bn calisamiyorum yaaselam kızlar nasılsınız..
iki gündür giremedim
vize haftasına girdik
sürekli ders çalışıyorm.. ama bunalıyorum daralıyoum zaman zaman kafam da almıyor
askerimede deli oldum zaten tüm kafam allak bullak
Kizlar ben yarimi cok ozledim yaabugun abisi ve arkadaslari gitmisti ziyaretine.. Az evvel aradi kuzum onlardan ayrilirken cok kotu olmus haftaya ben gidicektim yanina gelme askim ayrilmasi cok zor geliyo alismistim buraya butun gun abimlerle beraber olunca sanki ilk defa gelmisim gibi hissettim diyo icime bisi oturdu resmen yaa kokusu burnumda tutuyo
ama çalışmassan olmaz ki tatlım.. derslerin de kötü gider sonrabn calisamiyorum yaa
Bebegim bnm askerimde haftada 1banyo yapabiliyomus carsamba gunuymus banyo gunleri.. Insan yerine koymuyolarmiski kuzum mantik aramiycan yani.. Rabbim sag salim tez vakitte donup kurtulmayi nasip etsin.. Askerinin verdigi tepkide tamamen askerlik psikolojisindendir bitanem.. Alttan almaya calis.. Orda nazi kimseye gecmiyoki oyuzdende bize nazlaniyolarsagol tatlım teşekkür ederim..
biz seninle tanışmışmıdık
yahu gittiklerinden beri daha banyo yapamamış bu nasıl iş
hasta ıolmuş revire gitmiş komutan git gebermeden gelme demiş
bilet ayırttckmş ordan buraya dönüş için
12 gün sonra geliyor. 8 kasmda teslim olmuştu
babası açmamış telefonu duymadı herhalde
annene ara söyle dedim ben ayırtıym dedim yok arkadaşıma dedim o babama ulaşacak söylüyecek diyor
niye beni günde iki kere aramysn diyorum
fırsatım olmuyor benm ailemde var her defasında seni arayamam ki diyor
ya kafam askerimde bi türlü derse veremiyorum kndimiama çalışmassan olmaz ki tatlım.. derslerin de kötü gider sonra
çalışman lazımm
sagol tatlım teşekkür ederim..
annene ara söyle dedim ben ayırtıym dedim yok arkadaşıma dedim o babama ulaşacak söylüyecek diyor
sana diyorum da kuzum bende öyleyim ama ne yapıyım bir yandanda derslerimiz geleceğimiz diyorumya kafam askerimde bi türlü derse veremiyorum kndimi
canm ne güzel yazmıssın elerine sağlıkBebegim bnm askerimde haftada 1banyo yapabiliyomus carsamba gunuymus banyo gunleri.. Insan yerine koymuyolarmiski kuzum mantik aramiycan yani.. Rabbim sag salim tez vakitte donup kurtulmayi nasip etsin.. Askerinin verdigi tepkide tamamen askerlik psikolojisindendir bitanem.. Alttan almaya calis.. Orda nazi kimseye gecmiyoki oyuzdende bize nazlaniyolargecicek allahin izniyle bugunler bebegim dua edelin birbirimize..
Ama cok ozlemistim ben onuCanım aynı dert bendede var gelme daha kötü olurum diyor haklılar aslında bir yandanda biz gidince öylece kalıyorlar
ins kuzum..bn aciktan okuyorum ya sen ?sana diyorum da kuzum bende öyleyim ama ne yapıyım bir yandanda derslerimiz geleceğimiz diyorum
zorluyorum cok kendimi. sende öyle yap tatlım
elbet gececek bu günler
bende canm adalet okuyorum son senem işteins kuzum..bn aciktan okuyorum ya sen ?
Acemideyiz hala bebegim bugun 9.gunumuzcanm ne güzel yazmıssın elerine sağlıkah ah nne dogru şeyler demişsin
ama insan ister istemez alınıyor işte güceniyorsenin askerinde mi acemi birliğinde hala
yoksa usta birliğinde bile mi böyle yapılıyorlarmç
ne zaman gelecekmş peki canmAcemideyiz hala bebegim bugun 9.gunumuz
Kuzum tam konsma olmadi ama sohbtlgmz oldu. Onuda anla tatlm sklms sana cani sana patlams demek. Inan orda askerlk bz burda yaasagol tatlım teşekkür ederim..
Kuzum tam konsma olmadi ama sohbtlgmz oldu. Onuda anla tatlm sklms sana cani sana patlams demek. Inan orda askerlk yapio bz burda yaa
Cok ozledim yesimcim yaa bugun tavan yapti su hasret duygusuBebegim o kadar haklı ki, biz bizi görmeleri sesimizi duymaları iyi gelir sanıyoruz ama dönüşte çok zorluk oluyor onlar için de bizim için de.. Ceyhun acemilikteyken sesimi duyunca kötü oluyo diye benimle cok kısa konusurdu ben de üzülüyordum ama simdi anlayabiliyorum, sabır bebegim sabır
28kasimda yemin toreni var bebegim.. Belli olmuyo yeri geldi gun icinde hic arayamadigi oldu yeri geldi 3kez aradigi oldu kuzucuk.. Genel olarak bi oglen bide aksam ariyo:)ne zaman gelecekmş peki canm
kaç gün olacakmış acemi birliiği..
günde kaç kez arayabiliyor seni.
Bnm canim :) 7kasimda teslim olmustu bnm askimm :)Cnm acemlkte 9.gunu olan kim. Cnku bnm askermde yeni dha acmlkte bnmde 10.gun oldu yeni.s
Haftaya belli olucakms bebegm acemiligin ne kdr olucagi.. 45gunde olabilirmis yemin toreninden hemen sonrada olabilirms dagitimi.. Hayirlisi neyse o olsn insaAllah..ne zaman gelecekmş peki canm
kaç gün olacakmış acemi birliiği..
günde kaç kez arayabiliyor seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?