Tamam tatlm ne demek sende sagol:)hımm bi mama ya bide ihtiyar delikanlıya bakıcamm bebegım sagol :)
ben de aynı durumdayım sürekli kaldığım arkadaşlarıma gitmeme bile karşı çıktı zamanla aştık çok şükür bazı şeyleri çünkü arkadaşlarım ona tepkili olacaktı ki bunu istemem aştık ama denge kurana kadar da canım çıktı :) ben babamdan abimden görmediğimi gördüm ama şimdi onu bile özlüyorummm :/Cnm bnde istmzdm bana cok karsrdi kiyafetime olsun.. inan acik giyinen bi insanda dglm kotlarma karsyrdu ablrm o kdr karsmyrdu ilk baslarda zorlandm alisk olmdgm bi durumdu cnku:) ama alstm artk iuikde bnmde karsma ckti:)
aa şimdi hatırladım izledim ben o filmi.. hani iki lucuk kızı bi kadın cin buyutuyodu falan.. guzel filmd i:)Tamam tatlm ne demek sende sagol:)
Aynem cnm o flm:)flm ismi duyunca bnde arda hatrlmyrm ama fragmanina baknca oyle hatrlyrm bnde:)aa şimdi hatırladım izledim ben o filmi.. hani iki lucuk kızı bi kadın cin buyutuyodu falan.. guzel filmd i:)
Aynen kuzum baslarda tanimyr insan tam haliyle kiskanc olyorlr fazlasyla zaman olerledkce guven artyor bi nevi bazi seyleri asyorz:) wala bnde cok ozluyrm cnm .s cok zor gelyor bana .sben de aynı durumdayım sürekli kaldığım arkadaşlarıma gitmeme bile karşı çıktı zamanla aştık çok şükür bazı şeyleri çünkü arkadaşlarım ona tepkili olacaktı ki bunu istemem aştık ama denge kurana kadar da canım çıktı :) ben babamdan abimden görmediğimi gördüm ama şimdi onu bile özlüyorummm :/
Ne guzl cnm byle etkinlk yapmak. Bnde haftasinlri ayrlyblrsem isomdn dolayi bira skntili gbi olrsa spora yazlcm :). ALLAH rahtlk versn cnm iyi gecelerKızlar ben yatıyorum. Yarın sabah yürüyüş yapmam lazım, okumam gereken makalemi de bitirirsem belki fitnessa giderim. Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi fitnessa gidiyorum ama geri kalan günler tembellik ediyorum. Ne anladım bu işten :) Neyse... Kendinize iyi bakın. İyi geceler hepinize.
gitti gideli dışarı çıkamıyorum ya haber vermeden çıkmamak için tel kullanıyo ama normal süreç gibi olmuyo işte :):Aynen kuzum baslarda tanimyr insan tam haliyle kiskanc olyorlr fazlasyla zaman olerledkce guven artyor bi nevi bazi seyleri asyorz:) wala bnde cok ozluyrm cnm .s cok zor gelyor bana .s
Sorma bu banada olyor. Gitmedn konstk belli yerlere gitmemi istemdgni belrtti gtmemi istdgi yerlrde syledi gez dedi kalma evde bi hafta sonun var calsyn eve tikali kalma falan ama bn gene cikamyrm dogru duzgn tuhaf olyorm:)gitti gideli dışarı çıkamıyorum ya haber vermeden çıkmamak için tel kullanıyo ama normal süreç gibi olmuyo işte :):
aynen çıksan napcan ki el ele sevgili modelleri görcen eve döncenSorma bu banada olyor. Gitmedn konstk belli yerlere gitmemi istemdgni belrtti gtmemi istdgi yerlrde syledi gez dedi kalma evde bi hafta sonun var calsyn eve tikali kalma falan ama bn gene cikamyrm dogru duzgn tuhaf olyorm:)
Evet cnm iyi moral veryon yaaynen çıksan napcan ki el ele sevgili modelleri görcen eve döncen
Kuzum ya Kıyamam haklisn insam belli bi zamandn sonra alisyor alismak zorunda. Aglamak cozzum degil aglaynca gelmiyorlr o yizden moralimizi yuksek tutalim ki zaman bize eziyet dgl gzl bi sekilde gecsin. ALLAH seninde gonlune gore versn cnmkizlar gunaydin..
yazdiklarinizi okudum surekli agliyorum gibi seyler yazmissiniz. ben ilk gittiginde bayilana kadar agladim dogrudur.. 1 ay neredeyse hergun agladim. ama sonra alistim ozlemden aglamiyorum sabrediyorum.
biz zaten 4 yildir sabrediyoruz, oyuzden belki de artik zorlanmiyoruz.. iki kati ozlem cekiyoruz. hem askerden donmesini tekrar "normale" donmeyi hem de iki hafta da olsa beraber olmayi vakit gecirmeyi.
bu yaz kuzenim yuzunden sadece 10 kez gorusebildik.. koskoca 1 senede 10 gun. dusunebiliyormusunuz?
sizi teselli etmek icin yazacaktim bu yaziyi ama benim daha cok teselliye ihtiyacim varmis onu anladim kusura bakmayin.
kizlar bn yanlış sayiyomusum ya safak atarsa 258 mis:)
Gunaydin sekerim aynen tatlm sabrdelm baska bsey gelmz elmzdm bde motive olalm sporda yaptm smdi bugn huzurlu hssdyrm kendmi heheGünaydın güzellerrr :) haftasonu olduğu için içimiz biraz daha fazla sıkkın ama sabretmek zorundayızAilemizin sevdiceklerimizin kendimizin sağlığına iyiliğine huzurumuza şükredelim sabredelim bacılarr
Gunaydin sekerim aynen tatlm sabrdelm baska bsey gelmz elmzdm bde motive olalm sporda yaptm smdi bugn huzurlu hssdyrm kendmi hehe
İste oyle dusunme kuzum dusunrsen zaman gecmez sabrdlm ALLAHin iznyle gelckler insllh:)Maşallah arkadaşım ben duş almaya üşendim vallaBana pazar günleri ayrı bir hüzün çöküyor ya sabırrr sabırrr
İste oyle dusunme kuzum dusunrsen zaman gecmez sabrdlm ALLAHin iznyle gelckler insllh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?