2014 Yarenleri! :)

28kasimda yemin toreni var bebegim.. Belli olmuyo yeri geldi gun icinde hic arayamadigi oldu yeri geldi 3kez aradigi oldu kuzucuk.. Genel olarak bi oglen bide aksam ariyo:)
benm askermde 8 kasmda teslim oldu
12 gün sonra gelecekmiş
ve günde beni sadece hep bir kez aradı
bna canm sıkılıyor

Biraz daha sabır bebegim sıkıcaksın dişini az daha dediğin gibi önemli olan onların iyi olması :) dağıtım izni ikinize de iyi gelecek :)

halkla ilişkiler daha bu sene basladim..ama Atatürk unisi berbat ya kitap vermiyolar dersler internet üzerinden. .internet sistemleri de sifir sayfa acilmiyo nasil calisicam bilmiyorum

Bebegim niye anadolu üni yi tercih etmedin ben anadolu dan okuyorum işletme 2. Senem

benm askermde 8 kasmda teslim oldu
12 gün sonra gelecekmiş
ve günde beni sadece hep bir kez aradı
bna canm sıkılıyor
Cnm bnmm her yer bir olmuyoki sakin kiyaslama baskalariyla.. Bu seni uzer sadece.. Bnm sevdigimin hic arayamadigi gunlerde kimisi gunde 4kere konustuk falan diye yorum yapiyodu.. Konusurken dolu dolu konusmaya calis kuzucum enerji alsn senden tabiiki sende ondan

Biraz daha sabır bebegim sıkıcaksın dişini az daha dediğin gibi önemli olan onların iyi olması :) dağıtım izni ikinize de iyi gelecek :)
Sabirsizlikla yemin torenini bekliyorum zaten bebegm ozmn 2gun evci iznine cikicak allah nasip ederse:) simsikii sarilicam onaaa ohh opucem elini gozunu yanagini kulagini:) hihii:)

hb fistik:) nasilsin
iyiyim guzelim napayim erdim tekrar döndü nizamiyeye bosluktayim :) sen napiyosun nasilsin
Tatlım valla süper geldi, sen naptın nasılsın

Aynen tatlım bende boya falan iyi oldu :) dibim geldi gidiyordu Hangi renk canım senin

bu aralar fena salmıştım kendimi tek degilmisim sevindim

iyiyim canim benim nolsun iste yengemlerdeydim eve geldim simdi odami topluyorum :) sen napiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…