2014 Yarenleri! :)

Kizlarrrr çok moralim bozuk ya bugun telefonu bozulmus acilmamis oda sinorlenmis firlatmis atmis kirilmis artik telefonsuzuz kartindada cok az dk kalmis kantindede suan kart yokmus offffff

Kizlarrrr çok moralim bozuk ya bugun telefonu bozulmus acilmamis oda sinorlenmis firlatmis atmis kirilmis artik telefonsuzuz kartindada cok az dk kalmis kantindede suan kart yokmus offffff

Dakika yap bebegim acemilikteyken o çaldırıyordu ben arıyordum yoksa kart yetmiyor

[="pofuduk16, post: 37809718, member: 469479"]senin dakikan varsa sen aramaya çalış kuzum :/[/QUOTE]

Dogru diyorsun canm bu aklima gelmemişti hic o caldirsin ben arayayim olur dimi

Bekle bakalım bebegim inşallah arayacaktır :) taşınma işini kolayladınız mı
çok şükür kuzum Pazartesi akşamı nasipse yeni evimizde olucaz, inşallah arar kuzum

[="pofuduk16, post: 37809718, member: 469479"]senin dakikan varsa sen aramaya çalış kuzum :/

Dogru diyorsun canm bu aklima gelmemişti hic o caldirsin ben arayayim olur dimi[/QUOTE]
olur olur bitanem biz öyle yapıyoruzz zaman zaman hatta çoğu zaman acemilikteyken de ben arardım şimdi de öyle o kartlar yetmiyor hiçç sen kendine her yöne dakika yap bence daha rahat konuşursunuz kuzu

Cnm yok oyle bsey ama eve geleblr mesela nerde askerlk yapiosa prda tamdgi varsa bi adrs gstrp kendi evne gelblr 2gun yakalanmazsa tabi yask normalde
hadi yaa bizimki nasıl ayarlamış acaba dur bak hiç konuşmadık arayıp sorayım hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…