oo enisteden yasak:) hap fln icme kuzum ya zararlı öyle seylerbende basladim yavrum dogal hap iciyorum 2 kilo gitti benden de :) kapali ozel mesajlar kuzum erdi bey o sartla kabul etti burayi :) :)
dogal bi karisim balim ya mecburum napayim surda 70 gun kaldi vermem lazim bi an once :/oo enisteden yasak:) hap fln icme kuzum ya zararlı öyle seyler
ya senn yüzünün, kalbinin güzelliği yeter. .ztn erdinin aklini almissin:) o seni her halinle cok seviyo eminim .hic takma kafana fistigim:)dogal bi karisim balim ya mecburum napayim surda 70 gun kaldi vermem lazim bi an once :/
canimsin ya cok saol guzelim eminim sende oylesindir gormedim ama okadar iyisin ki belli oluyor balim :) erdim benim o mu ben mi bilmiyorum ama cok sevdigim kesin kuzum :) goksel enisteee sansli adam yaau melek gibi sevgilisi var :)ya senn yüzünün, kalbinin güzelliği yeter. .ztn erdinin aklini almissin:) o seni her halinle cok seviyo eminim .hic takma kafana fistigim:)
kuzum sen cok seviyosun o da seviyo eminim bn. .senn yerin baska en baştan beraber basladik bu yola hep destek olduk birbirimize:) cok saol balım burda resim kaldirilmiyomus bi fotomu atardim yoksa insan konuştuğu kisiyi merak ediyo çünkü:) .canimsin ya cok saol guzelim eminim sende oylesindir gormedim ama okadar iyisin ki belli oluyor balim :) erdim benim o mu ben mi bilmiyorum ama cok sevdigim kesin kuzum :) goksel enisteee sansli adam yaau melek gibi sevgilisi var :)
aynen canim sevgisinden suphem yok allaha sukur cok huzurlu bi sevgi yasatiyo bize :)kuzum sen cok seviyosun o da seviyo eminim bn. .senn yerin baska en baştan beraber basladik bu yola hep destek olduk birbirimize:) cok saol balım burda resim kaldirilmiyomus bi fotomu atardim yoksa insan konuştuğu kisiyi merak ediyo çünkü:) .
goksel tam tersini düşünüyo ya neyse:) afyon kaymagim o bnm
simdi oldu galiba kuzu:)yok silinmedi dosyayi silmedin kuzum
öldürür bni:) ztn burasi icin zor izin aldim:)oyyy masallah guzelim benimmmmm :) ne kadar tatlisin yaaa :) aman sil de kalmasin goksel kizar falan aman diyim :) :)
vahsi yaa bizimkiler :) :)öldürür bni:) ztn burasi icin zor izin aldim:)
ohh kazasiz belasiz oldu:)evet silindiler kuzum :) hallettik :)
ya bnmki cok kıskanç bambaşka biri oluyo kiskandiginda..onu psikoloğa goturcem:)vahsi yaa bizimkiler :) :)
senin ki evet biraz piskopatlik derecesinde kuzum :) erdi de oyle ama hakli kiskandigi yerlerde bazen :) ama bazende anlayamiyorum :) amaan bizimkiler degismez daha bu saatten sonra balim boyle kabullencex yapcak bisey yok :)ohh kazasiz belasiz oldu:)
ya bnmki cok kıskanç bambaşka biri oluyo kiskandiginda..onu psikoloğa goturcem:)
kabul ettik gitti:) elbiseyle fotonu aticaktin balim :)senin ki evet biraz piskopatlik derecesinde kuzum :) erdi de oyle ama hakli kiskandigi yerlerde bazen :) ama bazende anlayamiyorum :) amaan bizimkiler degismez daha bu saatten sonra balim boyle kabullencex yapcak bisey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?