kızlar ben şafagı yalnış hesaplyrm ya birde benmkini hesaplayınAtarsa 341
350mi kalio acep bende cok iyi blmiom kuzum ya 341 diom ama blki bnmde yanlstrkızlar ben şafagı yalnış hesaplyrm ya birde benmkini hesaplayın
yalnış söylüyorsn diyor erkek arkadaşım
6 kasım slüs tarihi
hahahhhahha ay canm ilahi ne güldürdün beni ya350mi kalio acep bende cok iyi blmiom kuzum ya 341 diom ama blki bnmde yanlstrbnmkde 4kasmda gitti bnm 341 olsa senin bndn azck fazla olur pek fark olmaz ay deli olcam ins dogru tahmn edyrmdr:)
estafurullahhh, atarsa 347 galiba hayatımm?kuzum cıkmak zorunda kaldım bebegm ya kusura bkma
slüs tarihimiz 6 kasım dı :)
atarsa 345 değil mi hayatım moral bozmak istemem amaaa350mi kalio acep bende cok iyi blmiom kuzum ya 341 diom ama blki bnmde yanlstrbnmkde 4kasmda gitti bnm 341 olsa senin bndn azck fazla olur pek fark olmaz ay deli olcam ins dogru tahmn edyrmdr:)
canm bende öyle hesapladım da nettte hep 350 352 felan cıkıyor su anestafurullahhh, atarsa 347 galiba hayatımm?
Walla morlm bozlmaz kuzu dogrusunu bulimda ha 342 hab345 .d bnm 345 se senin 348mi olyoratarsa 345 değil mi hayatım moral bozmak istemem amaaa
canım gittiği günü 365 say gün gün düş yani bakma internete en iyisi kendin hesaplamakcanm bende öyle hesapladım da nettte hep 350 352 felan cıkıyor su an
bebeğim gittiği gün 365 düşür bakalım gün gün 345 gibi geldi bana, canım bana mı yazacaktın 348 diye karıştı galiba benim atarsa 161Walla morlm bozlmaz kuzu dogrusunu bulimda ha 342 hab345 .d bnm 345 se senin 348mi olyor
Kuzu bn seni sesilyayla karstrdm yaa k.bakma hahaha gormedm net senin yazdgni pardonbondn ddm senin 348 kalmiomu die .datarsa 345 değil mi hayatım moral bozmak istemem amaaa
canım gittiği günü 365 say gün gün düş yani bakma internete en iyisi kendin hesaplamak
bebeğim gittiği gün 365 düşür bakalım gün gün 345 gibi geldi bana, canım bana mı yazacaktın 348 diye karıştı galiba benim atarsa 161
345 tir o zaman tatlm ardgnda sordum oda unutmus garibim haha:)canım gittiği günü 365 say gün gün düş yani bakma internete en iyisi kendin hesaplamak
bebeğim gittiği gün 365 düşür bakalım gün gün 345 gibi geldi bana, canım bana mı yazacaktın 348 diye karıştı galiba benim atarsa 161
gittiği gün dediğim sülüs işte kuzum ya ben arkadaşa sülüsü sormuştum o tarih verdiği için o tarihten dedim gitti dediğime bakma sülüs tabikicanım gittiği gün değilde sülüs tarihinin başladığı gün şafak düşmeye başlamıyor mu
Bende 350 hespladm tatlm seninkni ama yanls diyorda olblrm:)canm bende öyle hesapladım da nettte hep 350 352 felan cıkıyor su an
sülüsten say işte kuzu hayırlısı olsun aman var ya teskere alana kadar kaç defa değişecek zaten bu şafak345 tir o zaman tatlm ardgnda sordum oda unutmus garibim haha:)
Hahaha aynen gene ben fazladan sayym az saymaym snradn fazla ckarsa zoruma gider hehe.d 348 diym bensülüsten say işte kuzu hayırlısı olsun aman var ya teskere alana kadar kaç defa değişecek zaten bu şafak
aynen canım benim de en kötü ihtimal hesapladığım atarsa 161 işteHahaha aynen gene ben fazladan sayym az saymaym snradn fazla ckarsa zoruma gider hehe.d 348 diym ben
Insallah senin safakta dha azdirn161 den :) bnm asker orda unutyor bnm burda unutmam cok normalaynen canım benim de en kötü ihtimal hesapladığım atarsa 161 işte
doğru söylüyorsun arkadaşım, az muhtemelen zaten benim askerim başka sayıyor ben başka hahahaInsallah senin safakta dha azdirn161 den :) bnm asker orda unutyor bnm burda unutmam cok normal
Aynen vala hahaha nyse bu hafta gelyr soru yagmuruna tutarm bn hesplarm yaninda hehedddoğru söylüyorsun arkadaşım, az muhtemelen zaten benim askerim başka sayıyor ben başka hahaha
7gun dagitim iznine cikcak tatlimIzin kullandı mı peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?