2014 Yarenleri! :)

kızlar ben şafagı yalnış hesaplyrm ya birde benmkini hesaplayın
yalnış söylüyorsn diyor erkek arkadaşım
6 kasım slüs tarihi
350mi kalio acep bende cok iyi blmiom kuzum ya 341 diom ama blki bnmde yanlstr bnmkde 4kasmda gitti bnm 341 olsa senin bndn azck fazla olur pek fark olmaz ay deli olcam ins dogru tahmn edyrmdr:)

350mi kalio acep bende cok iyi blmiom kuzum ya 341 diom ama blki bnmde yanlstr bnmkde 4kasmda gitti bnm 341 olsa senin bndn azck fazla olur pek fark olmaz ay deli olcam ins dogru tahmn edyrmdr:)
hahahhhahha ay canm ilahi ne güldürdün beni ya

canm bende öyle hesapladım da nettte hep 350 352 felan cıkıyor su an
canım gittiği günü 365 say gün gün düş yani bakma internete en iyisi kendin hesaplamak

Walla morlm bozlmaz kuzu dogrusunu bulimda ha 342 hab345 .d bnm 345 se senin 348mi olyor
bebeğim gittiği gün 365 düşür bakalım gün gün 345 gibi geldi bana, canım bana mı yazacaktın 348 diye karıştı galiba benim atarsa 161

canım gittiği gün değilde sülüs tarihinin başladığı gün şafak düşmeye başlamıyor mu

345 tir o zaman tatlm ardgnda sordum oda unutmus garibim haha:)

Kuzu bn seni sesilyayla karstrdm yaa k.bakma hahaha gormedm net senin yazdgni pardonbondn ddm senin 348 kalmiomu die .d[/QUOTE]
olsun olsun canım problem değil

canım gittiği gün değilde sülüs tarihinin başladığı gün şafak düşmeye başlamıyor mu
gittiği gün dediğim sülüs işte kuzum ya ben arkadaşa sülüsü sormuştum o tarih verdiği için o tarihten dedim gitti dediğime bakma sülüs tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…