- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Sagol bebisimm gel beraber olsunnn :)afiyet olsun kuzumm:)
InsaAllah bebegiiim :) senin askerin nerde peki kuzucum? Safakkac?Su gibi geçer inşallah bebeğim :)
InsaAllah bebegiiim :) senin askerin nerde peki kuzucum? Safakkac?
Uuuu az kalmis sayilir bebegim :) hihi:) acemiligi nerde yapmisti kuzucuk?Şanlıurfa viranşehirde bebegim, şafak 268 :)
Uuuu az kalmis sayilir bebegim :) hihi:) acemiligi nerde yapmisti kuzucuk?
tabi insan ister istemez etkileniyor kuzum yaaKizlaaar ben geldiiiiim :) aksamuzeri sevdigimle konustum cani azicik sikkindionun cani sikkin olunca bnmde cnm sikkin oluyo
yaa ben de çok özlediiimmeneemm cok özledim
canlarr hayırlı akşamlar napıyosunuz bakalıım?
hoşbulduk kuzumcum napıyosuunn bakalımmSana da hayırlı akşamlar bebeğim hoşgeldinn :)
hoşbulduk kuzumcum napıyosuunn bakalımm
napayım internette takılıyorum işte öyle askerim arar diye bekliyorum bir yandan daDizi izliyorum bebegim, hem de askerimle mesajlaşıyorum nöbete gidene kadar çok şükür :) sen napıyosun bebegim
napayım internette takılıyorum işte öyle askerim arar diye bekliyorum bir yandan daoo iyisin hadii
inşallah bitanem yok hayır çıkmadıÇok şükür bebeğim darısı başınaİnşallah arar bebegim çarşıya çıktı mı
senin dakikan varsa sen aramaya çalış kuzum :/Kizlarrrr çok moralim bozuk yabugun telefonu bozulmus acilmamis oda sinorlenmis firlatmis atmis kirilmis artik telefonsuzuz kartindada cok az dk kalmis kantindede suan kart yokmus offffff
inşallah bitanem yok hayır çıkmadı
Kizlarrrr çok moralim bozuk yabugun telefonu bozulmus acilmamis oda sinorlenmis firlatmis atmis kirilmis artik telefonsuzuz kartindada cok az dk kalmis kantindede suan kart yokmus offffff
çok şükür kuzum Pazartesi akşamı nasipse yeni evimizde olucaz, inşallah arar kuzumBekle bakalım bebegim inşallah arayacaktır :) taşınma işini kolayladınız mı
[="pofuduk16, post: 37809718, member: 469479"]senin dakikan varsa sen aramaya çalış kuzum :/
hadi yaa bizimki nasıl ayarlamış acaba dur bak hiç konuşmadık arayıp sorayım hemen :)Cnm yok oyle bsey ama eve geleblr mesela nerde askerlk yapiosa prda tamdgi varsa bi adrs gstrp kendi evne gelblr 2gun yakalanmazsa tabi yask normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?