2014 Yarenleri! :)

Iyi aksamlar tatlim iyi diyelm iyi olalim:) sen nasilsnnnn.
allah iyilik versin kuzum. bende iyiyim sukur oyalanacak seyler buluyorum kendime :)
iyi akşamlar çoook iyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsııın?

ohh olsun canım çok şükür ben de askerime gidiyorum Cuma akşamı nasipsee bu hafta kavuşma haftası galibaaa
allah iyilik versin tatlim bende sukr iyiyim ne olsun :)
iyim allaha sukur tatlim.. az evvel sevdigimle konustum oooh kendime geldim sen.nasilsin?
sanada allah iyilik versin kuzum :) oh gozun aydin canim.. bende iyiyim sukur canim bi bakayim dedim napiyo benimkiler :)

Aynenbnde turk kahvesi cok sevrm tatlm bnde dmk istrdm askermle icblsydm die ama o hic sevmez:)
agzinin tadini bilmiyo demekki eniste hihii saka tatlim saka:) turk kahvesini herkes sevmiyo sanirim bnm bi arkadas var 1yudum sey icin agzimi bulastirdgma degmez diyo kiz:) hiiih ne kacirdiklarini bilmiyolarki

Iyi yaptn tatlm yoksa zaman gecmiyor inan. Tayzmgl geldi sabhtn aksamladlr sohbt muhabbt derken bugunde bitirdk sukur:))

agzinin tadini bilmiyo demekki eniste hihii saka tatlim saka:) turk kahvesini herkes sevmiyo sanirim bnm bi arkadas var 1yudum sey icin agzimi bulastirdgma degmez diyo kiz:) hiiih ne kacirdiklarini bilmiyolarki
AYNEN DOGru kuzum agizlarnin tadlarni bilmiyorlar. Isteme gununde icerken bana bakti sevmyr yaa haha oh olsun brazda tuz karstrdm adettendir

iyi akşamlar çoook iyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsııın?

ohh olsun canım çok şükür ben de askerime gidiyorum Cuma akşamı nasipsee bu hafta kavuşma haftası galibaaa
:) eveeeet buhafta kavusma haftasi sanirimmm.. sooon 5guuuun:) cuma gunu gozlerinin en derinine bakicam sevdigimin.. simmsiki sarilicam kokusunu icime cekiceeem:) deli gibi ozlediiim..

Aynen kuzum cok sevndm adinada aynen bulusma haftasi
ayy yaşasıın bu hafta bize bitmez artıkkk

amiin ya kızlar kim kahve içmiş anlamadım da benim de canım çekti yapıp gelicem şimdi

:) eveeeet buhafta kavusma haftasi sanirimmm.. sooon 5guuuun:) cuma gunu gozlerinin en derinine bakicam sevdigimin.. simmsiki sarilicam kokusunu icime cekiceeem:) deli gibi ozlediiim..
biz Cumartesi sabahı kavuşuyoruz nasipse, çok şükür yaa çok şükür yine de bu kadar ayrıntılı yazmayalım kuzum yaa görüşmeyecek olan da vardır muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…