- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
hosgeldin tatlimmbn geldimmmm:)
sende hosgeldin canim oh sihatler olsun iyi gelmistir bakim :)Güzeller ben geldimmmKuaföre gittim, ceyhun burda yok diye iyice salmıştım kendimi iyi oldu bakım Nasılsınız bebişler :)
Hos geldn cnm iyi yaptn bnde bugn gttm kuafre boya yapm ddm:)Güzeller ben geldimmmKuaföre gittim, ceyhun burda yok diye iyice salmıştım kendimi iyi oldu bakım Nasılsınız bebişler :)
Iyi aksamlar cnm:)İyi akşamlarr yarenleeeeerrrrr
bnde kuafore gittim ayni dusuncelerle ne tesadüf:)Güzeller ben geldimmmKuaföre gittim, ceyhun burda yok diye iyice salmıştım kendimi iyi oldu bakım Nasılsınız bebişler :)
hb fistik:) nasilsinhosgeldin tatlimm
Hos geldiiiiiin:)
hoşbulduk bebeklerim..keyifler nasil bakalım:)Hosgeldinnnnnnnmmmmmm
Dogru dms cnm ayrlmasi zor olyr o orsa alsmsken gorpte ayrlmasi dha zor.sKizlar ben yarimi cok ozledim yaabugun abisi ve arkadaslari gitmisti ziyaretine.. Az evvel aradi kuzum onlardan ayrilirken cok kotu olmus haftaya ben gidicektim yanina gelme askim ayrilmasi cok zor geliyo alismistim buraya butun gun abimlerle beraber olunca sanki ilk defa gelmisim gibi hissettim diyo icime bisi oturdu resmen yaa kokusu burnumda tutuyo
ALLAH kolaylk versn tatlm nye kafn bozuk.sselam kızlar nasılsınız..
iki gündür giremedim
vize haftasına girdik
sürekli ders çalışıyorm.. ama bunalıyorum daralıyoum zaman zaman kafam da almıyor
askerimede deli oldum zaten tüm kafam allak bullak
sagol tatlım teşekkür ederim..ALLAH kolaylk versn tatlm nye kafn bozuk.s
sende hosgeldin canim oh sihatler olsun iyi gelmistir bakim :)
Hos geldn cnm iyi yaptn bnde bugn gttm kuafre boya yapm ddm:)
bu aralar fena salmıştım kendimi tek degilmisim sevindimbnde kuafore gittim ayni dusuncelerle ne tesadüf:)
Kizlar ben yarimi cok ozledim yaabugun abisi ve arkadaslari gitmisti ziyaretine.. Az evvel aradi kuzum onlardan ayrilirken cok kotu olmus haftaya ben gidicektim yanina gelme askim ayrilmasi cok zor geliyo alismistim buraya butun gun abimlerle beraber olunca sanki ilk defa gelmisim gibi hissettim diyo icime bisi oturdu resmen yaa kokusu burnumda tutuyo
Tatlım valla süper geldi, sen naptın nasılsın
Aynen tatlım bende boya falan iyi oldu :) dibim geldi gidiyorduHangi renk canım senin
Sacim acik kumral dogal hali uclarina sari attrdm sdce senin ne renk. Aynen tek dglsn bnde gittigindm beri kendmi braz degsklk yapm ddm hem geldgndede degsk gorsn die:))
bu aralar fena salmıştım kendimi tek degilmisim sevindim
ewet kuzum bnde kesim yaptırdım yarinda isilti attiricam:)Tatlım valla süper geldi, sen naptın nasılsın
Aynen tatlım bende boya falan iyi oldu :) dibim geldi gidiyorduHangi renk canım senin
bu aralar fena salmıştım kendimi tek degilmisim sevindim
ewet kuzum bnde kesim yaptırdım yarinda isilti attiricam:)
bnmkileride begeniyolarda akti artk kuzum yrn dip yaptiricam:)Ben de her sene sac rengi degistirirm bebegim en son sarıda kaldım :) degisiklik iyidir :)silemm
Isıltıya bayılıyorum :) ama sarı olduğum için bana olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?