Adana canim :)tekirdağ çorluda oturuyorum canım sen :)
Alemsn ya :)[/QUOTE]Emredersiniz komutanim
:) Hayir canim tanisalim Adanadan ben melis :) sen nerden canim :)amin tatlim herkese olsunbiz seninle tanismismiydik?
Calar insallah hepimizin teli bugun:)
denizliden ben deniz:) Hayir canim tanisalim Adanadan ben melis :) sen nerden canim :)
Neyyy canm sen corludami oturuyorsunn bende cerkezkoy :) evlebince corluda oturcaz insallah :)[/QUOTE][QUOTE="yesmceyço 37992464, member: 6cerkezkkirdağ çorluda oturuyorum canım sen :)
İnşallah bakalım. :) Sevdicek bana üşüdüğünü söylemişti ya gece nöbet soğuk oluyor İzmir'in ayazını bilirim donduruyor insanı. Ne yollayabilirim acaba? :)
salvo bacım nasılsın özledim seni :)
Neyyy canm sen corludami oturuyorsunn bende cerkezkoy :) evlebince corluda oturcaz insallah :)
Eneeem bacum burdaymışİyiyim canım sen nasılsın ben de seni özledim.
HahaHaha çok sasirdim bende yaa çok sevindim ne kadar yakinmisiz oysakiaaa buraya mı gelin geliyorsun canım yaa gel gell :) hemşehrimi buldum ya bak sen :)
hihii burdayım yavru ya :) çok şükür canım iyiyim telefon beklemiyorum artık sadece mesaj da bekliyorum benimki döndü görev yerine :) sizden ne haber :)
Atki veya mont bn gtmdn mont alp vrrmstmİnşallah bakalım. :) Sevdicek bana üşüdüğünü söylemişti ya gece nöbet soğuk oluyor İzmir'in ayazını bilirim donduruyor insanı. Ne yollayabilirim acaba? :)
yesmceyhn: 37993385 .!.:HahaHaha çok sasirdim bende yaa çok sevindim ne kadar yakinmisiz oysaki
Aaa iyiymiş sevindim senin adına. :) Valla dün konuştuk sonra şarjı bitti şarjada takamamış komutan geziyor diyee.Telefon hala açılmadı bakalım açılacak mı beklemedeyim. :)
Pazartesi ben söylemeden adresi mesaj atarım sana sen müsait olduğunda fotoğrafı çıkartıp yollarsın dedi. :) Ama çok yollama saklayamam gerekirse cebimde taşırım dedi ayy çok mutlu oldumm. :)
Atki veya mont bn gtmdn mont alp vrrmstm
Valla bilmiom bn mont almstm izn gnunde gyer ilerde.d atki iyi bnce bn ordurdm annme mesela gldgnde ksmtse vercm cnm:)Çocuk gece nöbette mont mu giyecekAskeri elbisenin üstüne oluyor mu? Atkı olabilir evet. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?