2014 Yarenleri! :)

[QUOTE="yesmceyço 37992464, member: 6cerkezkkirdağ çorluda oturuyorum canım sen :)[/QUOTE]
Neyyy canm sen corludami oturuyorsunn bende cerkezkoy :) evlebince corluda oturcaz insallah :)

:) Hayir canim tanisalim Adanadan ben melis :) sen nerden canim :)
denizliden ben deniz hihihihi bunu derken hep gulesim geliyo 24yasindayim canim nisanlim biricik askim suan manisa alasehirde usta birligimiz ise burdur:) yarindan snra yemin torenimiz var.. safak azcuk karanlik tatlim onu hic sorma

[QUOTE="yesmceyço 37992464, member: 6cerkezkkirdağ çorluda oturuyorum canım sen :)
Neyyy canm sen corludami oturuyorsunn bende cerkezkoy :) evlebince corluda oturcaz insallah :)[/QUOTE]

aaa buraya mı gelin geliyorsun canım yaa gel gell :) hemşehrimi buldum ya bak sen :)

Neyyy canm sen corludami oturuyorsunn bende cerkezkoy :) evlebince corluda oturcaz insallah :)

aaa buraya mı gelin geliyorsun canım yaa gel gell :) hemşehrimi buldum ya bak sen :)[/QUOTE]
HahaHaha çok sasirdim bende yaa çok sevindim ne kadar yakinmisiz oysaki

hihii burdayım yavru ya :) çok şükür canım iyiyim telefon beklemiyorum artık sadece mesaj da bekliyorum benimki döndü görev yerine :) sizden ne haber :)

Aaa iyiymiş sevindim senin adına. :) Valla dün konuştuk sonra şarjı bitti şarjada takamamış komutan geziyor diyee. Telefon hala açılmadı bakalım açılacak mı beklemedeyim. :)

Pazartesi ben söylemeden adresi mesaj atarım sana sen müsait olduğunda fotoğrafı çıkartıp yollarsın dedi. :) Ama çok yollama saklayamam gerekirse cebimde taşırım dedi ayy çok mutlu oldumm. :)

yesmceyhn: 37993385 .!.:
HahaHaha çok sasirdim bende yaa çok sevindim ne kadar yakinmisiz oysaki

evet canım ya ben de sevindim :) askerin çorludan mı :)[/QUOTE]
Evet canm dogma buyume corludan :) dugunlerimize geliriz arrtik :))))

nerede gizli saklı sarj doldurabileceğini öğrenene kadar birkaç gün sabret canım biz de yaşadık sarj sorunu yaklaşık 1 hafta, sonra sonra rahat ettik :)

ay çok çok maşallah bacım size bak gördün mü nasıl da düşünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…