2014 Yarenleri! :)

ya senn yüzünün, kalbinin güzelliği yeter. .ztn erdinin aklini almissin:) o seni her halinle cok seviyo eminim .hic takma kafana fistigim:)
canimsin ya cok saol guzelim eminim sende oylesindir gormedim ama okadar iyisin ki belli oluyor balim :) erdim benim o mu ben mi bilmiyorum ama cok sevdigim kesin kuzum :) goksel enisteee sansli adam yaau melek gibi sevgilisi var :)

canimsin ya cok saol guzelim eminim sende oylesindir gormedim ama okadar iyisin ki belli oluyor balim :) erdim benim o mu ben mi bilmiyorum ama cok sevdigim kesin kuzum :) goksel enisteee sansli adam yaau melek gibi sevgilisi var :)
kuzum sen cok seviyosun o da seviyo eminim bn. .senn yerin baska en baştan beraber basladik bu yola hep destek olduk birbirimize:) cok saol balım burda resim kaldirilmiyomus bi fotomu atardim yoksa insan konuştuğu kisiyi merak ediyo çünkü:) .

goksel tam tersini düşünüyo ya neyse:) afyon kaymagim o bnm

aynen canim sevgisinden suphem yok allaha sukur cok huzurlu bi sevgi yasatiyo bize :)
canim resmini dosya olarak atiyosun ya 2 dkk icinde silebiliyosun duzenle yaparak bende oyle silmistim bizim resimlerimizi :) valla bende gormek istiyorum merak ediyorum seni :)

evett canim seninde yerin cok ayri, agustostan beri beraberiz valla iyiki tanismisiz da zor donemlerimizi beraber atlatmisiz :)

oyyy masallah guzelim benimmmmm :) ne kadar tatlisin yaaa :) aman sil de kalmasin goksel kizar falan aman diyim :) :)

ohh kazasiz belasiz oldu:)

ya bnmki cok kıskanç bambaşka biri oluyo kiskandiginda..onu psikoloğa goturcem:)
senin ki evet biraz piskopatlik derecesinde kuzum :) erdi de oyle ama hakli kiskandigi yerlerde bazen :) ama bazende anlayamiyorum :) amaan bizimkiler degismez daha bu saatten sonra balim boyle kabullencex yapcak bisey yok :)

senin ki evet biraz piskopatlik derecesinde kuzum :) erdi de oyle ama hakli kiskandigi yerlerde bazen :) ama bazende anlayamiyorum :) amaan bizimkiler degismez daha bu saatten sonra balim boyle kabullencex yapcak bisey yok :)
kabul ettik gitti:) elbiseyle fotonu aticaktin balim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…