyem

ne guzel canim Allah bozmasin
it sürüleri bi bitmediler

Kizlar merhabaaa nasilsinizzz bakalimm :)

Bende iyiyim benim sevgilim albay habercisi cok sukur hic nobet tutmadi insallah seninkide nobet tutmaz :)
inşallah ztn Allahın daginda bari nöbet tutmasin saglik sorunlari var ztn bide asci yardimciligi yapmisti bi donm onunda faydasi olmus..albay habercisini ilk defa duyuyorum askerin nerde

inşallah tatlım ztn Allahın daginda bari nöbet tutmasin saglik sorunlari var ztn bide asci yardimciligi yapmisti bi donm onunda faydasi olmus..albay habercisini ilk defa duyuyorum askerin nerde
benmkiside haberci canım . Hberci bölüğünde yani. Onunkide komutanın özel habercisi.

inşallah tatlım ztn Allahın daginda bari nöbet tutmasin saglik sorunlari var ztn bide asci yardimciligi yapmisti bi donm onunda faydasi olmus..albay habercisini ilk defa duyuyorum askerin nerde
Artvinde canim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…