Canım askeriyenin nasıl olduğunu bilemem ama Balıkesir güzeldir bi sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum hadi bakalım hayırlısı olsunnnn
çok teşekkür ederim kızlarherhangi bir fikrim yok kuzum, ama hakkınızda hayırlısı olmuştur umarım bebeğim
ben şafagı yalnış hesaplıyorum yakızlarrrozgeemre yarenimizz attıracak şafaklarııı, ona yardımcı olalım elimizden geldiğincee vee şafakları alalım haydi bakalııım atarsa şafakları söylüyoruz unutmayalım
ATARSA 161
iyim tatlimm oyle takiliyorm.. sanirim bnm safakcik 345.. kafam karisti bi cozemedim ben bu isi yaa:)iyiyim canım müzik dinliyorumm sen napıyosun hoşgeldiiin
bebis yaa beni 200lere merhaba demek isteyenler kategorisine koyabilirmisin:) motive olayim ordan azcikKızlaarr şimdi şafak tablosunda isimleri olmayan yada şafaklarda değişik yapmak isteyenlerrrrrr var mıııı
bebis yaa beni 200lere merhaba demek isteyenler kategorisine koyabilirmisin:) motive olayim ordan azciktabii mumkunse tatlis sana zahmet olmazsa..
sen de iyiki varsın canıımm,amiinçok teşekkür ederim kızlar
motive ettiniz beni :) :)
iyiki varsınız sizler
inşallah en hayırlısı olurr
kuzum ne zaman sülüsünüz hesaplayayım benben şafagı yalnış hesaplıyorum ya
ne zaman sülüsü canım söyle hesaplayayımiyim tatlimm oyle takiliyorm.. sanirim bnm safakcik 345.. kafam karisti bi cozemedim ben bu isi yaa:)
4kasim baslangic,6kasim bitis tatlim ama 7kasimda teslim oldu..sen de iyiki varsın canıımm,amiin
kuzum ne zaman sülüsünüz hesaplayayım ben
ne zaman sülüsü canım söyle hesaplayayım
Kızlaarr şimdi şafak tablosunda isimleri olmayan yada şafaklarda değişik yapmak isteyenlerrrrrr var mıııı
atarsa 348 değil mi kuzum?4kasim baslangic,6kasim bitis tatlim ama 7kasimda teslim oldu..
4kasim baslangic,6kasim bitis tatlim ama 7kasimda teslim oldu..
Beni de ekler misin canımm
$: 147 :)
Yarın 146 yani öylemi yoksaaa atarsa mı 147
kuzum cıkmak zorunda kaldım bebegm ya kusura bkmasen de iyiki varsın canıımm,amiin
kuzum ne zaman sülüsünüz hesaplayayım ben
ne zaman sülüsü canım söyle hesaplayayım
Wala kuzum bi bilgm yok ama tahmn ettgm kadryla korklckta bse yok iyi yerdr insallahselam kızlar
erkek arkadaşımın usta birliği belli olmuş
Balıkesir Bandırma 6. ana jet üs. Komutanlıgında yapacakmış
Nasıl bir yerdir bilgisi olan var mı acaba
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki
Merba tatlm napm kahve iciom gel buyur:) sen napiosuunmerhabaaaa kizlaaaar :) napiosunuuuuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?