hahahAynen vala hahaha nyse bu hafta gelyr soru yagmuruna tutarm bn hesplarm yaninda hehedd
Evet kuzu sesilyanin da gelio bldgm kadryla onun 7gun gelio bnm asker 2gunlgne gelcek tatlmhahahbir kaç kişinin daha geliyor galiba bu haftasonu askeriii
:) ooooh afiywt olsun kuzuuu severim kahveyi.. ozellikle turk kahvesine yemekten sonralari bayilirim:) aaah ah sevdicegimle karsilikli icmek vardi simdiiiMerba tatlm napm kahve iciom gel buyur:) sen napiosuun
Iyi aksamlar tatlim iyi diyelm iyi olalim:) sen nasilsnnnn.Iyi aksamlar canlarim. Nasilsiniz?
Aynenbnde turk kahvesi cok sevrm tatlm bnde dmk istrdm askermle icblsydm die ama o hic sevmez:):) ooooh afiywt olsun kuzuuu severim kahveyi.. ozellikle turk kahvesine yemekten sonralari bayilirim:) aaah ah sevdicegimle karsilikli icmek vardi simdiii
iyi akşamlar çoook iyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsııın?Iyi aksamlar canlarim. Nasilsiniz?
ohh olsun canım çok şükür ben de askerime gidiyorum Cuma akşamı nasipsee bu hafta kavuşma haftası galibaaaEvet kuzu sesilyanin da gelio bldgm kadryla onun 7gun gelio bnm asker 2gunlgne gelcek tatlm
Aynen kuzum cok sevndm adinada aynen bulusma haftasiiyi akşamlar çoook iyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsııın?
ohh olsun canım çok şükür ben de askerime gidiyorum Cuma akşamı nasipsee bu hafta kavuşma haftası galibaaa
iyim allaha sukur tatlim.. az evvel sevdigimle konustum oooh kendime geldimIyi aksamlar canlarim. Nasilsiniz?
allah iyilik versin kuzum. bende iyiyim sukur oyalanacak seyler buluyorum kendime :)Iyi aksamlar tatlim iyi diyelm iyi olalim:) sen nasilsnnnn.
allah iyilik versin tatlim bende sukr iyiyim ne olsun :)iyi akşamlar çoook iyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsııın?
ohh olsun canım çok şükür ben de askerime gidiyorum Cuma akşamı nasipsee bu hafta kavuşma haftası galibaaa
sanada allah iyilik versin kuzum :) oh gozun aydin canim.. bende iyiyim sukur canim bi bakayim dedim napiyo benimkiler :)iyim allaha sukur tatlim.. az evvel sevdigimle konustum oooh kendime geldimsen.nasilsin?
agzinin tadini bilmiyo demekki enisteAynenbnde turk kahvesi cok sevrm tatlm bnde dmk istrdm askermle icblsydm die ama o hic sevmez:)
Iyi yaptn tatlm yoksa zaman gecmiyor inan. Tayzmgl geldi sabhtn aksamladlr sohbt muhabbt derken bugunde bitirdk sukur:))allah iyilik versin kuzum. bende iyiyim sukur oyalanacak seyler buluyorum kendime :)
allah iyilik versin tatlim bende sukr iyiyim ne olsun :)
sanada allah iyilik versin kuzum :) oh gozun aydin canim.. bende iyiyim sukur canim bi bakayim dedim napiyo benimkiler :)
AYNEN DOGru kuzum agizlarnin tadlarni bilmiyorlar. Isteme gununde icerken bana bakti sevmyr yaa haha oh olsun brazda tuz karstrdm adettendiragzinin tadini bilmiyo demekki enistehihii saka tatlim saka:) turk kahvesini herkes sevmiyo sanirim bnm bi arkadas var 1yudum sey icin agzimi bulastirdgma degmez diyo kiz:) hiiih ne kacirdiklarini bilmiyolarki
Ayne kuzum :) oh ne guzel aileyle vakit gecirmek cok iyi geliyo gercekten :) bende skntidan yarismaya katildim burda hayirlisiIyi yaptn tatlm yoksa zaman gecmiyor inan. Tayzmgl geldi sabhtn aksamladlr sohbt muhabbt derken bugunde bitirdk sukur:))
:) eveeeet buhafta kavusma haftasi sanirimmm.. sooon 5guuuun:) cuma gunu gozlerinin en derinine bakicam sevdigimin.. simmsiki sarilicam kokusunu icime cekiceeem:) deli gibi ozlediiim..iyi akşamlar çoook iyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsııın?
ayy yaşasıın bu hafta bize bitmez artıkkkAynen kuzum cok sevndm adinada aynen bulusma haftasi
amiin ya kızlar kim kahve içmiş anlamadım da benim de canım çekti yapıp gelicem şimdiallah iyilik versin kuzum. bende iyiyim sukur oyalanacak seyler buluyorum kendime :)
allah iyilik versin tatlim bende sukr iyiyim ne olsun :)
sanada allah iyilik versin kuzum :) oh gozun aydin canim.. bende iyiyim sukur canim bi bakayim dedim napiyo benimkiler :)
Yap gel tatlim oh afiyet olsun :) bende anlamadimm :)ayy yaşasıın bu hafta bize bitmez artıkkk
amiin ya kızlar kim kahve içmiş anlamadım da benim de canım çekti yapıp gelicem şimdi
biz Cumartesi sabahı kavuşuyoruz nasipse, çok şükür yaa çok şükür:) eveeeet buhafta kavusma haftasi sanirimmm.. sooon 5guuuun:) cuma gunu gozlerinin en derinine bakicam sevdigimin.. simmsiki sarilicam kokusunu icime cekiceeem:) deli gibi ozlediiim..
kaçırdım yani muhabbeti üşenmesem de yapsam keşke ama kalkarım birazdan şu şarkı bitsin hahahahYap gel tatlim oh afiyet olsun :) bende anlamadimm :)
Ben icyrdum kahve bttirdm ama.dYap gel tatlim oh afiyet olsun :) bende anlamadimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?