2014 Yarenleri! :)

Sabrediyoruz işte bebegim :) izmir gaziemirde yapmıstı tatlım, acemilik kaç gün sizin
Saniyorum 45gun bebegim.. Ama yemin toreninden hemen snrada olabilirmis dagitimlari.. InsaAllah 45gun olur kuzum askm oyle dedi cnku:) hayirlisi tabi allah bilir en guzelini:) onumuzdeki hafta falan belli olucakmis net olarak:)

[="pofuduk16, post: 37809718, member: 469479"]senin dakikan varsa sen aramaya çalış kuzum :/

Dogru diyorsun canm bu aklima gelmemişti hic o caldirsin ben arayayim olur dimi[/QUOTE]
Olur tabii bizde oyle yapiyoruz bebegim.. Ankesorluden caldiriyo askm beni bnde o numarayi geri ariyorum.. Boylelikle daha uzun konusabiliyoruz:) kartin dksi kisitli oluyo:)

[="pofuduk16, post: 37809718, member: 469479"]senin dakikan varsa sen aramaya çalış kuzum :/

Dogru diyorsun canm bu aklima gelmemişti hic o caldirsin ben arayayim olur dimi[/QUOTE]
oluyo kuzum biz hep oyle yapıyoruz göksel caldiriyo ben geri arıyorum onu..

Sağolun kizlar ya o üzgün halle gerçekten bu dediğiniz aklima gelmemişti alinti yapamadim telefondayim karisiyo ortalik :)

normlde askerim uyudu die gonul rahatlığıyla uyurdum bnde..simdi o nobette,burda bnm gozume uyku girmiyor

inşallah canım benim iyi birine denk gelmiş bari canım şükür

hadi ya haksızlık olmuş gerçekten niye böyle bir şey yaptılarsa artık

hadi bekliyoruz canımm, hahah o da güzelmiş kuzu
gene cekemedim canim kizlarla disardayim :) ama kabinde denedigim resmi koycam simdi idare edin :)
Benim kuzenim( kendisi hemcinsim) o seni aldatır askerdeyken dedi ya olaya gel ne güzel destek dimi
ah o kuzenler yokmu adi batasicalar
bnmkide cubuk kraker gibi
haha ayni benimki kiiiz 175 boy kilo 66 boyumuz da ayni ben yaninda siskooooo kaliyom biraaz
HuzuraErdim kuzum nirdesin
geldim bitanemmm cok yogun bi gundu valla anca firsat bulabildimm.. ozledim hepinizii

senn yine ii bnmki 1.85 boy 62 kilo çöp cop yandan bakinca gorunmuyo:) bnmde boyum 1.70 kilo 55 bnde iri kaliorum yaninda:)

elbise boyle oldu iste kizlar :) biraz zayiflayinca daha guzel olacak gibi :)

Eklentiler

• image.webp
    106,6 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    193,8 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…