Aynen kuzum biz gidp alcaz ksmetse biliyorlar gitmeden soz takldi hatta. Bnm askerde kiskanc ama saka durumlarna pek bsey demiyor:)aynen bende ustaya teslim ederken demiştim kıskançlık krizine girdi şakasına bile tahammülü yoktu :) 2 gün az gibi dursada en güzel şekilde geçir tatlım ya sizin aileler biliyodu zaten dimi :)
Sonunu dedin ya sonu cok üzünçlü diye spoiler a girdi accuıkNeden cnm
Aynen cnm puani dusukleri izleme ztn guzel olmuyor cnku:) ama mama yi tavsye ederm cok gzlmamayı izlemedim galiba .. Evet korku kapanını izledim . Şimdi nete her aksam bakıyorum imbd puanı dusuk cogunun ya ızleyesım gelmıyo oyle olunca:)
Bidaha izliuesim geldi bak...Sonunu dedin ya sonu cok üzünçlü diye spoiler a girdi accuık
ooo çok güzel o zaman yaa bizim cenaze dolayısıyla olamamıştı sonrada hastane :/ nasip değilmiş. ben 35 gün hastaneye gittim ama bi kez bile yukarı çıkamadım bi kez şaka ile yukarı çıkayım burası soğuk dedim çık ışık hızıyla inersin valla dedi :) daha da cesaret edemedim :)Aynen kuzum biz gidp alcaz ksmetse biliyorlar gitmeden soz takldi hatta. Bnm askerde kiskanc ama saka durumlarna pek bsey demiyor:)
canım ne guzel ne saf duygular yazdıkların.. Bunları bi kagıda dökmeni ve geldiğinde ona okutmanı tavsiye ederim. Gözlerim doldu benim bile.. O kadar cok sey buldumki kendimde yazdıklarında.. Sevdiği yemekleri yiyemez olmustum onun o orda yiyemiyor diye.. Beni de hep kapımın önunden alırdı saatlerce beklerdi hazırlanmamı. Bazen cıktıgımda karsımda o olsa şimdi diyorum.. İnsan eksikliğini fazlasıyla hissediyo gunluk hayatta..Bu gece her zamankinden daha melankolik bir havadayım. İlk otobüse binip, askerlik yerine yola çıktığında üzgün ve şoktaydım. Şimdi o şoku atlattım ama hala hüznüm aynı. Her sabah, bu sefer alıştım artık askerde olmana diyorum. Çünkü gün içinde öyle yoğun oluyorum ki dikkatim dağılıyor ve alışmışım gibi geliyor. Taa ki, boş bir anım olup, özlemin beni esir alana kadar. Farkında olmadan gözlerim doluyor, çok özlüyorum. Sabah kahvaltıda menemen oluyor mesela, boğazımdan geçmiyor. Biliyorum ki sen çok seviyorsun menemeni ve orada yiyemiyorsun. Sonra aklıma birden, botlarının ayağını vurduğu aklıma geliyor. Ağlamamak için zor tutuyorum. Öylesine benim bir parçam olmuşsun ki, çektiğin zorlukları ve acıları taa içimde hissediyorum. Geçen gün her zamanki gibi aynı durakta okula gitmek için indim. Bazen sürpriz yapıp beni köşede beklerdin ya, sanki yine sürpriz yapıp karşıma çıkacaksın gibi hissediyorum. Yürüdüğüm yolları düne kadar seninle yürürken, şimdi yalnız yürüyorum. El ele dolaşan sevgilileri görünce çok kıskanıyorum. Sonra askerden dönünce acısını çıkaracağız diyorum. Sonra kafam ve kalbim başka bir şeye atlıyor, aklıma ufak tartışmalarda sana attığım tripler geliyor. Hani sana kızardım da başımı çevirirdim başka yöne, o anların pişmanlığını yaşıyorum. Evet 2 dakika başımı çevirmiş olurdum ama şimdi o 2 dakikayı öyle arıyorum ki. Şu an 2 dakika senin gözlerine bakıp, sarılıp öpmek için neleri feda etmezdim bir bilsen... Nöbette üşüyorsun ya benimde içim üşüyor. 20 gün geçti, herkes biter geçer diyor ama hala 148 gün duruyor. 20 gün bile zor geçti, 148 gün nasıl geçer. Doğum gününde yanında olamayacağım, yıl dönümümüzde... Hala elim telefona gidiyor. Hala sabahları heyecanla telefona bakıyorum. İnsanoğlu çok farklı varlık. İyi olan her şeye alışırken, kötü olan zor olana alışamıyoruz. Sesini, ellerini, bakışlarını, sarılmalarını, öpmelerini öyle özledim ki... Keşke 148 gün boyunca deliksiz uyusam ve uyandığımda karşımda sen olsan. Seni bu gecede çok arıyorum, dün ve ondan önceki gün, daha önceki günler olduğu gibi. Seni seviyorum bitanem... İyi geceler aşkım.
Şu an şu yazdıklarımı ona söylemek isterdim ama söyleyemiyorum. İmkanımda olsa söylemezdim o üzülmesin diye. Off sevdiklerimiz dönse de komple rahatlasak kızlar...
Aç izle kız bulmuşsun cumartesiyi ne güzell.. bende korku filmi izlemeyi dusunuyodum ama yemıyor sankiBidaha izliuesim geldi bak...
Ihtiyar delikanlıyı izledin mi....Bidaha izliuesim geldi bak...
Ihtiyar delikanlıyı izle çok sasıracaksın izlemediysen mutlaka izle derimAç izle kız bulmuşsun cumartesiyi ne güzell.. bende korku filmi izlemeyi dusunuyodum ama yemıyor sanki
Kuzum ALLAHin iznyle olur geldgnde insallah ALLAH gonlune gore versn tatlm. Enistede saka da olsa istmyr demk sylenmesini :)ooo çok güzel o zaman yaa bizim cenaze dolayısıyla olamamıştı sonrada hastane :/ nasip değilmiş. ben 35 gün hastaneye gittim ama bi kez bile yukarı çıkamadım bi kez şaka ile yukarı çıkayım burası soğuk dedim çık ışık hızıyla inersin valla dedi :) daha da cesaret edemedim :)
korku filmimi bu ? merak ettim cokmu korkuncluu ?Ihtiyar delikanlıyı izle çok sasıracaksın izlemediysen mutlaka izle derim
canım ne guzel ne saf duygular yazdıkların.. Bunları bi kagıda dökmeni ve geldiğinde ona okutmanı tavsiye ederim. Gözlerim doldu benim bile.. O kadar cok sey buldumki kendimde yazdıklarında.. Sevdiği yemekleri yiyemez olmustum onun o orda yiyemiyor diye.. Beni de hep kapımın önunden alırdı saatlerce beklerdi hazırlanmamı. Bazen cıktıgımda karsımda o olsa şimdi diyorum.. İnsan eksikliğini fazlasıyla hissediyo gunluk hayatta..
hımm bi mama ya bide ihtiyar delikanlıya bakıcamm bebegım sagol :)Aynen cnm puani dusukleri izleme ztn guzel olmuyor cnku:) ama mama yi tavsye ederm cok gzl
Korku değil ole bi Adam'ı 20 sene 4 duvarını içini kapatıyorlar gerisini solemeyim sebebini sonunda ogreniyonkorku filmimi bu ? merak ettim cokmu korkuncluu ?
en öncede vardı ama gittikten sonra fenalarda bende yapmıyorum artık bıraktım :) ama büyük konuştum ben kıskanç sevgili istemem dedim geldi buldu iyikide buldu :) öyle yaa nasipde varsa inşallah olur :)Kuzum ALLAHin iznyle olur geldgnde insallah ALLAH gonlune gore versn tatlm. Enistede saka da olsa istmyr demk sylenmesini :)
Offf be ne yazmssn oyle cnm duyfulandm yaaa osyana girdm yemn ederm.keske yanmzda olsalar bu ozlem bu hasretlk cok agir gelyor insana cok kotu olyor. Sevgililer gornce ufak tebessum edyrm snra bi huzun dolyor icim. Gelselerdi bi rahatlasydk :/Bu gece her zamankinden daha melankolik bir havadayım. İlk otobüse binip, askerlik yerine yola çıktığında üzgün ve şoktaydım. Şimdi o şoku atlattım ama hala hüznüm aynı. Her sabah, bu sefer alıştım artık askerde olmana diyorum. Çünkü gün içinde öyle yoğun oluyorum ki dikkatim dağılıyor ve alışmışım gibi geliyor. Taa ki, boş bir anım olup, özlemin beni esir alana kadar. Farkında olmadan gözlerim doluyor, çok özlüyorum. Sabah kahvaltıda menemen oluyor mesela, boğazımdan geçmiyor. Biliyorum ki sen çok seviyorsun menemeni ve orada yiyemiyorsun. Sonra aklıma birden, botlarının ayağını vurduğu aklıma geliyor. Ağlamamak için zor tutuyorum. Öylesine benim bir parçam olmuşsun ki, çektiğin zorlukları ve acıları taa içimde hissediyorum. Geçen gün her zamanki gibi aynı durakta okula gitmek için indim. Bazen sürpriz yapıp beni köşede beklerdin ya, sanki yine sürpriz yapıp karşıma çıkacaksın gibi hissediyorum. Yürüdüğüm yolları düne kadar seninle yürürken, şimdi yalnız yürüyorum. El ele dolaşan sevgilileri görünce çok kıskanıyorum. Sonra askerden dönünce acısını çıkaracağız diyorum. Sonra kafam ve kalbim başka bir şeye atlıyor, aklıma ufak tartışmalarda sana attığım tripler geliyor. Hani sana kızardım da başımı çevirirdim başka yöne, o anların pişmanlığını yaşıyorum. Evet 2 dakika başımı çevirmiş olurdum ama şimdi o 2 dakikayı öyle arıyorum ki. Şu an 2 dakika senin gözlerine bakıp, sarılıp öpmek için neleri feda etmezdim bir bilsen... Nöbette üşüyorsun ya benimde içim üşüyor. 20 gün geçti, herkes biter geçer diyor ama hala 148 gün duruyor. 20 gün bile zor geçti, 148 gün nasıl geçer. Doğum gününde yanında olamayacağım, yıl dönümümüzde... Hala elim telefona gidiyor. Hala sabahları heyecanla telefona bakıyorum. İnsanoğlu çok farklı varlık. İyi olan her şeye alışırken, kötü olan zor olana alışamıyoruz. Sesini, ellerini, bakışlarını, sarılmalarını, öpmelerini öyle özledim ki... Keşke 148 gün boyunca deliksiz uyusam ve uyandığımda karşımda sen olsan. Seni bu gecede çok arıyorum, dün ve ondan önceki gün, daha önceki günler olduğu gibi. Seni seviyorum bitanem... İyi geceler aşkım.
Şu an şu yazdıklarımı ona söylemek isterdim ama söyleyemiyorum. İmkanımda olsa söylemezdim o üzülmesin diye. Off sevdiklerimiz dönse de komple rahatlasak kızlar...
çok güzel anlatmışsın canımmm yaaa hakkaten öyleler daha düz yazıyolar sanırım :)Günlük tutuyorum gelince ona vermek için. Zaten yazmasam iyice patlayacak gibi oluyorum. Kadın olmanın verdiği duygular da var. Doğuştan anaç bir yapımız var ve onlara hiç kıyamıyoruz. Mesela ben askere gitsem, o beklese evet çok özler üzülür; ama günlük tutsa şunu yazar "Orada biraz zorluk çekte değerimi anla", "Sen kırmızı et yemezdin ya Peri, ordaki yemeklerden sonra burda nasıl saldırırsın kırmızı ete" tarzı şeyler yazardı. Ama biz kadınlar duygusalız işte. :)
hahaha ya super yazmıssın gercekten de öyle yaa.. Yazsa yazsa ayda bi iki kere yazar o da Oranı buranı açıkta bırakma beline dikkat err komutanlarla içli dışlı olma falan yazardıGünlük tutuyorum gelince ona vermek için. Zaten yazmasam iyice patlayacak gibi oluyorum. Kadın olmanın verdiği duygular da var. Doğuştan anaç bir yapımız var ve onlara hiç kıyamıyoruz. Mesela ben askere gitsem, o beklese evet çok özler üzülür; ama günlük tutsa şunu yazar "Orada biraz zorluk çekte değerimi anla", "Sen kırmızı et yemezdin ya Peri, ordaki yemeklerden sonra burda nasıl saldırırsın kırmızı ete" tarzı şeyler yazardı. Ama biz kadınlar duygusalız işte. :)
Cnm bnde istmzdm bana cok karsrdi kiyafetime olsun.. inan acik giyinen bi insanda dglm kotlarma karsyrdu ablrm o kdr karsmyrdu ilk baslarda zorlandm alisk olmdgm bi durumdu cnku:) ama alstm artk iuikde bnmde karsma ckti:)yok yaaa mümkünatı yok askerd
en öncede vardı ama gittikten sonra fenalarda bende yapmıyorum artık bıraktım :) ama büyük konuştum ben kıskanç sevgili istemem dedim geldi buldu iyikide buldu :) öyle yaa nasipde varsa inşallah olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?