Bende tanistgma memnun oldum cnm izmre gtmeyi cok istedm niyetlendm artk balayna tatile orya giderm22 yaşındayım, doğma büyüme izmirliyim, nişanlıyım 4aylık , askere aralıkta gidecek yeri iskenderun,
Tanıştığıma memnun oldum
Kaderinde varmski bulustunuz kuzu :) sevndm ALLAH daim etsn:)
AMIN kuzucuum:)amin canım benim cümlemizin birlikteliklerini :)
İzmirin neresinde balayı yapmak istiyorsun ki? Ona göre fikir vereyim sana ...Bende tanistgma memnun oldum cnm izmre gtmeyi cok istedm niyetlendm artk balayna tatile orya giderm
Ben aldm cnm sozlenme teklfni ederken evlenme tefklifni bir cikardi okuz
ahahaha ben bi kac kere aldim teklif bebegim.. ilk 2yil once falandi ozmn izmirdeydi bnmki ben yine denizlidyim tlfla havadan sudan konusurken pat diye askim yaa bnmle evlenirmisin dedi ben bi kaldim 15-20sn hicbisi demedim askim soka mi girdin noldu bebegim fln demeye basladi bende bastim kahkahayievlilik teklifi alan var mı kızlar, güzel hikayeler dinleyelim
işler ciddileşiyor ama ortada evlilik teklifi yok bizim
:)) bende sozude nisan icn evlilk icn ayri ayri suprz yapsn istyrm kuzu.d.d cok sey istiomgaliba.dd anltrm tabi tatlm ne demek:) bzm adna da menderes var orda da mesur sevgi adasi var bu dedi bana sahleo icmeye gidelm nyse tamam ddm tabi elnde tel mesjlsyr cok dellndm arbada giderken :/ eve birak beni byle yapacksan elin telde bilmynmu snr olyrm arbada telfnla ugrasmana dedm ya askm onemli arkdslr askere gdcm die yaziyorlar ben anlamam dedm bu gene aldrs etmedi tabi hazrlk yapioms arkdsna tembhlioms gelyrm akslk bse yapmayn hepsne ne yapck die talimat verio nyse vardk bde esofman takmyla gttm ha bileydm guzl seylrr giynrdmcanım zaten bir kere olmuyor mu evlilik teklifi ardından söz nişan düğün :) öküz deme yavru onu bulamayanlar var
anlatırmısın hikayenizi tabi çok özel değilse :) azcık mutlu olalım :)
Bn izmre hic gtmedm cnm izmri seviorm die ddm onuda arstrrm evlenme faslnda:)İzmirin neresinde balayı yapmak istiyorsun ki? Ona göre fikir vereyim sana ...
bnde özledim kuzum seni ya:) iyiyim napim iste..askerimin banka isi vardi carsiya indi bugun..o biraz rahat nefes almıştır diye mutluyum bnde:) sen napiyosun kuzumsorma caniiim teee anasinin gozu :) ben bi kucukken gitmisiz daha da gitmedik cok uzak diye valla bide erdi var diye hic lafini etmiyorum gidelim diye ama aslinda gitmeyi cok istiyorum.. insallah evlendikten sonra dogu turu yapcasss bitanemmmle ozaman gitcesss :)
he kuzum yaaa bi karsilasamadik :) napiyosun canim ozledim seni
ahahaha ben bi kac kere aldim teklif bebegim.. ilk 2yil once falandi ozmn izmirdeydi bnmki ben yine denizlidyim tlfla havadan sudan konusurken pat diye askim yaa bnmle evlenirmisin dedi ben bi kaldim 15-20sn hicbisi demedim askim soka mi girdin noldu bebegim fln demeye basladi bende bastim kahkahayisnra bigun benim hic keyfim yoktu is yeriyle ilgili ve ailemle ilgili sikintilar vardi.. evde depresif bi halde pijamalarla oturuyodum.. askim geldi elinde bi kutu:) bi acti.. ta taaam yuzuuuk ben nasi mulu oldm tabii.. ilk ozaman "eeveeeeet" demistim en sonda gecenlerde tlf konusurken askim bahari fln beklemeyelim gelr gelmez evlenelim dedi:) hihihihi:) hic byle kirmizi saraplar klasik muziklerle dolu romantik bi evlenme teklifi almadim ama coook daha mutlu etti beni sevgilimmm:)
Tabi kuzu ufak seyden bile mutlu oluruz hepmz yaa sprz yapmasydida sadce evlnmrsn desydi o bile yetrdi kuzi vala ALLAH gonlumze gore versn :)önemli olan mutlu olman değil mi canım bak hem de kaç kere demiş evlen benimle diye şanslısın :)
ben de birşey anlatıcam.. geçen gün telefonda konuşurken, hani sen bana kazak örecektin dedi ben de aa dogru örecektim dedim bence bir an önce başla anca örersin seneye kışa kadar bitir evimizde giyerim dedi :) ben de hangi evimizde dedim ikimizin evinde dedi :) evlilik teklifi değildi ama ben çok mutlu oldum
:)) bende sozude nisan icn evlilk icn ayri ayri suprz yapsn istyrm kuzu.d.d cok sey istiomgaliba.dd anltrm tabi tatlm ne demek:) bzm adna da menderes var orda da mesur sevgi adasi var bu dedi bana sahleo icmeye gidelm nyse tamam ddm tabi elnde tel mesjlsyr cok dellndm arbada giderken :/ eve birak beni byle yapacksan elin telde bilmynmu snr olyrm arbada telfnla ugrasmana dedm ya askm onemli arkdslr askere gdcm die yaziyorlar ben anlamam dedm bu gene aldrs etmedi tabi hazrlk yapioms arkdsna tembhlioms gelyrm akslk bse yapmayn hepsne ne yapck die talimat verio nyse vardk bde esofman takmyla gttm ha bileydm guzl seylrr giynrdmnyse vardk ictk sahlebi kalkalmmi ddi olur dedm sasrdm ama otururdu baya die nyse az yuruyk bse dcm sna ddi de dedm nisan soz faslni askedn gelnce yapalm olurmu ddi senbln hasi gdek usudm ddm tavr yaptm uzldm oyle dynce hani beklerdm sknti yok ama oncdm soz verdi gtmdn yapcm die. Nyse iki adim yurudm arkadslrn hepsi pankartlarda bnmle ilk adimi atrmsn sozlenmk icn evlenrmsn falan baya yazilar vardi muzik acildi havai fsek patlattlr yerlerde gul isik sacan da vardi cok suyglndm gozlerm doldu sarldm falan ayy ALLAHm herkze suprz yastsn kuzu cok gzl bi duygu diz coktu bnmle evlnrmsn die evet die bagrdm cok mutlu olmstm ya INSALLAH sizlern dha guzl bi suprzleri olur kuzum
Tabi kuzu ufak seyden bile mutlu oluruz hepmz yaa sprz yapmasydida sadce evlnmrsn desydi o bile yetrdi kuzi vala ALLAH gonlumze gore versn :)
Aynen tatlm normalde odun vala sevmz byle suprz yapmayi bn yaprdm suprzler bu defada o yapsn dmi .damin canım benim, gönüller bir olunca her söz öyle güzel geliyorki :)
ama tabi şöyle de bir gerçek var biz kızlar sürprizlere şımartılmaya bayılırızzz
Sagol bacim INSALLAH en guzel suprzler sizn olur :) bn eve geldm telde sisirdm kafsni ufack ipucu versydn ozenrdm dmi ddm ddki o kdr suprzdn snra yuh damla bunu mu taktn falan hahaçok romantikkkkk bayıldım hikayenize maşallah diyeyimayy ağlıcam maşallah bacım :)
ben tekliften sonra, söyleseydin güzel birşeyler giyerdim diye kafasını yerdim kesin
ayyy kiyamamkiiiönemli olan mutlu olman değil mi canım bak hem de kaç kere demiş evlen benimle diye şanslısın :)
ben de birşey anlatıcam.. geçen gün telefonda konuşurken, hani sen bana kazak örecektin dedi ben de aa dogru örecektim dedim bence bir an önce başla anca örersin seneye kışa kadar bitir evimizde giyerim dedi :) ben de hangi evimizde dedim ikimizin evinde dedi :) evlilik teklifi değildi ama ben çok mutlu oldum
Vayy .d darisî herkese olsun evlenme teklifi :)ayyy kiyamamkiiikim bilir nasi mutlu olmussunduuur:) evlilik teklifi oncesi sinyal gonderio aloon mu
Aynen tatlm normalde odun vala sevmz byle suprz yapmayi bn yaprdm suprzler bu defada o yapsn dmi .d
Sagol bacim INSALLAH en guzel suprzler sizn olur :) bn eve geldm telde sisirdm kafsni ufack ipucu versydn ozenrdm dmi ddm ddki o kdr suprzdn snra yuh damla bunu mu taktn falan haha
Kuzum izmirde pek bişi yok , yani balayılık biryer değil, öylesine geçerken gezilcek bir yer diyim , sadece şirince diye bir küçük köyü güzel o kadar, çeşme tire bergama foça vs.. nebilim bana çok vasat geliyor, çok bir tarihi bişeyi yokBn izmre hic gtmedm cnm izmri seviorm die ddm onuda arstrrm evlenme faslnda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?