2014 Yarenleri! :)

ahahh haksızlık etme bacım böyle bir sürpriz yapması içindeki romantikliği gösterir :) benimki sürpriz yapmaya kalkar bana önceden söyler buna ne demeli

yaa biz kızlar işte seni anlayabiliyorum
Aynen kuzum enstede olsn fikrni alyr bi ara d.gnumu yapcklar eve geldm can i grdm ne isn var ddm oyle grmeye gldm seni ddi ymk yiyrm btr yemegi ne yavssn fln byle yapnca inatlstm yavs tedm hadi kalk yukarda abngl beklio d.gnun kutlnck dedi buna ne demeli .dd

Hadi ya focada abm askerlk yapti cok ovdu izmiri. Bnm askerde antalyayi istio balayni

ahaahh organizasyonu yapmıs ama

Hadi ya focada abm askerlk yapti cok ovdu izmiri. Bnm askerde antalyayi istio balayni
İzmir mi antalya mı dersen , Antalya derim.Konya gibi bir yerden bile izmire gelenler hüsrana uğradı benim çevremde gördüğüm kadarıyla, körfezinden başka bişeyi yok gibi nerdeyse. Antalya koyları , şelaleleri , otelleri , gezilecek yerleri daha çok, balayı içinde güzel bir yer. İstersen izm.de gezilcek yerleri yazayım netten bir bak. İzmir metropol bir şehir olduğu için dışardan sadece çekiciliği var.

Dogru kuzu .dd ya gelck 2gnlgne bi hedye verm dyrm ama bulamdm.s

bilmem ki canım ben birşey hediye götürmemiştim yemin törenine giderken :) 2 aile gitmiştik törene, akşam yemeğine pasta almıştık buluşma kutlaması gibi hani bir onu yaptık :)

Fikrini almak iyi oldu askermde bnm sozume gelcksn gtskte pisman olcksn dmsti artk dedgni yaprm :)

evet ben de askerimin acemi birliği dolasıyla gittim izmire, açıkcası çok daha yüksekti beklentim o yüzden hayal kırıklığına uğramıştım :)

tatlı yiyin tatlı konuşun :) atkı örmüşsün bebegim daha napcaksın çok mutlu olucaktır zaten :)
Dmi kuzu dha gzl bsey almk istrdm ama askeryede calnr die.s fenerbahce rengnde yaptm baylr rengne :) cokniyi oldu ya burya gelmem vala fkrlernizi alyrm iyiki varsnz:)

Dmi kuzu dha gzl bsey almk istrdm ama askeryede calnr die.s fenerbahce rengnde yaptm baylr rengne :) cokniyi oldu ya burya gelmem vala fkrlernizi alyrm iyiki varsnz:)

canım benim sen de iyiki varsın :) birbirimizle iyi kötü paylaşa paylaşa bitiricez inşallah

canım benim sen de iyiki varsın :) birbirimizle iyi kötü paylaşa paylaşa bitiricez inşallah
Aynen tatlm vala zaman gecmzdi bana ama burya geldm zaman hemen gecyr suan calsyrm dnlndfm zmn firsat buldkca gryrm szle konsmk icn evde de oyle dizilerm oldumu hem izlyrm hem szle sohbt etmknicn giryrm :)

Aynen tatlm vala zaman gecmzdi bana ama burya geldm zaman hemen gecyr suan calsyrm dnlndfm zmn firsat buldkca gryrm szle konsmk icn evde de oyle dizilerm oldumu hem izlyrm hem szle sohbt etmknicn giryrm :)

ben de masabaşı çalıştığım için böyle rahat giriyorum canım ofiste tekim çoğu zaman yakalanma derdim yok çok şükür :) seni anlayabileceğini düşündüğün insanlarla konuşurken rahatlıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…