benm askermde 8 kasmda teslim oldu28kasimda yemin toreni var bebegim.. Belli olmuyo yeri geldi gun icinde hic arayamadigi oldu yeri geldi 3kez aradigi oldu kuzucuk.. Genel olarak bi oglen bide aksam ariyo:)
merhaba canım nerde yapıyo askerliğinikimse niye bana yazmamış selamı mı almamş
benmkide öyle canm..Cnm acemlkte 9.gunu olan kim. Cnku bnm askermde yeni dha acmlkte bnmde 10.gun oldu yeni.s
kütahya merkez hava er eğitim tugaylıgında canm 8 kasmda teslim olmuştu..merhaba canım nerde yapıyo askerliğini
allah kavuştursun canım inşallah :)kütahya merkez hava er eğitim tugaylıgında canm 8 kasmda teslim olmuştu..
Cok ozledim yesimcim yaa bugun tavan yapti su hasret duygusuhaftaya gidicem diye ayarlamistim kendimi aksam konustgmda gelme askm daha kotu olucam deyince biraz hayal kirikligina ugradim gibi ama onemli olan onun iyi olmasi tabii biraz daha dayanicam artik yeterki o iyi olsun
benm askermde 8 kasmda teslim oldu
12 gün sonra gelecekmiş
ve günde beni sadece hep bir kez aradı
bna canm sıkılıyor
halkla ilişkiler daha bu sene basladim..ama Atatürk unisi berbat ya kitap vermiyolar dersler internet üzerinden. .internet sistemleri de sifir sayfa acilmiyo nasil calisicam bilmiyorumbende canm adalet okuyorum son senem işte
peki senin bölüm ne.
halkla ilişkiler daha bu sene basladim..ama Atatürk unisi berbat ya kitap vermiyolar dersler internet üzerinden. .internet sistemleri de sifir sayfa acilmiyo nasil calisicam bilmiyorum
cok pişman oldum ztn yaBebegim niye anadolu üni yi tercih etmedin ben anadolu dan okuyorum işletme 2. Senem
Cnm bnmm her yer bir olmuyoki sakin kiyaslama baskalariyla.. Bu seni uzer sadece.. Bnm sevdigimin hic arayamadigi gunlerde kimisi gunde 4kere konustuk falan diye yorum yapiyodu.. Konusurken dolu dolu konusmaya calis kuzucum enerji alsn senden tabiiki sende ondanbenm askermde 8 kasmda teslim oldu
12 gün sonra gelecekmiş
ve günde beni sadece hep bir kez aradı
bna canm sıkılıyor
Sabirsizlikla yemin torenini bekliyorum zaten bebegm ozmn 2gun evci iznine cikicak allah nasip ederse:) simsikii sarilicam onaaa ohh opucem elini gozunu yanagini kulagini:) hihii:)Biraz daha sabır bebegim sıkıcaksın dişini az daha dediğin gibi önemli olan onların iyi olması :) dağıtım izni ikinize de iyi gelecek :)
Sabirsizlikla yemin torenini bekliyorum zaten bebegm ozmn 2gun evci iznine cikicak allah nasip ederse:) simsikii sarilicam onaaa ohh opucem elini gozunu yanagini kulagini:) hihii:)
Bomba gibihoşbulduk bebeklerim..keyifler nasil bakalım:)
Senin keyfin nasıl Cnm ?Bomba gibi
28kasimda kuzucum bugunde gecti kaldi geriye 11gun:)Evet tatlım cok iyi değerlendirin :) ne zaman yemin töreni bebegim
bnde iyiyim kuzum cok sukurSenin keyfin nasıl Cnm ?
Vaaoooov masallahhhh kuzuuu :) sevdiginle mi konustuuun gorustun :)Bomba gibi
28kasimda kuzucum bugunde gecti kaldi geriye 11gun:)
iyiyim guzelim napayim erdim tekrar döndü nizamiyeye bosluktayim :) sen napiyosun nasilsinhb fistik:) nasilsin
Tatlım valla süper geldi, sen naptın nasılsın
Aynen tatlım bende boya falan iyi oldu :) dibim geldi gidiyorduHangi renk canım senin
bu aralar fena salmıştım kendimi tek degilmisim sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?