Sagl tatlm Ins gecer o gelene kadar gozlkle dolasrm yksagecmis olsun tatlim ya
Harbiyeli yarim olucak , iskendurunda yapacak acemiliğini canım.diyceksiiin bak gornerde yapicak peki tatlim?
okeyden mi sizde canimm :) yoksa baska bi platform mu?
anlat canim burda ki kizlardan cekinmiyorum cunku en iyi yine onlar sizler anliyosunuz canim :)
:) Insallah bide resmi bisey olmayinca ortada fazlada samimi olmak istemiyorum
24yasindayim adim deniz aydinliyim ama is sebebiyle denizlide yasiyorum sevdicegim suan manisa alasehirde acemi asker.. yarindan snra yemin torenimiz var ve burburda usta birligini yapicak:) iste bylee tatlim:) seni taniyalimHarbiyeli yarim olucak , iskendurunda yapacak acemiliğini canım.
Yaşlarınız kaç bu arada bende sizleri tanıyabilir miyim?
nasibin nerden cikicagi belli olmuyo iste tatlim.. allah bozmasin hep mutlu olun insaAllahben de cekinmiyorum canım yargılamıyoruz hiçbirimiz :) okeyden canım facebook üzerinde oynanan okeyden, normalde sohbet yerini kapatırdım kullanmazdım, o gün o masada konuşasım geldi..dalga geçiyoruz birbirimizle sürekli başkaları da sohbete dahil oldu falan bana kırıcı bir laf kullandı ceyhun, ben aldırıs etmedim.. neyse herkes çıktı masadan biz kaldık, şimdi senden numaranı istesem vermezsin ben sana numaramı bırakıcam istersen ararsın veya mesaj atarsın dedi.. ben aldım numarayı tabi birkaç gün bekledim yazmadım sonra mesaj attım ( ben de az fena değilim he ) :)
öyle böyle konuşmaya başladık her gün, biz artık buluşalım dedi ben de kabul ettim ( ne cesaret ya şuan olsa kimseye güvenmem 17 yaşın vermiş olduğu cahil cesareti ) buluştuk ben hiç beğenmedimama sanki yıllardır tanıyorum öyle de iyi konuşuyoruz, ben normalde yemek yemeye falan utanırım ama onun yanında maşallah kestirip atıcam yani yaşımda küçük zaten hem beğenmedim niye konuşayım ki diye düşünüyorum, sen bizi kestirip atma dedi sanki hissetmiş gibi :)
beni etkileyen birşey de oldu aslında ilk buluşmada, ben vitiligo hastasıyım, elimde yüzümde beyaz lekeler var, normalde ilk tanıştığım insanlar bulaşıcı mı diye sorarlar ama ceyhun sormadı özellikle konusunu ben açtım bulaşıcı değil korkma dedim, ellerimdeki lekeleri öpmeye başladı susturdu beni o kadar hoşuma gitti ki :)
öyle böyle derken 5. senemizin içindeyiz çok şükür, aileleri de tanıştırdık
uzun oldu bebeğim kusura bakma ama anlatmaya anlatmaya birikmiş içimde
22yaşındayım manisalıyım , izmirde doğdum büyüdüm. Nişanlımın eş sebebiyle bizde manisa salihliye gitme durumumuz var .24yasindayim adim deniz aydinliyim ama is sebebiyle denizlide yasiyorum sevdicegim suan manisa alasehirde acemi asker.. yarindan snra yemin torenimiz var ve burburda usta birligini yapicak:) iste bylee tatlim:) seni taniyalim
hayirlisi bitanemmm allahin izniyle o da hallolur.. allah bi sekilde yolunu bulduruyo:) herseyin bi vakti saati oluyo ve pat diye oluyo.. ben nisanimiza nasi karar verdik nasi yuzukleri aldik nasi hazirlandik nasi oldu hatirlamiyorm bile.. olmasi gereken zaman geldi ve oldu yani bebegim:) sizinde oyle olucak insallah.. bigun bi bakicaksin parmaginda erdinin yuzugunu tasiyo olucaksin
nasibin nerden cikicagi belli olmuyo iste tatlim.. allah bozmasin hep mutlu olun insaAllah
ayy canim super yaaa valla cok tatli hikayenizzz :) masallah cok mutlu olun insallllah :)ben de cekinmiyorum canım yargılamıyoruz hiçbirimiz :) okeyden canım facebook üzerinde oynanan okeyden, normalde sohbet yerini kapatırdım kullanmazdım, o gün o masada konuşasım geldi..dalga geçiyoruz birbirimizle sürekli başkaları da sohbete dahil oldu falan bana kırıcı bir laf kullandı ceyhun, ben aldırıs etmedim.. neyse herkes çıktı masadan biz kaldık, şimdi senden numaranı istesem vermezsin ben sana numaramı bırakıcam istersen ararsın veya mesaj atarsın dedi.. ben aldım numarayı tabi birkaç gün bekledim yazmadım sonra mesaj attım ( ben de az fena değilim he ) :)
öyle böyle konuşmaya başladık her gün, biz artık buluşalım dedi ben de kabul ettim ( ne cesaret ya şuan olsa kimseye güvenmem 17 yaşın vermiş olduğu cahil cesareti ) buluştuk ben hiç beğenmedimama sanki yıllardır tanıyorum öyle de iyi konuşuyoruz, ben normalde yemek yemeye falan utanırım ama onun yanında maşallah kestirip atıcam yani yaşımda küçük zaten hem beğenmedim niye konuşayım ki diye düşünüyorum, sen bizi kestirip atma dedi sanki hissetmiş gibi :)
beni etkileyen birşey de oldu aslında ilk buluşmada, ben vitiligo hastasıyım, elimde yüzümde beyaz lekeler var, normalde ilk tanıştığım insanlar bulaşıcı mı diye sorarlar ama ceyhun sormadı özellikle konusunu ben açtım bulaşıcı değil korkma dedim, ellerimdeki lekeleri öpmeye başladı susturdu beni o kadar hoşuma gitti ki :)
22yaşındayım manisalıyım , izmirde doğdum büyüdüm. Nişanlımın eş sebebiyle bizde manisa salihliye gitme durumumuz var .
Ne güzel yakın bir yerde erkek arkadaşın , benim nişanlımla mesafem baya uzak ben yemin törenine zor giderim gibi görünüyor
ayy canim super yaaa valla cok tatli hikayenizzz :) masallah cok mutlu olun insallllah :)
Allah bana öyle nasip etsin o zaman , ne uzak olsun ne yakın inşallahcok sukur allah yardim etti tatlim uzaga dusmedi nisanlim hayirlisi olsn ya kisa donemmiydi sizin kuzucuk?
Bende tanitim kendimi cnm. Adana da yasiyorum 21 yasina yeni girdim. Sevdgm yani sozlum de adanali suan ankarada askerlik yapio. Sen?Harbiyeli yarim olucak , iskendurunda yapacak acemiliğini canım.
Yaşlarınız kaç bu arada bende sizleri tanıyabilir miyim?
Kaderinde varmski bulustunuz kuzu :) sevndm ALLAH daim etsn:)ben de cekinmiyorum canım yargılamıyoruz hiçbirimiz :) okeyden canım facebook üzerinde oynanan okeyden, normalde sohbet yerini kapatırdım kullanmazdım, o gün o masada konuşasım geldi..dalga geçiyoruz birbirimizle sürekli başkaları da sohbete dahil oldu falan bana kırıcı bir laf kullandı ceyhun, ben aldırıs etmedim.. neyse herkes çıktı masadan biz kaldık, şimdi senden numaranı istesem vermezsin ben sana numaramı bırakıcam istersen ararsın veya mesaj atarsın dedi.. ben aldım numarayı tabi birkaç gün bekledim yazmadım sonra mesaj attım ( ben de az fena değilim he ) :)
farkettim bebegim:) kultur yapisi olarak falan benziyo mu aileleriniz? sizin mutlulugunuz icin anlasir aileler sen merak etne bitanem yaa:)ay alintilayamadim denizlilim
oyle yavrum herseyin hayirlisi.. ama erdi baya umudunu kaybetti cunku iş konusunda sansi hic yaver gitmedi.. kpssye girdi banka sinavlarina girdi olmuyo bi turlu olmuyo canimmm cok kotu kafasina takiyo biliyorum bazen telefonu oyle bi aciyo ki varya aha diyorum yine isi dusunuyo, bizi, gelecegimizi biliyorum...
insallah o gunler gelir canim yaaa o yuzuk icin varyaaaaa suan neler vermezdim :)
en onemlisi aileler anlassin canim ben baska hicbisey istemiyorum gercekten en en en onemlisi ailelerimizin iyi anlasmasi
Ben aldm cnm sozlenme teklfni ederken evlenme tefklifni bir cikardi okuzevlilik teklifi alan var mı kızlar, güzel hikayeler dinleyelim
işler ciddileşiyor ama ortada evlilik teklifi yok bizim
22 yaşındayım, doğma büyüme izmirliyim, nişanlıyım 4aylık , askere aralıkta gidecek yeri iskenderun,Bende tanitim kendimi cnm. Adana da yasiyorum 21 yasina yeni girdim. Sevdgm yani sozlum de adanali suan ankarada askerlik yapio. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?