hi veremem ki kuzu farkındayım yani :)Evet cnm iyi moral veryon ya
bebeğim 11 agustos tu bizim sulus doğru sayiyodum bn ama istirahat mi ne düşüluyomus ..sen dönüşü yanlış hesapliyosun dedi bnmde isime geldi valla:)Bebegim sülüs tarihiniz kaç bende karıştırdım :)
oy oy bebeğim bnm kiz kiyamam sana..uzme kndini bak sizin cok azicik kaldi cok yakinda hepsi biticek.. ciddi adımlar atilicak inşallah bundan sonra özlem olmayacak :)kizlar gunaydin..
yazdiklarinizi okudum surekli agliyorum gibi seyler yazmissiniz. ben ilk gittiginde bayilana kadar agladim dogrudur.. 1 ay neredeyse hergun agladim. ama sonra alistim ozlemden aglamiyorum sabrediyorum.
biz zaten 4 yildir sabrediyoruz, oyuzden belki de artik zorlanmiyoruz.. iki kati ozlem cekiyoruz. hem askerden donmesini tekrar "normale" donmeyi hem de iki hafta da olsa beraber olmayi vakit gecirmeyi.
bu yaz kuzenim yuzunden sadece 10 kez gorusebildik.. koskoca 1 senede 10 gun. dusunebiliyormusunuz?
sizi teselli etmek icin yazacaktim bu yaziyi ama benim daha cok teselliye ihtiyacim varmis onu anladim kusura bakmayin.
Ben sna vrrm moral kuzu:) ALLAHin iznyle gelckler sabrdlm bz dua edlm kuzumhi veremem ki kuzu farkındayım yani :)
aminnn kuzummmm çok sağolll :)Ben sna vrrm moral kuzu:) ALLAHin iznyle gelckler sabrdlm bz dua edlm kuzum
Ne demek tatlm sende sagol:)aminnn kuzummmm çok sağolll :)
Cok haklan cnm sukretmek lazm askerr dha gitmyen sevgililer napsn bizm sansmz dha iyi ki gittiler sukur:) valla kuzu isterdm ustlenmyi ama bnde calsyrm vaktim olmaz.s son olarkta iyim cok sukr oturyrm haftasonun tadini cikartyrm:) sen naslsn napyrsn tatlm.-kızlar merhabalar ancak gelebildim. öncelikle sizinle şunu net bir şekilde paylaşmalıyım ki şafak attırma işi beni zorluyor şöyle ki zorluyor attıracağız diye konuşuyoruz ama insanlık hali ya sürekli bir şey çıkıyor aksıyor bu da beni rahatsız ediyor mağdur ediyor gibi hissediyorum sizi o yüzden ben bu işin üstesinden gelirim diyen biri varsa o attırabilir çünkü ben haftasonu bile vakit bulamıyorsam haftaiçi imkansız bu işi üstlenmem, çalışma saatlerim değişti geliyorum yemek faslı çay faslı askerimle konuşma faslı direkt yatıyorum vaktim kalmıyor malesef ki velhasıl kelam bu işi üstlenmek isteyen arkadaş varsa tekliflere açığım
-ki şunu da belirteyim geçmiş sayfaları okudum da askerlik kısası uzunu yakını uzağı herkese farklı şekilde işler askerlik herkes için farklı geçer.. ne olursa olsun halimize şükredelim. ve okuduğum kadarıyla öyle olsaydı da böyle olsaydı vs. tarzı konuşmalar geçmiş kızlar ne olsun bu saatten sonra değiştiremeyiz bu yarenlik bizim yarenliğimiz bu askerlik bizim askerliğimiz ve en sonunda teskereler bizim teskerelerimiz olacakkk Allahın izniyle çooook şükür bugünlerimizeee Rabbim bunu nasip ettiyse vardır bir hayır
-ve son olarak ee nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım?
Çok sevindim iyi olmana :)iyiyim tatlimmmm cok cok iyiyim allahima coook sukur:) sen nasilsin bakiim
bebeğim 11 agustos tu bizim sulus doğru sayiyodum bn ama istirahat mi ne düşüluyomus ..sen dönüşü yanlış hesapliyosun dedi bnmde isime geldi valla:)
Öyle kuzum oldu bi tartışma boş yere..-kızlar merhabalar ancak gelebildim. öncelikle sizinle şunu net bir şekilde paylaşmalıyım ki şafak attırma işi beni zorluyor şöyle ki zorluyor attıracağız diye konuşuyoruz ama insanlık hali ya sürekli bir şey çıkıyor aksıyor bu da beni rahatsız ediyor mağdur ediyor gibi hissediyorum sizi o yüzden ben bu işin üstesinden gelirim diyen biri varsa o attırabilir çünkü ben haftasonu bile vakit bulamıyorsam haftaiçi imkansız bu işi üstlenmem, çalışma saatlerim değişti geliyorum yemek faslı çay faslı askerimle konuşma faslı direkt yatıyorum vaktim kalmıyor malesef ki velhasıl kelam bu işi üstlenmek isteyen arkadaş varsa tekliflere açığım
-ki şunu da belirteyim geçmiş sayfaları okudum da askerlik kısası uzunu yakını uzağı herkese farklı şekilde işler askerlik herkes için farklı geçer.. ne olursa olsun halimize şükredelim. ve okuduğum kadarıyla öyle olsaydı da böyle olsaydı vs. tarzı konuşmalar geçmiş kızlar ne olsun bu saatten sonra değiştiremeyiz bu yarenlik bizim yarenliğimiz bu askerlik bizim askerliğimiz ve en sonunda teskereler bizim teskerelerimiz olacakkk Allahın izniyle çooook şükür bugünlerimizeee Rabbim bunu nasip ettiyse vardır bir hayır
-ve son olarak ee nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım?
ya benim için farketmez hani hoşuna gidiyordu çoğu kişinin o yüzden üstlenmek isteyen varsa dedimCok haklan cnm sukretmek lazm askerr dha gitmyen sevgililer napsn bizm sansmz dha iyi ki gittiler sukur:) valla kuzu isterdm ustlenmyi ama bnde calsyrm vaktim olmaz.s son olarkta iyim cok sukr oturyrm haftasonun tadini cikartyrm:) sen naslsn napyrsn tatlm.
iş yeriyle mesafem uzadı canım o yüzden evden daha erken çıkıyorum daha geç giriyorumÖyle kuzum oldu bi tartışma boş yere..
İyiyimm ben sen napıyosun calısma saatlerin nasıl değiştiki canım? daha mı geç cıkıyosun artık.
Hehe dedikodu falan yapmssnzde :) bnde gtmk istdm kaynanama cagrdi ama forstm olmadi bde grbm gidpte bulastrmaym hepsne dedmya benim için farketmez hani hoşuna gidiyordu çoğu kişinin o yüzden üstlenmek isteyen varsa dedimoh en iyisiii bizde de kayınvalidem vardı az önce gitti annem o ben oturduk sohbet muhabbet
iş yeriyle mesafem uzadı canım o yüzden evden daha erken çıkıyorum daha geç giriyorum
hadi ya.. zor olacak ama alışırsın bebegim . Zaten askerin gelince evlendiğinizde aynı yerde devammı ediceksin değiştiricekmisinya benim için farketmez hani hoşuna gidiyordu çoğu kişinin o yüzden üstlenmek isteyen varsa dedimoh en iyisiii bizde de kayınvalidem vardı az önce gitti annem o ben oturduk sohbet muhabbet
iş yeriyle mesafem uzadı canım o yüzden evden daha erken çıkıyorum daha geç giriyorum
degisir belki kuzu bizde beraber sayiyoduk sonra degisti aman cogalmasinda:)Bizim de 11 ağustos bebegim ben bugün 260 diyorum sevdicek de öyle diyor bizimki doğru herhalde :)
hiç sorma birazcık yaptık hihihHehe dedikodu falan yapmssnzde :) bnde gtmk istdm kaynanama cagrdi ama forstm olmadi bde grbm gidpte bulastrmaym hepsne dedm
alışırım canım başka şansım yok, sözleşme zamanı işte şube değişikliği yapabilirim canım Ağustos Eylül gibi veya Hazirandanhadi ya.. zor olacak ama alışırsın bebegim . Zaten askerin gelince evlendiğinizde aynı yerde devammı ediceksin değiştiricekmisin
degisir belki kuzu bizde beraber sayiyoduk sonra degisti aman cogalmasinda:)
aynn kuzu:) 200 ler bitsin artikay evet bebeğim çoğalmasın da azalabilir :)
aynn kuzu:) 200 ler bitsin artik
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun kuzumhiç sorma birazcık yaptık hihihay doğrudur kuzum iyileşince gidersin artık
alışırım canım başka şansım yok, sözleşme zamanı işte şube değişikliği yapabilirim canım Ağustos Eylül gibi veya Hazirandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?