Bizim hiç telefonumuz olmadı askerdeykenDogru diyorsun canm bu aklima gelmemişti hic o caldirsin ben arayayim olur dimi
Saniyorum 45gun bebegim.. Ama yemin toreninden hemen snrada olabilirmis dagitimlari.. InsaAllah 45gun olur kuzum askm oyle dedi cnku:) hayirlisi tabi allah bilir en guzelini:) onumuzdeki hafta falan belli olucakmis net olarak:)Sabrediyoruz işte bebegim :) izmir gaziemirde yapmıstı tatlım, acemilik kaç gün sizin
[="pofuduk16, post: 37809718, member: 469479"]senin dakikan varsa sen aramaya çalış kuzum :/
[="pofuduk16, post: 37809718, member: 469479"]senin dakikan varsa sen aramaya çalış kuzum :/
Saniyorum 45gun bebegim.. Ama yemin toreninden hemen snrada olabilirmis dagitimlari.. InsaAllah 45gun olur kuzum askm oyle dedi cnku:) hayirlisi tabi allah bilir en guzelini:) onumuzdeki hafta falan belli olucakmis net olarak:)
gene cekemedim canim kizlarla disardayim :) ama kabinde denedigim resmi koycam simdi idare edin :)inşallah canım benim iyi birine denk gelmiş bari canım şükür
hadi ya haksızlık olmuş gerçekten niye böyle bir şey yaptılarsa artık
hadi bekliyoruz canımm, hahah o da güzelmiş kuzu
ah o kuzenler yokmuBenim kuzenim( kendisi hemcinsim) o seni aldatır askerdeyken dedi ya olaya gel ne güzel destek dimi
haha ayni benimki kiiizbnmkide cubuk kraker gibi
geldim bitanemmm cok yogun bi gundu valla anca firsat bulabildimm.. ozledim hepiniziiHuzuraErdim kuzum nirdesin
senn yine ii bnmki 1.85 boy 62 kilo çöp cop yandan bakinca gorunmuyo:) bnmde boyum 1.70 kilo 55 bnde iri kaliorum yaninda:)gene cekemedim canim kizlarla disardayim :) ama kabinde denedigim resmi koycam simdi idare edin :)
ah o kuzenler yokmuadi batasicalar
haha ayni benimki kiiiz175 boy kilo 66 boyumuz da ayni ben yaninda siskooooo kaliyom biraaz
geldim bitanemmm cok yogun bi gundu valla anca firsat bulabildimm.. ozledim hepinizii
iyi durursunuz yavrum yaa yan yanaa :) ben kilomu hiiic soylemiyorum hic gerek yoksenn yine ii bnmki 1.85 boy 62 kilo çöp cop yandan bakinca gorunmuyo:) bnmde boyum 1.70 kilo 55 bnde iri kaliorum yaninda:)
bebekim boyun baya uzun kilon belli olmaz kiiyi durursunuz yavrum yaa yan yanaa :) ben kilomu hiiic soylemiyorum hic gerek yokerdi bile bilmez kilomu catliyo catliyo
oluyor be tatlim olmaz mi oyle guldugume bakma cok kompleksliyimdir kilo konusunda :/ zayiflaman gerektigini soyluyolar erdiyle beni yan yana gorunce..bebekim boyun baya uzun kilon belli olmaz ki
oyu kiyamam..sen su gibisin maşallah kuzum hic takma kafana verirsin ..kac kilosun ozelden yaz kiz:)oluyor be tatlim olmaz mi oyle guldugume bakma cok kompleksliyimdir kilo konusunda :/ zayiflaman gerektigini soyluyolar erdiyle beni yan yana gorunce..
saol kuzum :) yok balim valla diyemem :)oyu kiyamam..sen su gibisin maşallah kuzum hic takma kafana verirsin ..kac kilosun ozelden yaz kiz:)
peki kuzum söylemek istemiosan sen bilirsin. .ama bn gordugum kadariyla hic öyle abarti bi kilon yok az bi diyetle kurtulursun:) bnde 5 kilo vercem kafaya koydum:)saol kuzum :) yok balim valla diyemem :)
saol xanim benim insallah veririm bende cok istiyorum valla :) benim de bi 10 kilooooopeki kuzum söylemek istemiosan sen bilirsin. .ama bn gordugum kadariyla hic öyle abarti bi kilon yok az bi diyetle kurtulursun:) bnde 5 kilo vercem kafaya koydum:)
bn basladim kuzum 1 kilo vermisim..:) bna gobekli dio beyfendi görür o:)saol xanim benim insallah veririm bende cok istiyorum valla :) benim de bi 10 kilooooo
bende basladim yavrum dogal hap iciyorum 2 kilo gitti benden de :) kapali ozel mesajlar kuzum erdi bey o sartla kabul etti burayi :) :)canim sana ozel mesaj atilmiyo nie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?