2014 Yarenleri! :)

aynen bende ustaya teslim ederken demiştim kıskançlık krizine girdi şakasına bile tahammülü yoktu :) 2 gün az gibi dursada en güzel şekilde geçir tatlım ya sizin aileler biliyodu zaten dimi :)
Aynen kuzum biz gidp alcaz ksmetse biliyorlar gitmeden soz takldi hatta. Bnm askerde kiskanc ama saka durumlarna pek bsey demiyor:)

Aynen kuzum biz gidp alcaz ksmetse biliyorlar gitmeden soz takldi hatta. Bnm askerde kiskanc ama saka durumlarna pek bsey demiyor:)
ooo çok güzel o zaman yaa bizim cenaze dolayısıyla olamamıştı sonrada hastane :/ nasip değilmiş. ben 35 gün hastaneye gittim ama bi kez bile yukarı çıkamadım bi kez şaka ile yukarı çıkayım burası soğuk dedim çık ışık hızıyla inersin valla dedi :) daha da cesaret edemedim :)

canım ne guzel ne saf duygular yazdıkların.. Bunları bi kagıda dökmeni ve geldiğinde ona okutmanı tavsiye ederim. Gözlerim doldu benim bile.. O kadar cok sey buldumki kendimde yazdıklarında.. Sevdiği yemekleri yiyemez olmustum onun o orda yiyemiyor diye.. Beni de hep kapımın önunden alırdı saatlerce beklerdi hazırlanmamı. Bazen cıktıgımda karsımda o olsa şimdi diyorum.. İnsan eksikliğini fazlasıyla hissediyo gunluk hayatta..

Kuzum ALLAHin iznyle olur geldgnde insallah ALLAH gonlune gore versn tatlm. Enistede saka da olsa istmyr demk sylenmesini :)

Günlük tutuyorum gelince ona vermek için. Zaten yazmasam iyice patlayacak gibi oluyorum. Kadın olmanın verdiği duygular da var. Doğuştan anaç bir yapımız var ve onlara hiç kıyamıyoruz. Mesela ben askere gitsem, o beklese evet çok özler üzülür; ama günlük tutsa şunu yazar "Orada biraz zorluk çekte değerimi anla", "Sen kırmızı et yemezdin ya Peri, ordaki yemeklerden sonra burda nasıl saldırırsın kırmızı ete" tarzı şeyler yazardı. Ama biz kadınlar duygusalız işte. :)

yok yaaa mümkünatı yok askerd
Kuzum ALLAHin iznyle olur geldgnde insallah ALLAH gonlune gore versn tatlm. Enistede saka da olsa istmyr demk sylenmesini :)
en öncede vardı ama gittikten sonra fenalarda bende yapmıyorum artık bıraktım :) ama büyük konuştum ben kıskanç sevgili istemem dedim geldi buldu iyikide buldu :) öyle yaa nasipde varsa inşallah olur :)

Offf be ne yazmssn oyle cnm duyfulandm yaaa osyana girdm yemn ederm.keske yanmzda olsalar bu ozlem bu hasretlk cok agir gelyor insana cok kotu olyor. Sevgililer gornce ufak tebessum edyrm snra bi huzun dolyor icim. Gelselerdi bi rahatlasydk :/

çok güzel anlatmışsın canımmm yaaa hakkaten öyleler daha düz yazıyolar sanırım :)

hahaha ya super yazmıssın gercekten de öyle yaa.. Yazsa yazsa ayda bi iki kere yazar o da Oranı buranı açıkta bırakma beline dikkat err komutanlarla içli dışlı olma falan yazardı Kadınsal bişey bu dediğin gibi cok duygusalız anacım. Bende gunluk tutuyorum gıttıgı gunden beri şimdi acıp okudukca ıcıme su serpiliyor vallahi. Ne gunlerden gecmişiz diye..

Cnm bnde istmzdm bana cok karsrdi kiyafetime olsun.. inan acik giyinen bi insanda dglm kotlarma karsyrdu ablrm o kdr karsmyrdu ilk baslarda zorlandm alisk olmdgm bi durumdu cnku:) ama alstm artk iuikde bnmde karsma ckti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…