2014 Yarenleri! :)

Canım aynı dert bendede var gelme daha kötü olurum diyor haklılar aslında bir yandanda biz gidince öylece kalıyorlar

Bebegim bnm askerimde haftada 1banyo yapabiliyomus carsamba gunuymus banyo gunleri.. Insan yerine koymuyolarmiski kuzum mantik aramiycan yani.. Rabbim sag salim tez vakitte donup kurtulmayi nasip etsin.. Askerinin verdigi tepkide tamamen askerlik psikolojisindendir bitanem.. Alttan almaya calis.. Orda nazi kimseye gecmiyoki oyuzdende bize nazlaniyolar gecicek allahin izniyle bugunler bebegim dua edelin birbirimize..

Kuzucum aslında haklı biz kendi yerimize koysak bizde ailemizi arayacağız seslerini duymadan yapamayacağız bide o kadar sıra bekliyor bi ailesini bi seni arıyordur anlayışla karşılamak lazım :)

canm ne güzel yazmıssın elerine sağlık ah ah nne dogru şeyler demişsin
ama insan ister istemez alınıyor işte güceniyor senin askerinde mi acemi birliğinde hala
yoksa usta birliğinde bile mi böyle yapılıyorlarmç

Canım aynı dert bendede var gelme daha kötü olurum diyor haklılar aslında bir yandanda biz gidince öylece kalıyorlar
Ama cok ozlemistim ben onu kokusunu duyucaktim ellerini tutucaktim borek yapicaktim kurabiye yapicaktim uf bebegim yaa gerci tabiiki onemli olan onlarin iyi olmasi alisma sureclerini ve ordaki psikolojilerini olumsuz etkiliycekse dayanicaz artk

Kuzum tam konsma olmadi ama sohbtlgmz oldu. Onuda anla tatlm sklms sana cani sana patlams demek. Inan orda askerlk bz burda yaa

Cok ozledim yesimcim yaa bugun tavan yapti su hasret duygusu haftaya gidicem diye ayarlamistim kendimi aksam konustgmda gelme askm daha kotu olucam deyince biraz hayal kirikligina ugradim gibi ama onemli olan onun iyi olmasi tabii biraz daha dayanicam artik yeterki o iyi olsun

Cnm acemlkte 9.gunu olan kim. Cnku bnm askermde yeni dha acmlkte bnmde 10.gun oldu yeni.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…